Poradna duly
Jana Čurdová
Angu,jasan s tím šátkem ![]()
Já když saje,tak ho pošimrám pod bradičkou a on se vždycky uculí ![]()
ale tak je po dlouhém spánku přisaje,tak to blaho z něj přímo čiší ![]()
Ahojda holky, hlásím se do klubu brečících miminek, včera nám to naše zlatíčko brečelo skoro 3 hodiny v kuse, až nakonec pomohlo prso, už jsem byla zoufalá. V noci obdoba co bylo večer a dnes se taky nechce moc usínat, pravděpodobně prdíky, tak do sebe láduju fenyklový čaj, nevím jestli zabere
teď leží v košíku a já se modlím, ať to stihnu aspon dopsat…
Jinak vás čtu pořád, Angu já jsem taky moc moc ráda, že jste na tom podobně a nejsem sama s brečícím broučkem, ale když už to trvá dýl, tak je to na makovici ![]()
Suvi já jsem včera u koupání taky málem ohluchla ![]()
Všem taky přeju krásný první den matek (aspoň tedy u prvomatek) ![]()
Taťka u nás taky už vymýšlí něco na nošení miminek, snad už to teď chce objednávat nechávám na něm a pak budu ráda využívat, protože takhle taky nic neudělám ![]()
Zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, jestli prospíváme a to očičko no pořád stejný, někdy lepší jindy horší ![]()
Holky mě přijde, že v jednom prsu mám míň mlíka, musím vždy dokrmit z druhýho. U toho druhýho nemusím, je to možný???
Titty držím pěstičky, ať je tohle období co nejrychleji za vámi ![]()
Stani moc vám to všem sluší..
My byly včera na jarmarku a já kvůli nástřihu ještě vůbec nemůžu chodit a ty kila navíc, hrůza…
Holky stehy tam mám pořád a v úterý to bude 14 dní, a to mi říkaly do 10 dnů vypadne, tak nevím jestli nemám zavolat na gyndu nebo vytrvat…
No jak tak koukám pořád nespíme, ale zatím nebrečíme je mi jí choudě líto, když jí bolí bříško… aaaa a teď byl prďanec do kalhot
tak konečně se to dostalo ven, doufám
tak asi jdu přebalit, ať v tom chudák netráví další dobu ![]()
Luci,hodně sprchuj ty stehy…a zatím bych počkala…
já se pomalu musím objednat na šestinedělní prohlídku..... ![]()
Fenyklový čaj dávám cucnout i Matyáškovi…ale on prdí dobře
a sám…to kolikrát slyším,když vozím,jak střílí ![]()
Peti ty máš zlatý dítko, prdí, krásně papká, nebrečí, to já si myslela taky, že nám to vydrží, ale poslední dny ztrácím iluze, prostě nás to trápí, ale já bohužel nevím co s tím, všechny rady zkouším a nic nezabírá…
Tak jsem přebalila a zatím je klid, leží a kouká a vehementně dudlá dudlík ![]()
Nástříh sprchuju pořád, co to jde, už mám na to i fígl, sednu si na vanu a sprchuju, nemusím si nic sundávat úplně
![]()
Lucinko, ja bych pockala, ono ti to vypadne, neboj, nezustane
a jak jsem se „sprochovala“ stejnym zpusobem, jak pises
to jsme zenske vynalezave:)))
take nevim, co to je Ergo.Ale asi pro nas neco na noseni je zbytecne…stejne dva najednou na sebe nezavesim…chci uz poridit golfky, na takove rychle zajizdky nekam, treba do obchodu, nebo k dr…nasla jsem na inzerat Chicco oranzove, v pondeli jedeme se na to podivat. Pisou, ze jsou od 6 mes…ale jedna dvojcatkova maminka rikala, ze prave na takove rychle zabehnuti nekam davala holky uz od 3 mes.da se to rozlozit na 150 stupnu, tak snad tim neublizim.Takovy golfacek:
http://www.kocarky-shop.eu/…-217749.html
Tak hlásím, že jsem konečně usnuly
ale nevím na jak dlouho…
Holky myslíte, že s tím mlíčkem v jednom prsu, že je ho míň že je to normální??? Škoda, že nemám váhu, ráda bych věděla, kolik z něho vysosne ![]()
Tak já doufám, že stehy co nejdřív vypadnou, už je to pěkná otrava, já už mám opravdu pocit, že je tam budu mít napořád ![]()
Rosi golfky vypadají mooc pěkně a určitě využijete
když ne teď tak určitě později..
nic jdu škrabat brambory ![]()
Luci,nevím,jak to myslíš s tím jedním prsem…
já teda kojím z obou najednou-jedno a pak druhé---ale takhle jsi to asi nemyslela.
Dnes si orcek sosnul fenyklového čaje a teda to byly bomby…myslím,že po něm teda prdí fest.
A ted si ho vzala mamka,tak do 4 mám volno…teda uvařím,umeju si hlavu a poklidím..takže volno nic moc ![]()
Rosi,golfky jsou dobré ![]()
Luci, presne tak, jak pises mam ja. V levem prsu mam vice mlika, nez v pravem (v tom skoro nic nemam).Takze nevim, jestli je to normalni, ale stava se:)
Peti když kojím z levého, tak musím dokrmit i z pravého. Když krmím z pravého tak nemusím dokrmit a stačí jí to z jednoho prsu.
Já kojím vždy z jednoho prsu, nestřídám. Ale u toho jednoho musím páč jí to fakt nestačí, prostě si myslím, že v tom levém je míň mlíčka ![]()
Fenyklová čajík zatím piju já, na tom čajíku píšou od dokončeného 2. týdne, to máme v úterý, tak v úterý hned připravím a dám jí cucnout, snad pomůže ![]()
Ještě jsem slyšela o nějaký trubičce na prdíky… neznáte někdo, já už zkusím vše ![]()
Luci,trubičku nemám,ale stačí podráždit
třeba teploměrem,to taky pomáhá
a vylítne to ven
Já mám čajík od ukončeného 1 týdne,ale pije ho asi od 3.týdne…ale ne každý den…
Tak to já musím z obou prsou,jinak řve hlady ![]()
jo, Luci, tu rourku mame my, zkouseli jsme na kluky. Oni po ni neprdeli, ale vykakali se
coz take neni spatne, vzhledem k tomu, ze kadime tak max jednou za 3 dni,tak myslim, ze jich trapi i zacpa, krome tech prdiku (to zdedili po mne, chudaci…) ![]()
Peti, myslis, ze ten feniklovy cajik Hipp se nesmi kazdy den???ja teda davam…
Rosi,tak jsem to nemyslela,jen že Mates ho nepije každý den.....
ale jinak se to smí ![]()
jo tak…no ja jsem plasan, tak jsem hned precetla, co je na tom baleni napsano..no a obsahujesacharidy,tak asi stejne by se s tim nemelo prehanet.. ![]()
No já ho mám spíš jako záchranu na ven…když se vzbudí a kňourá,tak mu dam napít s dobrý ![]()