duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
14.5.09 18:28

No je to dobře Angu :) To víš, že jsme rádi :) A ty vaše ledviny, to je super, pochopila jsem to správně, že je to ok a další kontrola až za dlouho? Jinak ta podobnost.. U nás všichni svorně říkají, že je po mně, jen tchýně řeší, že má po ní uši, že něco musí mít po babičce, tak jí to nevymlouvám, je z něj hotová, tak ať má radost :) Mě spíš štvou dotazy typu, jestli ho dost oblíkám, jestli ho nikde nenechávám, jestli s ním spím v pokoji.. To mě teda točí příšerně! A táta mi říkal, že jsem v šestinedělí byla protivná a na zabití, no aby ne, když se všichni tak debilně vyptávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
14.5.09 18:50

Amber, take se mi zda, ze maly je cela Ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.09 19:19

Rosi, jak šel těma kleštěma, tak mu udělali sono hlavičky a bůhví proč se rozhodli udělat i sono ledvin a uviděli to tam… Takže vlastně ani nevím, jak na to přišli… Ještě mě napadá, že měl v porodce nějaké malinké množství bakterií v moči, tak možná proto… Těžko říct - hlavně, že na to přišli a sleduje se to. Další kontrola je až 13. srpna, tak jsem ráda…

Jo, je fakt, že na prohlídce jsme byli, ale to byl zrovna takový klidnější :lol: Trochu mám obavy, jak je ta naše doktorka známá a je z něho celá unešená, aby něco nepřehlídla… No, snad ne, jinak jí jako důvěřuju dost… Jsem asi střelená, prostě :roll: :lol: :lol: :lol:

Amber, no to oblékání, to je taky první, na co se všichni dívají, jestli je dost oblečený a není mu zima :evil: Jak kdyby se všichni rozhodli chránit to nebohé dítě před jeho nezodpovědnou matkou :roll: A taky se všichni furt ptají, jestli v noci spí, jak kdyby na tom stál svět - a já když ho pochválím a řeknu, že jo, tak pak dělá v noci brajgl :roll: Ne, že by se jako nemohl nikdo zeptat, ale když se mě ptají ti samí lidi třeba 4× týdně, tak mi to přijde skoro zbytečné :lol: Přesně, pak nemá být člověk protivný…

Zítra jdeme na návštěvu k drahému do práce, tak očekávám z pátku na sobotu krušnou noc :lol: :lol: :lol:

Teda jestli s ním spíš v pokoji a nikde ho nenecháváš - co to je za debilní dotaz? :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.5.09 19:28

Ahoj,

Amber-ještě jsem u gyndry nebyla,čeká mě to zítra,ale myslím,že hned večer na to nehupneme,já nemám vůbec chuť a nářky drahého mě nechávají chladnou. :lol: :lol: Supr,dupr,že máte kyčle OK a hodného a krásného klučíka máš,to je jasný.Žofie není až tak hodňoučká jako Ema,ale kyčle jsme náhodou taky zvládli tak,že to celé zaspala,svlíkání i vyšetření i oblíkání i odchod… :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
14.5.09 20:08

holky, Danik se ted' pokadil a ma nejakou divnou stolici…je v barve khaki a jsou v ni takove svetle hrudky,nebo seminka, nebo vlocky…nevim, jak to popsat…co to je???? 8O

Angu, Danik na te neurologii take kupodivu byl hodnoucky a tichoucky,az mi bylo trapne ptat se, jestli nema psych.poruchu, jak breci porad doma a miva hysteraky…ale stejne rekla o tom zvysenem svalovem napeti, takze neboj, urcite ta vase dr to neprehledla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
14.5.09 20:12

Maminky, chtela jsem se vas zeptat, jak menite plenky a prcek je jenom pocurany,tak mu to otrete jen vlhkym ubrouskem, nebo pod kohoutek, nebo nic nedelate?mam v teto veci zmatek, jak se to ma delat.Ja utiram pokazde vlhkym,ale mam pocit, ze je to skoro na nic, jen spotreba ubrousku, ze stejne dukladne se neutre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
14.5.09 21:29

Ahoj všem :lol:
Rosinko,já utírám vlhčenýma a pokud je nadílka veliká,prdelka jde pod vodu do umyvadla…
Já jdu na gyndu příští týden…tak uvidíme…jestli a kdy u nás něco bude :oops:
Jo a jdeme na vítání občánků :lol: příští sobotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11799
15.5.09 00:28

Všechno nejlepší Žofince k svátku!!! :D

Anguo , neboj, na to svalové napětí by doktorka přišla, to nemusíš sledovat! :) Martínek se hodně prohýbal dozadu, když ležel na břiše, hodně zakláněl hlavu a byl při tom celý napjatý.

Haha, sex, myslím že Aleesha to vystihla naprosto přesně!!! :lol: Ještě tři týdny mám „prázdniny“ a nemusím to řešit. :wink:

Ibri , vedete opravdu bujarý noční život s vašimi dítky! :wink: To musí být fakt náročné, já si přestanu stěžovat.

Escargot , s tím nepřibíráním a problémy s kojením přesně vím, o čem mluvíš - posílám ti SZ.

Rosinko , když není Tomík pokaděný, tak nepřebaluju. :wink: Ale u nás to je stejně po každém krmení. Jinak to možná není nutný otírat jenom čůrání, můžeš to zkusit, kdyby to měli pak moc červené nebo přímo opruzené, tak bys zase utírat začala.
Ty bílé kousky jsou myslím normální, barva kakání do zelena taky může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.5.09 07:06

Ahoj,
Amber: já byla na gyndě včera a ptala se dr. na to koupání. Tak říkala, že normálně můžu :)

Dnes jdeme s Danečkem k dr., tak jsem moc zvědavá, kolik přibral :) Už mi vyrostl i z velikosti 62 :roll:

Ty hloupé dotazy… mě včera zas naštvalo, když mámy sousedka tvrdila, jak je Dan celý po mně a Lucka po manželovi. Přitom před dvěma měsíci tvrdila, že je Lucka celá já :roll: Já nevím proč všichni na potkání hledají něčí podobu :roll: A Dan je navíc podle mě celý manžel. A byl zachumlaný a spal :lol:

Rosi: to kakání bych řekla, že je ok. Možná to jen všechno nestrávil úplně.
Taky prakticky přebaluju jen pokaděné. A v noci neutírám vůbec, jen setřu tou plínou. On ten vlhký ubrousek dost studí, Dana to naštve, řve vzbudí Lucku, atd.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.5.09 08:55

Ahojky …

Vše nejlepší Žofince k jejímu prvnímu svátku … :-)

No u nás snad nastává klidnější období … teda nechci to zakřiknout, tak ťuk ťuk ťuk dokonce už po 3 večery neuspávám, prostě položím do postýlky v 19.00 a párkrát jdu dát dudák a chrupe …
I přez den když vidím že chce spát, tak položím do postýlky a on se s tím popere …
Ale nejlíp chrupe v kočáru …

Jo jo dotazy typu jak spí, komu je podobný, je hodný, jak to zvládám a podobný mám na talíři pořád od kohokoliv koho potkám ( myslím známého … ) :lol:

Rosi myslím že to kakání je v pohodě, jakub má taky kadění zelenožlutý, ale jestli máš obavu, tak se zeptej doktorky …
Jinak já přebaluju když cítím nálož, a když má hodně nacucanou plínu … Jinak utírám jak kdy, neutírám pokaždý …

No a sex??? u nás nee, prostě do tý doby než budu mít po kontrole a budu mít nějakou ochranu … na gyn jdu 26.5.

Ibri doopravdy máte pestrý noční život, chuďátko snad se to brzy zlepší, ale jsi určitě silná ženská a zvládneš to s těma svýma čertíkama …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.5.09 10:26

Holky, u nas kakani se nekona prave po kazdem jidle, ani kazdy den, v lepsim pripade jednou za 2 dni.Ale utirani jen po curani tim vlhkym mi prijde opravdu zbytecne…zkusim prestat a uvidim.Jen jsem nevedela, jestli tak muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.5.09 10:28

A teda, jak vas ctu, tak neprebalujete, pred kazdym kojenim?nas tak ucili v porodnici, tak zatim tak jedeme..ale je to takova spotreba plen :roll: nestacim kupovat…myslite, kdyz nekadi, tak muzu nechat dele, nez prestavku mezi jidlem??? 8O to by bylo dobry :)))a pokud bych cekala na nadilku, tak to muzu nechat prcky ve stejne plince i 2 dni :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
15.5.09 10:46

MAMUCHY, TAK NARYCHLOVKU JEDEME S MARTÍNKEM K DOKTORU NA KO, MÁ UŽ NĚKOLIK DNÍ ZELENOU HNUSNOU STOLICI, TAK NA NĚJ DOKTOR RADĚJI JUKNE, JINAK HONZÍKA ČEKÁ DO 14 DNŮ OPERACE STŘEV :oops: :oops: :oops: , MÁ ZŮŽENÍ, TAK JSEM Z TOHO FAKT HOTOVÁ, má zavedený nějaký katetr na výživu, no v sobotu za ním jedeme, i tam čekají papíry se souhlasem k operaci, to je hrozný :oops: NO DOUFÁM ŽE se sem dostanu a písnu víc, jdu oblíct malého a frčíme s tatkou k doktorovi, to je pořád něco :oops:

• Citovat
  • Upravit
1446
15.5.09 11:06

Ahojky,

Evi - držte se holka :( :huban: To je pořád něco, chudáčci malý, už aby byli doma oba a vše bylo ok!

Žofinko - Vše nej nej nej k svátečku krásná prncezno!!! :srdce: :srdce:

Rosi - já přebaluju asi po 4 hodinách, když chrní tak i dýl. Ale musím i v noci, nesnáší když je počůraný a špatně pak sosá mlíko. :?
Jo malý taky nekadí každý den, dnes je to dokonce už 5 den co se nepokadil. Zažila jsem i před týden.

O sopřebě plen ani nemluvím, když ten šikový chlapec umí na jedno přebalení zlikvidovat i 3 pleny, které počůrá než ho zabalím, nebo se donich znovu pokadí. :lol:
Ovšem dnes jdeme koupit ještě 2 baliní Newborn, protože ty Mini jsou nám ještě veliké. Jsme drobečci, stále ve velikosti 56. :roll: :)

Stanuš - Cimrman!!! Velká závist z mé strany. :cry: :lol: Užijte si to!

My jdeme na kyčle příští týden už podruhé, poprvé bylo vše ok! Tak snad tak budem i pokračovat nadále.

Včera jsem byla na té besídce a drahý asi hodinu a půl zvládl hlídat bdícího Peťulku úplně sám jen s dudu a lahví čajíku. 8) Byla jsem na ně hrdá!
Představení nádherné, a já tele zapoměla foťák. :roll:

Dnes jedou děti k tátovi na víkend, tak budem jen s Peťkou, a vyrážíme ke kámošce dělat dort k prvním narozeninám malé Káji. Snad bude odpol pěkně jak slibivali. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.09 12:32

Nazdárek, všichni děti spí (zatím), tak jsem běžím juknout!
teď se v diskuzi docela dobře orientuji - stihnete za 1 den nakecat tak max 2 stránky. :lol: a ne 20 jako před dětma. :lol:
Přebalování - jelikož používám bavlněné, přebaluji před každém kojení někdy i mezi. Když dávám papírovku (třeba na ven a na noc), tak přebaluji tak před kojením, venku většinou nechávám (pokud tam není nálož). Jen bych to mimčo v té mokré pleně moc dlouho nenechávala, slyšela jsem, že jsou z toho pak záněty močáku (dost prý na to teď děti trpí). Tak nevím. Jen říkám, co jsem slyšela. :nevim:
Holky mě už ty tři děti připadají taková normálka - už jsem se s tím zžila, akorát mě mrzí, že s nimi moc nemůžu sama cestovat a na větší dálky se přepravovat. Takže se tu patláme stále v okolí.
Dneska odpolko čeká Kubík kamarádky (a já jejich maminy :lol: ), takže jsem včera dělala nanuky Míši a pekla buchtu - tak jsem zvědavá jak ty nanuky budou chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí