duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
13.5.09 13:36

Luci, ani už nevím, kde jsem to četla, ale jsem ráda, že tě to pobavilo :lol:

Ondřejovka voní nádherně, taky ji chci koupit - přesně, je to taková miminkovská vůně… Jinak nemažu ničím, jen když je nějaký problém nebo suchá kůže nebo tak - to jsem zatím mazala tím bepanthenem…

U nás dneska taky dobrá noc, i dopoledne celkem v pohodě… Teď jsou chlapi spolu venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
13.5.09 13:44

Rosinko , ja uz si to moc nepamatuju, za jak dlouho to svalove napeti zmizelo, ale rekla bych, ze tak kolem 3 mesicu. Taky asi zalezi na tom, jak hodne to je. Ale jestli budete chodit na nejake to cviceni, tak vam tam treba poradi i neco na tohle. Myslim, ze nam dr. radila nosit prcka v klubicku. Jenze taky nam radila, abychom ho nedavali na brisko a nedavno mi dr. na rehabilitacnim rikala, ze je to spatne, ze na brisko se davat maji, aby trenovali… no pak si vyber, kdyz ti kazdy doktor rekne neco jineho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.09 14:15

Holky, a jak se to zvýšené napětí projevuje? O tom jsem ještě neslyšela… Samík někdy dělá to, že se našponuje jak prkno nebo se prohýbá jak luk dozadu (hlavně když ho dávám na kojení…) Tak jestli to nemůže být ono… Bože, chudák dítě, furt ho sleduju… bych měla začít hodit do té „hysterické“ diskuze, co jsem tu nedávno zahlédla :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
13.5.09 14:41

Ahojky,
dnes jsem byla s holkama na kontrolních odběrech kvůli železu a žloutence. Koukala jsem jak jim ta krev pomalinku po kapinkách leze do zkumavky - museli jim to vyloženě vymačkávat - no Kristýnka ta řvala. Nejvíc se mi líbil Kuba, který u ní stál a říkal: Pšš, pšš, pšš. :D Je to zkrátka hodnej bráška. Tak jsem zvědavá na výsledky.
Holky mám dotaz. Myslíte, že sex po šestinedělí může být i bez kontroly od gynekologa nebo až po ní? Já jen že už to táta nemohl vydržet a na kontrolu jdu až 19.5. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.5.09 14:58

Ibri, Kuba je teda bráška ukázkový! :lol: S tím sexem nevím, skoro bych řekla, že když se cítíš OK, po „aktu“ je taky všecko OK a nepořádáte doma nějaké grupen orgie nebo nějaké šílené praktiky, tak by to mělo být v pohodě… :lol: Asi záleží, jestli jsi třeba vnitřně nebo jakkoli šitá a takové ty věci… :nevim:

No ještě že se u mého dr. neobjednává - 2.6. mě tam má jako na koni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 15:56

Ibri, to nevím, každopádně u nás to teda žádná slast nebyla, bolelo a pálilo mě to jako prase.. a to jsem rodila císařem.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.5.09 18:41

Holky, sex - co to je? Nedělají se tak náhodou děti :lol: ? Tak na to já nemám ani pomyšlení! :lol:
Mně to bylo celkem nepříjemné celou dobu, co jsem kojila. Ten čípek je při tom nějak víc prokrvený, no nic moc :? Ale na kontrolu jdu zítra a pilule si určitě nechám napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
13.5.09 19:20

Alesho…u nás se ani tak dítko nedělalo :lol: táta do kabinky a mámě vzali vajíčka…takže sex na dělání dětí???ani na to ho nepotřebujeme :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.5.09 20:02

Ahoj holky, mám debilní dotaz :-). Náš malej má teď fakt docela velký bolení bříška, začla jsem mu dávat kapky, ale dnes v noci mi to snad přišlo ještě horší, no nevím. Ale k věci…je u vašich dětí taky slyšet jak jim pracují střeva? Protože v našem malým to škrundá, bublá atd. Probíhá to tak, že on jako kouká, pak mu začne to škrundání, to se napne jak luk a začne děsně ječet…za chvilku to přejde…s tím i škrundání. Uklidní se na dudlíkovi a za pár minutek je to tu znova. Přitom průjem nemá, tak asi řeším blbiny, jen že jeho bolení bříška je asi horší než bylo…chjo… Dala jsem ho v noci do klubka a sedla si s ním do křesla, hojdala, on se za chvilku pokadil, tak jsem myslela, že to bude už dobrý, ale po tom vykakání právě přišlo ještě výše zmiňované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 21:17

Suvi, tak já to u našeho malého nepozoruju, jenom u jídla, ale to je spíš asi tím, jak do něj padá to mlíko.. Jinak ne. Dneska jsem už použila i tu rektální rourku ráno a musím říct, že se po ní krásně vyprděli i vykadil, nepomáhá to? A čajík? Máte teda starosti :( To je mi líto, malého i Tebe.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.5.09 21:19

Jo a Ali, to jsem ráda, že v tom nejsem sama, ovšem taťka je náruživej a nedočkavej, to je peklo :( Ještě že tak miluje malého, aby mi to nevyčítal.. On je schopný kvůli sexu dělat hrozný divadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
13.5.09 21:20

Suvik,taky to nepozoruju,mě se teda u jídla většinou zarazí,vykulí oči a prdí,nebo rovnou kadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.5.09 21:34

Suvi tak u nás nic takovýho zatím není, baby calm si myslím trošku zabírají ty záchvaty už nejsou takový jako byly, sem tam něco jo, ale už je to opravdu lepší… jinak když kojím tak slyším škrundání v bříšku, jakoby hladový žaludek, ale střeva teda ne, takže neporadím :nevim:

Jinak co se týká sexu, tak já teda když jsem vyspala, tak chuť mám, ale nedokážu si to teď ani představit kvůli tomu nástřihu a celkově…
Ale slyšela jsem, že když ženská kojí, tak je dole sucho a musí se někdy použít lubrikační gel,četla jsem to v knížce o miminkách…
Osobní zkušenost podám až dýl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.5.09 23:29

Suvi - malému občas škrundá. Zkus si prcka nechat u sebe v posteli a hodně mu bříško prohřát + cvičit nožičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.5.09 07:53

Ahoj holky a miminka :lol:
krásný den přeji..........
My se půjdeme dnes podívat do školy za kolegyňkama a dětičkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí