duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
12.5.09 21:17

jo, Aleesho, moc jsi me potesila, ze znas hodne dvojcatka :lol: :lol: :lol: mam porad nadeji :lol: a co to je?kluci, holky,parecek?
a golfika urcite poridime noveho, neni to tak velka investice a je fakt,ze poslouzi dlouho.Asi o vikendu zajedem do toho Kolina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
12.5.09 22:53

Mám dobré zprávy, Tomášek už má zpátky porodní váhu, stihli jsme to na poslední chvíli, zítra už mu budou 3 týdny. :) Konečně začal přibírat podle tabulek, cca 30g na den, tak už i paní doktorka prohlásila, že se jí začíná líbit. :D
Krmení jsem zatím udělala takový kompromis, budím přibližně na střídačku - jednou dřív, jednou ho nechám spát 3-4 hodiny. Ale už je to všechno zase o hodně lepší, jak přibral, má víc síly i na to jídlo, zase si o trošku zlepšil techniku kojení, tak zase začínám věřit, že časem nebudu muset odstříkávat a taky že to nezabere tolik času.

Kdybych neměla tak skvělou rodinu, hlavně manžela a babičky, kteří za mě od porodu převzali téměř veškeré moje domácí povinnosti a navíc péči o Martínka, asi už bych nekojila a možná by mě chodili navštěvovat do Bohnic. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
12.5.09 23:26

Ibri , cože, zoubky??? 8O To je teda rychlost!

Vigantol a Kanavit - mně se osvědčilo kápnout při kojení přímo na bradavku. :wink:

Stani , to je pohodička na zahradě, co? 8) A jakou ji už máte pěkně hotovou - to my budeme mít tak za deset let…
Jo a Esterka je ti úžasně podobná!

Escargot , dej potom vědět, jak jsi úspěšná s „vykrmováním“! :) My taky vykrmujeme, Tomík měl minulý týden přírůstek jen 30 g, ale už je v normě. Jenže na něm to bylo docela vidět, že mu to nestačí a jedl mnohem míň často než Vincík. Šátek - v něm by mělo být mimčo spíš napevno. Nejlíp, kdyby ti to někdo ukázal naživo. Případně tady jsou dobré návody:
 www.vbavlnce.cz

Rosinko , brr, to byla teda cesta a ještě to doktorské strašení k tomu. :? Porucha svalového napětí - Martínek měl zvýšené svalové napětí a to byl donošený, je to prý celkem časté, samo se to spravilo a nic to pro něj neznamenalo. To ostatní nevím, nemám s tím zkušenosti, ale jestli pomůže cvičení, tak to je dobré. Já vím, máš toho už takhle dost, co?

Gabu , ještě k té laktační poradkyni - to je určitě ta samá, co byla u vás, je fakt bezvadná. Teď si s ní ještě píšu maily, snažíme se doladit tu délku krmení a tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.5.09 23:33

Titty, moc gratuluju k váze, to je super, jste šikovní :)

Evičko, s Martínkem to zvládáte na 1 a s Honzíčkem mě to moc mrzí, ale jak psaly holky, on to zvládne.. Jsi moc statečná.

No, a mám okno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
13.5.09 07:41

Ahoj holky a dobré ránko :lol:
u nás leze sluníčko,tak snad bude hezky..................
Včera se zase projevily moje hormonky a nadávala jsem kvuli bordelu…u holek v pokojíčku..........ale co,at si tam shnijou,ted je pro mě pokojíček tabu,když to nikdo neřeší....... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 08:09

Peti, naprosto Ti rozumím, protože u nás je problém s tatínkem. Přijde domů, kde mu co upadne, tam to zůstane a tráva na zahrádce? Pomalu aby si na to vzal kosu. Dneska počasí vypadá dobře, že by šlo i posekat, ale přece to nebudu dělat já, abych mu ulehčila, ne? Musím vydržet a nechat to na něj.. Je to jeho povinnost.. Jestli něco udělám, tak vyluxuju auto, to je teda síla a s ním teď jezdím já. Ale to mě baví uklidit si autíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
13.5.09 10:24

Amber,Elišce je 10 a já nebudu učit holku co má umět z domova.A jestli přítel čeká,že jí budu suplovat mámu,tak to ne.A může jí dupat na opaty sám...........
Ted v bytě 3+1 se prostě musí uklízet,jinak když tady holky jsou,je tady přece jen 5 lidí a každá odložená věc je znát............
A ode mne už ted nemůžou očekávat servis jako před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.5.09 11:42

Dobré poledne, tak my dnes měly dobrou noc, malá mi usnula v půl jedenáctý a spala do 4 8O úplně jsem byla v šoku a manžel se mě ptal jestli jsem kojila o půlnoci, že to není možný… no tak mě vynahradila tu včerejší noc a teď čekám, co mě čeká dnes, je mi jasný, že to byl ojediněly případ :lol: ale i tak to bylo milé… já ji ve 4 nakojila a spinkala až do devíti a to jsem jí skoro musela budit, tak za to jak byla hodná, dostala šatičky, i když jí to je asi šumák :lol: :lol:
Větší radost z toho mám já :wink:

Teď teda zatím spinká, a já se chystám na žehlení, ať toho pak nám najednou moc…

Peti nedivím se, že se zlobíš, já mám taky ráda pořádek, a holčičky jsou už docela velký, tak ta starší ti už spíš může pomáhat a ne přidělávát práci. A je jasný, že nemáš už tolik času a síly uklízet pořád po někom… to by mě už asi omyly :lol:

Angu s tím řvaním po jídle, je to zvláštní, ale nevím, čím to je, ale dnes řev nebyl od včera dávám kapičky před jídlem baby calm a přijde mi, že pomáhají a malá pak krásně usne, tak uvidím, jeslti to není ojedinělý případ a bude to pokračovat dál a prdíky nás už trápit nebudou…

Jinak my spíme venku taky jako zabitý, včera jsem jí po 5 hodinách spánku musela taky budit, šípková růženka hadr… dneska ale venku u nás nic moc, fouká studeně, no dala jsem prát plínky, svítí slunko, tak to snad aspoň krásně uschne

Angu včera jsem se zase pobavila nad tvým příspěvkem, jak si psala o tý mašli do vlasů atd. řehtala jsem se tady jako blázen a musela jsem to přečíst manželovi, protože se divil, čemu se můžu tak smát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Titty moc gratuluju k přibírání, tak aspoň, že tak, že všechno to šílenství s papáním je k něčemu a malej prospívá :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 11:46

Peti, to je jasný, my jsme doma teď 3, i když ten třetí se zatím moc počítat nedá, ale stejně mě strašně štve, když zakopnu o svetr na židli, když se na konferenčním stolku válí věci k počítači.. Uklízet se musí všude, a taky mě nebaví furt chodit a buzerovat, natož přítele, a abych to po něm uklízela, to už vůbec ne :( Pak je ale nejlepší, když přijde návštěva a on začne, že mám doma bordel! To bych ho fakt kopla! :)

Holky, co používáte na obličej za krémík? Já jsem si včera v DM koupila vzorek Weledy a dneska jsem namazala a musím říct, že se mi fakt zamlouvá, ani malý nezčervenal jako po tom Seba medu, u kterého mě to teda dost překvapilo.. Ta Weleda je taková mastnější, malý má furt takovou jako by vypnutou pleť, spíš asi sušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.5.09 11:51

Amber já mažu klasickou mastí co nás mazaly i maminky, průšovkou, nebo se jí taky říká ondřejovka a nemá chybu, krásně se do ní vpije a opravdu pěkně to voní, pravá miminkovská vůně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 12:02

Lucinko, tak tu vůbec neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
13.5.09 12:09

AHoj maminky!

my jsme take dneska meli docela dobrou noc. Papkali jsme v 23.00, pak v 2.15, a potom kolem 7 :)

Titty, jo jo, maji presne to jak pises, zvysene svalove napeti :(a za jak dlouho se to zmizelo samo?no to se mi ulevilo, ze to nic neni…tak doufam, ze i u nas se to nejak napravi…no a tu hlavicku budeme cvicit.
Je to k nezaplaceni, ze mas takovou podporu v rodine…jinak je to opravdu mooooc narocne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.5.09 12:36

Titty : blahopřeju! Teď už bude Tomášek určitě přibírat víc a víc :wink:

My jsme byli včera prakticky celý den venku, děti byly celkem hodné a já jsem si krásně odpočinula. Zato dnes se chystáme až odpoledne a už teď jsem z nich na mrtvici :roll: Střídavě řvou oba, Lucka dělá naschvály a vzteká se. Teď jsem měla asi 15 min klid, umyla jsem nádobí, sednu k pc - a Dan je vzhůru :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.5.09 13:04

Amber neznáš? 8O Jak to? Třeba se to v Praze jmenuje jinak, ve Vrchlabí jí taky říkají jinak, je to míchaná mastička v kelímku, já používám i na prdítko a absolutně bez opruzeninek a právě na pupínky a škrábanečky tak funguje úplně zázračně, já v podstatě nic jiného nepouživám…
zkus se zeptat v lékarně, kelímek stojí cca 40kč a nemá chybu :wink: :wink:
Tak jsem stihla vyžehlit a ta moje princezna stále chrní, tak se jdu taky na chviličku natáhnout, ať trošku naberu síly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.5.09 13:35

Ahoj,
tak u nás taky mrně zabralo,dopoledne jsem trošku debordelizovala dům(vyluxovala a vytřela). Úklid to je téma naší domácnosti dost často,je to důvod k 90% našich hádek(pak ještě tchýně).Já mám ráda naklizeno a čisto,ale zbytek rodiny na to má jiný náhled a tak zvedám,co jim z ruky odpadne,oblečení,papírky od bonbonů,posmrkané kapesníky u větších dětí nedojezené svačiny vyšpionážim(neuvěřitelně zajímavá místa),přeberu vyprané navoněné prádlo a oddělim to,co do skříně nastrkali, špinavé,o drahého práci a dětí školních věcí,papírů ani nemluvě.Někdy než se prostrkám všema těmahle bordýlkama,tak nestihnu ani vyprat,natož pak vyluxovat vytřít.....
Ale Petro,je to tak i s mojí třináctiletou slečnou,taky nepomáhá a nepořádek po ní je a přitom odmala je vedu k pořádku,jenže je moje vlastní,však si třeba vzpomeneš až budeš uklízet pokoj po Matyáškovi. :wink:

Titty-suprrrr,opravdu moc gratuluju,ale ani na chvilku jsem nepochybovala,že jsi bojovnice a že to s Tomáškem zvládnete. :wink: To se ti jen zdá,práce je na zahradě,v domě a vůbec,vůbec nemáme nic doděláno,pracujeme na tom za pochodu a taky dle peněz a těch není nikdy dost. :wink: My je raději utratíme za krásné dovolené. :wink:

Tak se jdu natáhnou k Emince a pak razíme do Prahy,dojdeme si na čínu na nějakou restaurační zahrádku,počkáme na školáky a pojedeme domů.páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí