duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5264
11.5.09 18:06

Suvi moc vám to v šátku sluší!
Ibri - jak zuby?! 8O
rosinko - to sis teda užila :cry:
a vigantol - co se stane, když se dá víc kapek? My máme od mudry napsané dvě kapky 8O a navíc říkala, že do pusy před kojo, aby to zapil mlékem 8O
A s tím vdechnutím - BabyCalm dávám taky přímo do pusy a to je víc kapek..přijde mi, že s tím nemá problém. Lucinko a ochutnala jsi? Malému chutná, mlaská si u toho, ale taky víc sliní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.09 18:51

Jo, to by mě taky zajímalo, co se stane, když se toho dá víc - už se mi taky povedly 2 kapky, ale neřešila jsem to… Je to vlastně vitamín D, tak že to podle mě bude beztak něco na způsob rybího tuku :nevim: V návodu píšou, že někdo bere 1 kapku, někdo 2, asi záleží na doktorce… :wink:

S těma doktorama, já má pocit, že snad každému miminu „něco“ najdou nebo se prostě preventivně sleduje - mě to trochu deptá, protože na takové lítání po doktorech nejsem zvyklá - já kolikrát nejdu k doktorovi i několik let :lol:

Jé, u Tygříků se taky vyráběl vlastní metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.5.09 19:21

Lucinko, a Kanavit jste nedostali?

Co se stane, když se dá víc Vigantolu by mě taky zajímalo, přesně jsme si říkali, že je to jak rybí tuk, ale spíš jde asi o to, kdyby v kapátku toho bylo víc, aby se to nehouklo všechno, jedna dvě kapky snad nevadí.. A taky ho dávám před kojením, na lžičku s odstříknutým mlékem a pak nakojíme. Jen si vždycky vzpomenout :)

Ten Kanavit se má dávát do měsíce jednou týdně a pak jednou měsíčně, já si tak zajela systém, že jsem furt dávala jednou týdně, až jsem se vzpamatovala, že už nám měsíc byl, tak musím brzdit :) to si pak ale nevzpomenu už vůbec, to abych si to dala do telefonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.09 19:29

Amber, vzpomenout si, to mi říkej… Já se vždycky u:,–(ím, přiložím Samíka a zjistím, že jsem nejenom nedala kapky, ale nemám ani lžičku :roll: :lol:

Kanavit jsem napsala do kalendáře - dáváme každý pátek (no, zrovna tento pátek jsme statečně šupli Vigantol a Kanavit nic :lol:) a pak to vyjde vždy na 15. v měsíci - taky mám v kalendáři - já jsem na toto blbá, tak nechci aby na to doplácelo to nebohé dítě :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
11.5.09 19:31

Tak kanavit ted budu dávat vždy 7.v měsíci.....¨jako k malým narozeninám......a Vigantol dávám kapátkem 8O tak teda lžičkou??? Angu,bohužel,šátek už není.......... :?
ale když jsem to ted viděla na té fotečce,tak se mi to moc líbí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
11.5.09 19:37

Holky,byli jsme se ted' podivat na ten kocarek. No…tak to byla posledni kapka do dnesniho dne „blbec“.Zenska asi nema predstavu, co to je 100% stav a bez fleku…byl cely flekaty…spatne se rozkladal,jo, a psala, ze jsou k nemu nanozniky a destnik, tak to tam nebylo…takze jsem ho vyzkousela, jako kocar samotny se mi libil, ale ten stav teda ne, takze jsme ho nekoupili, radeji potom novy…7.000, to zase neni jak 30 000…
Jo a zenska ma 4 lete dvojcatka..holky, oni byli nezvladatelne..byli jsme tam 5 minut a radili.hruza…behali do vsech smeru, mlatili po sobe, rvali, no des…pani pronesla:no tohle vas ceka......tak se mi udelalo zle…tak asi ted' se divam jinak na kluky, i s tim vecnym placem, ted' je to prochazka ruzovou zahradou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.5.09 19:45

Kanavit jsme nedostaly, co to je? Tak třeba za týden, nebo nevím…
No vigantol budu dávat na lžičku radši, ještě že vás mám :srdce:
Tygří ty máš tak krásný metřík, já jsem na to tele, líbí se mi ty vaše… ale absolutně nevím, jak no to :roll:
Babycalm jsem nechutnala, ale bylo mi jí choudě líto, ale od tý doby spinká 8O

Rosi teda to je den, a neboj, jaký si to vychováš takový to budeš mít. :wink:

Já asi budu muset budit, dneska chceme koupat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.09 19:48

Peti, neva, stejně díky za zeptání… Už jsem něco vyhlédla na MMB, ještě musím z paní vymámit, v jakém je to stavu, není tam fotka… :roll:

Rosi, ještě že jste se na to mohli podívat dopředu a nezjistili to až po koupi… :roll: A že vás to čeká? To jsou kecy… Jak si to uděláš, tak to máš… Určitě je hafo hodných dvojčátek a ty vaše mezi ně budou patřit… Přece si nevychováte nějaké spratky, ne? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.09 19:54

Luci, Kanavit je vitamín K, asi je to proti nějaké krvácivosti, aspoň mi to řkali v souvislosti s pupíkem… Musela bych najít leták a dítě mi spí na ruce :roll: Tak asi nepotřebujete, když nemáte… Nebo dostanete…

Když bys chtěla, tak můžeš poslat fotku nebo obrázky nebo co, říct představu a můžu ti obrázek pod metřík vyrobit… Nebo jestli máš nějaký grafický prográmek, tak můžeš zkoušet :wink: :lol:

Taky budu muset asi budit na koupání, před hodinou jsem Samíka přesvědčovala, aby ještě půl hoďky vydržel a on chudák usnul… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.09 19:59

Tak jsem si odložila dítě a našla příbalový leták k tomu Kanavitu :lol: Píšou tam, že se používá k předcházení vzniku a léčbě poruch krevní srážlivosti vyvolané nedostatkem vitaminu K, léčbě novorozeneckých krvácivých stavů, dál při onemocnění žlučových cesta a jater.

Mně v porodnici doktorka říkala, že mám sledovat pupík, jestli nekrvácí, že na to je ten vitamín K, ale že se někdy stejně stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.5.09 20:08

Ahoj,
Kanavit tentokrát taky nemáme,myslím,že více jak jedna kapka Vigantolu nevadí.

jeden škleb:

a jeden už pořádný úsměv:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
11.5.09 20:14

Rosi - hlásím se k dnu jak blbec taky. Ráno mě seřval jeden blbej hlídač parkoviště. Udělal ze mě naprostýho kripla. Odpoledne jsem šla na poštu vyřídit si změnu doručovací adresy, když jsem konečně vystála půl hodinovou frontu, řekla mi, že to mám špatně vyplněný a že to mám vyplnit znova. Málem mě omyli. Do toho mi tu holky na střídačku furt řvou. :(
Jinak Vigantol - dávám 1× kapku denně a Kanavit už jen 1× měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
11.5.09 20:17

Tak já úsměv ještě nezachytila,než vezmu foták,je po něm…ale že už se směje krásně :lol:
A já chci taky takový metřík :lol: jdu juknout na ty stránky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.5.09 20:24

..jo a ještě jsem už dlouho chtěla a vždycky zapomněla :oops:

Amber-kluci jsou opravdu skvělý,k mamince jako malý tíhnou a dokonce spoustu ženských dávají přednosti malým synům před malýma dcerkama,co se citů týká.Takže užívej chlapečka,jsou taky prímový a třeba i jednou přibude k Radimkovi sestřička. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
11.5.09 20:33

holky, dekuju za podporu, snad nasi kluci budou „vychovani“ :)))jinak v aute jsem se s tatkou loucila,ze kdyz to bude takhle i u nas, tak je opustim jeste driv,nez zacnou takhle radit.:)))) :twisted: s usmevem rekl, ze snad to nam neudelas, vis,jak te mame radi :twisted: :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí