Poradna duly
Jana Čurdová
Holky.....teda u vás se všude řvalo
![]()
u nás neeeee,dopoledne jsem stihla i vyžehlit.ted chová tatínek a za chvíli jdeme ven.........
Angu,já se zaregistrovala,ale nemám prográmek na zmenšení fotek,tak to metřík neudělám vid ![]()
Holky koukalajsem na fotečky na rodinu, miminka jsou krásňounký, jsou to zlatíčka …
Tak jobovka č. II.
Gabče rostou zuby taky !!!!
Už tam jsou vidět!!! Asi mě picne.
Ibri, jak vy to děláte? ![]()
Peti, náš Radim bývá taky z těch hodných a spavých dětí, ale kolem půlnoci se mu nechtělo spát, nakrmili jsme, koukal, za půl hodiny znovu krmení a ještě jednou no a pak dal teda pokoj.. Ale už jsem si říkala, jestli ten hladový řev neslyší i sousedi
Tak máš doma fakt zázrak ![]()
Tak jsme byli venku,je tam už hezky ![]()
Amber,malej se taky umí ozvat…kor když má hlad ![]()
ale v noci mě budí tím,jak si hlady cumlá prsty a mlaská ![]()
Ahoj mamuchy, nestíhám reagovat ani číst, tak jen, že máme sice doma jednoho , ale vydá za dva, zácpa, prdíky, tak jedeme tyto dny, půl dne dobrý, pak to začn ohromný křik jako když vraždí býka
, nespíme, no hrůůůůza, tak jsem do Marťase ládovala, Baby Calm, Lactulozku,Nutrilin, no a stejně nezabíralo, cvičíli jsme taky nic, občas něco vylítlo ale křík pořád, zto jsem něco málo nakojila, jsem si myslela, pak dokrmila Nutrilonem, tak jsme na tom od příchodu z nemocnice, no a dnes jsme byli na kontrole se zvážit a hle všichni v údivu, podle doktora Martínek přibyl 2× tolik než by měl, máme už 3,20 síííííla. Tak doktor hned jen kojte , žádný Nutrilon, že je přepapkaný, tak do příští KO což je příští týden v 6 týdnech jen kojit a uvidí se jak přibývá a zda se mu i břuch a zácpa zlepší, že by to mohlo být i z přejedění, holky tak já z malého dělám otesánka. No uvidíme, bylo by fajn jen kojit, že by se přece jen laktace rozběhla, v nemocnici jsem o mlíčko přicházela.No a jak jsem tam byla zvyklá nakojit zvážit podle toho dokrmit, tak jsem jela i doma, kromě váhy to mi právě chybělo. Tak jsem zvědavá prý po 3 hodkách což dodržujeme, ale co když se mi probere i po 2 hodkách tak to můžu taky kojit ne, ptám se jako tele, já vím, v noci nebudit nám bylo řečeno. Tak uvidíme, jestli mu to stačí mám strach, zároven jsem ráda kdybych jen kojila. Sice ted asi nepotěším nekuřačky
, jsem se těšila až si dám kafíko a cigaretku, pokud přijdu úplně o mlíčko, ale i to přežiju
![]()
No a Honzík zlatíčko, je bohužel na tom pořád stejně, dokonce mu opět budou dělat vyšetření na průchodnost střev, už je to nekonečný, antibiotika infuze, ale stav se nelepší, holky to je hrůza, tak dlouho v nemocnici, oni neví pořád co, že bříško je stále nemocné, infekce sice zaléčena ale blinkání a bolesti pořád, už je to nekonečný, tak zítra tam bude volat náš doktor jak to s Honzíkem vypadá.
Jinak moooc zdravím všechny. Chci k holiči vypadám jako no nechci říkat jako co. Tak uvidím jestli to nějak vychytáme, mám manžu do čtvrtka doma, zatím chodím do města to mám hned u domu, no i našeho hafana venčím, tak uvidíme co ten holič, musím se domluvit na jak dlouho to bude, počítám 2 hodky určitě. No to jsou starosti co.
Ale dnes jsem přebírala věcičky a už aby Honzík byl doma, pomalu ale jistě náš Marťánek z věcí odrůstá, no není divu když má mámu , která ho vykrmuje jako prasátko, to jsem teda dobrá ![]()
Miri hodný miminka ha ha
ona mi usnula asi v půl dvanáctý a pak už ve 4 jsem musela budit, najednou by prospala celý den… ![]()
Nakrmila jsem, 3× si ublinkla a zase řev po jídle, ale proč vždy po jídle?? Já to nechápu,co je špatně, co jí vadí… nebo prostě ten brek jen tak ![]()
Teď jí má vedle taťka, tak mám chvilku klid bez řevu, ale stejně neusnu, ale jen se tak natáhnu ![]()
Já se úplně děsím noci, je mi z toho špatně ![]()
Evi teda, u vás je taky veselo a Honzík snad už bude brzy v pořádku, musí to být na nervy ![]()
Já jak mám v tom jednom prsu míň mlíka, tak se jí z něj vůbec nechce sát, jestli to i míň teče či co, přitom přikládám střídavě a pořád stejně, tak nevím… mám sto chutí přikrmovat na noc nutrilonem, ale ještě není největší krize, ještě že to druhý prso mi nestávkuje ![]()
A žehlení?? Na to se teda vůůůbec necítím, včera jsem akorát vyžehlila na malou a naše holt musí počkat, kdyby mě celý dopoledne neprobrečela, tak by člověk doma i něco udělal, ale takhle a večer jsem tak vyfluslá, že nemám sílu a že by to teda potřebovalo tady očistu ![]()
No co,ale hlavně, že je máme,no ne?
![]()
Pořád lepší než to přenášení a ten konec, tohle nějak ustojíme, teda doufám, ráno jsem už byla zralá na psychiatra ![]()
Evinko.pokud se ti vzbudí po 2 hodinách a nebude řvát hlady,tak mu dej po těch 3 a pokud bude chtít,stejně mu budeš muset dát ![]()
V noci já teda nebudím,ale nemusím,náš se budí sám......
A teda s Honzíčkem síla,už aby byl v pořádku a s vámi doma…jsem pak zvědavá,jak jsi martínka „vykrmila“proti Honzíčkovi
![]()
Peťulo díky, no Honzík bude muset dohánět naposledy měl 2200g, no snad už to Martínek bude mít v normálu tu váhu
, jo a ještě já střídám prsa, ale z pravého neche moc pít, to z levého to mi i mlíko teče samo při kojení, ale asi raději pořád střídat ne, protože aby pil z jednoho, no nevím ale jak píšu to pravé se mu prostě nezamlouvá.
Tak já dávám raději z levého,ale stejně,musím dát pak i druhé,jedno je málo.........
a navíc pravá bradavka mě pěkně bolí ![]()
Evinko,Honzík to vše zvládne
a pak budeš mít u každého prsa jednoho ![]()
Já to říkám, něco je ve vzduchu! V kočáře Samík spí v pohodě, ale doma prostě řve a řve a neusne… No, já byla prý taky taková, tak to potěš - budem muset holt vyvíjet nějaké venkovní aktivity - aspoň půjdou kilča dolů
![]()
Peti, tak zkus stáhnout Gimp, http://www.gimp.cz/ On je trochu místy divný, jde spíš o zvyk, ale je zadáčo… Tam si uděláš k těm fotkám i nějaké efekty a tak…
Ibri, vy budete mít teda zubatice!
No hlavně že to probíhá v pohodě, dyť jinak celkem o nic nejde, ne? ![]()
Luci, Samča taky začal řvát po jídle, tak jestli přijdeš na to proč, dej vědět
Já fakt nevím… Jestli se třeba nepřejídá - ale zas když mu druhé nedám, tak řve taky, takto u toho druhého aspoň někdy usne… Kolem poledne už jsem mu řekla, ať už zklapne, jsem děsná matka, ale už mě to deptalo
No, stejně to nepomohlo
![]()
Evi, no užíváte si teda, snad se to brzo všecko upraví a Honzík bude OK. Taky myslím, že když se vzbudí a nebude chtít, tak nedávat, až za 3 hoďky, u nás je to tak, že se vzbudí a chce vždy, takže stejně nic jiného nezbývá, jak píše Peťa ![]()
Teď chrní venku v kočárku, tak jdu honem něco uklidit, je to tu po tom prořvaném dopoledni jak po výbuchu granátu
Ještě bych se pak měla upravit, dát si mašli do vlasů, ukáznit dítě a očekávat příchodu hlavy rodiny - nebo jak je to v tom návodu z 30. let pro ženy v domácnosti…
![]()
Jo a ještě něco, já blbě napsala míry a váhy do sms, tady v metříku jsou dobře, se omlouvám, holt mi to po císaři moc nemyslelo no.
Ahoj,
dneska jsme byli s kamarádkou z mojí domovské diskuze dopoledne v ZOO,děti se krásně pohrály,malá prťata se vyspala v kočárkách a já si nádherně pokecela,kéž takových dnů více. ![]()
Dnes i první vlaštovka nočního spaní bez kojení,Žofie usnula v půl desátý po kojení a dalšího se dožadovala v pět,vím,že to byla vyjímka ještě na dlouho,ale i takové vyjímky potěší. ![]()
Nedočítám,jen vidím Evičku..
Evičko-jsi strašně statečná a Honzík je určitě po tobě a brzy se uzdraví a bude moct být s váma doma,myslím na vás moc.
tak se mějte krásně a klidnou noc!!!!
ahoj,maminky
take moc nestiham,docetla jsem vas,ale na pulku zapomnla…
moc me potesilo,ze uz nekterych take zacaly zlobit prcci
uz n
jsem na tom sama..my dneska v noci spali,ale pres den…a na prochazce …jsme skoro celou prorvali,a to oba najednou a ani na rukou se neuklidnili…no des…jo, a po jidled ne mi take placou,nikdy hned neusnou,jestli vubec…
Ibri, tak s tema zubkami mas opravdu nejaky zarak,ja jsem to teda jeste neslysela ![]()
Evi,take sranda,jak se ti povedlo vykrmit Martinka
vidis, jaka jsi dobra mama.S Honzikem je
mi to moc lito…bud' statecna a
trpeliva, musi se vse napravit…
jja jsem byla dnes na gynde…no a budu muset tam jeste jednou za 14 dni, porad mam jeste ocistky..a dr. potrebuje udelat citologii…no fakt se mi tam nechce…docela to bolelo…a o antikoncepci se pry promluvime za 14 dni ![]()