Poradna duly
Jana Čurdová
No Titty, já Ergo i Manducu znám (jako jen z netu teda)…ještě ani pořádně nenosím v šátku (jen občas a spíš po doma), pořád, že musím šetřit a už si na jedno z toho brousím zuby
, chjoooo ![]()
Ahoj,
Dan spí už tři hodiny v autosedačce. Tlačil prdy, přesně jak píše Suvik, přijde mi, že neumí správně zatlačit, tlačí do hlavy a rudne
.
Zkusila jsem na bříško nahřát tu rýži a na chvíli se zklidnil. Ale hlavně mu pomohla ta sedačka, má v ní skrčené nožičky k bříšku ![]()
A sakra, už se budí, tak musím jít kojit.
Tak u nás leze sluníčko,tak že by???
Odpoledne aspon chvíli na prochajdu?? ![]()
Tak už jsem zpátky, Dan hned zase usnul ![]()
U nás je teda pořád ošklivo
Ale odpoledne k nám přijdou Lucinčiny kamarádky si hrát, tak máme o zábavu postaráno ![]()
My jsme s Luckou spali v posteli hodně, vlastně doteď. Usíná u sebe, ale kolem půlnoci přijde a spí u nás až do rána. proto taky Dana nemůžu mít u sebe, bojím se, že by ho kopla. Ale k ránu si ho dám z druhé strany a ještě chvilku spím v obležení dětí ![]()
Titty: držím palce, snad Tomášek přibral
A taky bych ho zkusila nebudit tak často, ať má sílu pít ![]()
Rosi: taky jsem zvědavá, co neurologie. Tak nás pak informuj. Doufám, že bude všechno ok.
Ahoj holky, nestíhám dočítat, ale na něco ještě možná zareaguji.
Šátek - teď jeden budu mít půjčený od švagrový - já to spíš pociťuji jako úlevu, když budem potřebovat jít třeba do krámu (samozřejmě s manželem), tak si vezmem jen ty šátky a nebudem muset tahat tu těžkou krávu-kočárek. Čajíky - co se týká čajíků, tak jsem Kubovi dávala pár kapek fenyklového čaje na prdíky. Holkám zatím nic nedávám, když v tom horku mají žízeň - resp. řvou dřív než za 3 hodky tak je nakojím.
Holky musím Vám říct jobovku - dnes jsem
Kristýnce našla 2 zuby!!!!!!
Byla jsem úplně v šoku - tak brzy!! Kubovi začly růst až v 8 měsících!
Ale na to že jí rostou, tak moc neřve (Ťuk ´Tuk ťuk)
A pak mám další jobovku - musela jsem si koupit nové podprdy - mám Fka prsa!!!! To je děs! To jsem taky u Kuby neměla.
Ibri,zoubky???????????
![]()
tak to teda čumím
![]()
Jinak podprdy já nenosím,jen pořád ty lambady nebo sportovní podprdu…
a jak se v noci ještě teda potím,tak hned ráno jak jdu do sprchy,tak to hned pemáchnu a je to......
Ty jo, Ibri, zuby
Teda slyšela jsem, že můžou růst brzy, ale moc jsem tomu nevěřila.
Rosi: kluci jsou moc krásní
. Taky jsem na rodinu přihodila foto ![]()
Ostatní miminka jsou samozřejmě taky pěkná. A Stanušce závidím tu rodinnou pohodu ![]()
Ibri, cože, zuby? No to snad ani není možný! Ta naše dubňátka jsou fakt zázračné děti
Jinak ty Fka, to jsem se pobavila, no hold dvě děti, dvojitá velikost ![]()
Ali, to je počasí, co? Já ani nešla k doktorce, nechávám to na zítra.. V Jesenici se nedá blízko parkovat, a aby malý zmoknul, tak to raději přesouvám..
Peti, já se taky děsně potím v noci ![]()
No já už jsem myslela,že potící období je za mnou a dnes v noci teda zase síla…normálně jsem mokrá jako myš…
A chtěla jsem zajet taky k dr.na převážení,ale už na to prdím,jdeme 20.5.tak to už vydržíme.
To počasí je děs, doufám, že bude zítra líp. Měli jsme jít na hřiště, tak místo toho přijdou holky k nám. Ale aspoň se dětem dobře spí
. Lucka už spí přes 1,5h, což je u ní fakt hodně, a Dan prakticky prospal dopoledne ![]()
Během tří kojení jsem nasbírala 150 ml MM, co mi vyteklo z druhého prsu
. Tak k večeru zkusím krmení z lahvičky. Doufám, že to Dan zvládne. Už bych občas potřebovala někam vyrazit sama, leze mi to na mozek
. A ty dvě hodiny jsou strašně krátká doba ![]()
Ahojda holky, tak my tedy k dr. musely a v tom největším lijáku, fakt síla
šla se mnou mamka a držela deštník ![]()
Dr. my schválila kapičky na prdíky baby calm, že prý jsou lepší než sab simplex, tak jsem si je rovnou skočila koupit, plus jsme dostaly vigantol, jak podáváte prckům?? Máme dávat jednu kapičku ale vůbec nevím jak na lžičku…
Jinak jsem přibraly za 5 dní 110 g, tak dr. byla spokojená a já taky, jsem ráda, že to tak je, měla jsem docela strach ![]()
Holky prcky máte strašně krásný, to je jasný, že to jsou zlatíčka, i když u nás když je řev 3 hodiny, tak už taky ztrácím nervíky…
Vrátily jsme se od dr. a rovnou jak byla jsem jí dala do kočárku a teď si spokojeně mufe pod oknem a já bych zase spala ![]()
Ibri zoubky jo? Tý jo to jsem ještě neslyšela že by byly tak brzy, to teda koukám
![]()
Rosi ať vám to u dr. dopadne dobře a nejsou žádné problémy ![]()
Ali moc ti to na fotkách sluší, to já jsem taková macanda a ještě asi dloooouho budu, nejhorší je, že není co na sebe
![]()
Titty teda vy si to teda vybíráte, já myslím, že o ručičce si nepsala, tak ať malý hlavně přibírá, ať ta tvoje dřina je k něčemu ![]()
U nás šermování rukama taky probíhá, ale já jí před tím dám plínku kolem dokola a už nemůže
ale pak než to prso dostane do pusy, to je někdy boj ![]()
Fenyklový čajík začnu dávat zítra, snad nám trošku pomůže, ale jen cucnout, aby se neřeklo…
Já jsem tak naštvaná, co jsme se vrátily z porodnice, tak počasí nic moc
pořád je tak nějak ošklivo či co, teď tedy o víkendu bylo aspoň trochu hezky, ale jak jsem koukala na fotečky od Stanušky, tak na koupání to tedy u nás nebylo
no je to asi znát, Praha je Praha…
Tak já taky přispěju ![]()
Tady na mě hází vražedný pohled, dovolila jsem si jí položit do košíku ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSCN2399.JPG
Únava po kojení ![]()
Jak ty dětičky usínají po kojení s hubičkou dokořán
totálně znavený
to je roztomilý co ![]()
Lucinko,je to beruška ![]()