duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
10.5.09 14:14

ja take nenutim pit a beru take na prochazky jako zachranu.Doma ho davam jen vyjmecne, kdyz breci a breci a jine zpusoby uklidneni jsou vyzkousene..Max byva 2× za den, tak asi je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.5.09 14:17

Jé holky děkuju, tak já zkusím podráždit teploměrem a třeba pomůže, teď teda spinkáme od 12 hodin a já jsem taky vytuhla na gauči :oops:
a čajík koukám, že dáváte, to jsem ráda, že nebudu sama a kolik si tak připravíte a dáte najednou, myslím kolik ml? Já vůbec nevím, abych jí nedala zbytečně moc, ale třeba těch 100ml? Nebo to je moc? nebo třeba dát jen cucnout? Já to právě chci taky používat, až půjdeme ven a malá se vzbudí, tak aby mi vydržela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
10.5.09 14:33

Luci, ja vzdy delam polovicni davku 50 ml vody a 1 lzicku cajiku.A stava se, ze ve dvou vypijou tohle behem prochazky, nebo jen cucnou a vetsinu prineseme domu, to jak kdy, jak velkou zizen maji, nebo nevim,podle ceho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
10.5.09 14:51

Luci,jojo 50 ti bude stačit bohatě......
i když kdybych to kolikrát prckovi nevzala,tak by to vypil :lol: asi teda 8O
já jsem umyla hlavu a teda jsem taky unavená nějaká…dnes jsem vstávala asi v půl 6 a už jsem neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
10.5.09 14:57

A do 50 dáváte teda 1 lžičku, tady píšou na 100ml jednu lžičku.. já jsem tele, tak ať něco nezvořu.. :roll:
My vstáváme v noci po těch 3 hodinách, ale dneska v noci jsem asi 2 hoďky uspávala, tak to bylo takový náročný, a naposledy jsme usnuly v 6 a spaly všichni až do půl desátý :lol: a já zase usnu, hrůza, pořád bych spala 8)
Tak jsme si daly pozdní oběd a já se jdu zase natáhnout :lol: dokud mi moje pijavička ještě spinká :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
10.5.09 15:10

Jdu se taky natáhnout,dokud mamina vozí.........
Luci,dávám lžičku ale takovou ne vrchovatou...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.09 17:18

Luci, mně začly ty stehy hromadně padat teď v pátek - tj. 3 týdny po porodu, ještě bych vyčkala taky… Jinak vnitřní jsem si myslela, že drží a když jsem na jeden krajní šáhla, ta mi zůstal na prstě - tzn., že je upadlý, ale nic ho nenutí jít úplně pryč… Snad se to po šestinedělí vyplaví ven samo :oops: :lol:

Samča taky prdí sám, ale kolikrát než to jde ven, tak se kroutí jak žížala :roll:

Luci, s tím prsem, já myslím, že to může být, zkusila bych k tomu prázdnějšímu přikládat častěji, aby se víc stimulovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.5.09 17:21

Ahoj Matky!!! :srdce:
Pěkný NÁŠ den přeji! :lol: 8)

My měli včera krizový den, tak jsem se ani neozvala, ani nebudu popisovat co všechno se dělo! Vpodstatě nic vážného, ale tak jedno z druhým. :roll:

Malý nakonec usnul v lehátku v 16 hodin a vzbudil se až po 22 hodině. Vyžahl mi prso ktreré už bylo po 6 hodinové pauze úplně tvrdé, a pak si dudlal do 24 hodiny dudlíka, pak si vzal druhé prso a usnul. :lol: Vůbec nevím co to bylo, ani jsme nekoupali kvůli spáči!

Titty - Já ho teda rozhodně nebudím, jak píšete, pak toho vyžahne víc a neusíná u toho tolik. :wink:
Taky koukám že máte trable s přibíráním, nic si z toho nedělej i my! Snad už to bude lepší, teď už ta žloutena celekm opadla a líp sosá!!!

Šátky mám dva, od ségry, zatím používám ten kratší ten je šitý ségrou , ten druhý dlouhatánský je ve skříni zahrabaný, tak nevím co je zač. Ale jednoznačně doporučuju!!! My tak už i vaříme, používám ho teď od 4 týdnů a dávám ho do kříže s kapsou. Je spokojený! 8)

Luci - stehy vypadají neboj, mě tak vypadávali dýl jak těch 14 dní. :wink:
Mít jedno prso lepší než druhé je normální!! Říkali nám to i v porodnici. Já měla vždy lepší levé! Ono se to i časem trochu upraví, ale ne o moc. Tvorba mléka se prý upravuje až do konce šestinedělí. Vydrž!!! :wink:

Já dávám v noci z jednoho(protože má delší pauzy mezi sosáním) a přes den vyžahne klidně obě! :D

ČAJ - holky co dáváte čajík, dáváte z lahvičky? A co pak ríkají na prso? Dobrý? Já pořád přemýšlím, jestli ho dávát nebi ne! I když jí mám tu lahev od MAM se sametovou savičkou a vzduchovým ventilem a píšou že napodobuje nejlépe kojení. Tak snad se prsa jen tak nevzdá po krátkém napití čajíčku. Asi dnes vyvařím tedy lahvičku a půjdeme už do něj. 8)

Stanuško - moc pěkné fotky a moc pěkné náhradní bydlení. :lol: :lol: :lol:

Angu - psi ti teda umějí udělat radost že? :lol: Chudáčku!

Očkování - on tam má už týden vidět takový namodralý pupínek jakoby hrbolek pod kůží, ale vřídek se zatím taky neudělal. Uvidíme!

Já teda musím zaťukat, že nám se koupání líbí, snad brečel jen v porodnici a jednou doma a od té doby jak ho dáme do vody tak ticho, a lebedí si.
Brečící teda je, ale ZATÍM nijak extrémě (jéééé, teď jsem to napsala a on mi to určitě dnes v noci dá pořádně sežrat a bude brečet o 106) my ho většinou nenecháme. :roll: :wink:

Jinak velká novina!!! Dnes se poprvé cíleně usmál!!! Nedříve při přebalování, 3× za sebou na světlo Hvězdu(tu z Ikei) na stěně a pak jednou na mě, když jsem na něj mluvila!!! :srdce:
Ovšem foťák děti donesli pozdě! :D Tak snad vychytáme příště.

No snad jsem reagovala na všechno! Uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
10.5.09 19:42

Tak Matyášek se už taky cíleně směje :lol:
A k lahvi…pije z lahve a při kojení se nic nezměnilo,pije normálně.A říkala mi kamarádka---ted má ročního kluka,že s lahví taky měla začít brzy,že ted lahev vůbec nechce..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.5.09 19:50

Lucinko, já jsem řešila stejný problém jako Ty, v pravém bylo víc mlíka než v levém, takže když pil z levého, musel se dopít z pravého. A pak jsem zase začínala pravým a vidělo se. Ono se to upravilo a teď mám mlíka, že bych mohla kojit ještě sousedům :) Takže vydrž, ono se to upraví.

Trubička do zadečku - rektální rourka. Já ji zatím nepoužila, ale používala jí sousedka a malý se krásně vyprděl a i vykadil :) Bohužel to šlo i trubičkou a sousedka se pak šla taky převlíct :)

Fenyklový čajík od Hipp se může od týdne a malý pije co může, já mu nechávám tak max 50, aby se nepřepil. Jinak by tu 100 snad i udělal :)

Rosi, golfky vypadají úžasně. Myslím, že teď v létě v těch vedrech to fakt využijete.

Dneska u nás byla segra, tak jsme vzali kočár a jely se projet. Normálně malý krásně usne v kočáru, ale dneska se raději díval na tetu :) A před chvílí se ještě koupal. Mám dojem, že se mu to líbí čím dál víc. A pěkně si kopal nožičkama. Už se těším, až bude větší, jak bude koupelna pod vodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
10.5.09 20:11

Amber,jojo koulání,ze začátku Matyáš řval,ted už ne a kouká kolem…ale ty pěstičky zaťatý má teda fest :lol:
tak snad se mu to bude líbit............od 6 měsíce s ním chci pak jezdit na palvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.5.09 20:47

ahoj,
dneska jsme se je poflakovali po zahradě,jen jsme zašli do Ikea pro můj dárek ke dni matek od Žofie,protože na to padlo porodné. :lol: :lol: 8) Dostala jsem překrásnou pohovku,po které už dlouho toužím. :wink: Zahltim vás fotkama z dneška,děti se koupali v mini bazénku,pekli jsme buřtíky a rozkvetla nám taky nějaká květena,tak se na mě nezlobte,že vás zase trošku vytapateju. :oops:
naše květena:

Žofie bez dudle a s dudlem a spící…

David napouští,Ema vypouští:

Koupáníčko:

Holky na nové pohovce:

A špekáčky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
10.5.09 20:55

Stansko,pohovka je nádherná :lol:
a ta zahrádka,tak to ti strašně moc moc závidím :oops: všechno…kytičky,prostor,děti mají kde být,to je můj sen :wink: a samo ten nějaký baráček k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.09 21:40

Tak u nás koupání taky super, brečí jen když ho tam dáváme, pak si lebedí, i na hlad zapomene a pěstičky povolí… Fakt to má asi rád :D Akorát otáčí hlavu na stranu a snaží se pít tu vodu :lol:

Stani, krásná pohovka i květena :D

Trubičku do zadečku taky máme, ale nepoužili jsme - jen pro strýčka příhodu :lol:

Jináč koberec vzala mamka poměrně sportovně, ale bratr dostal kartáč :roll: Ještě se mu k tomu nashromáždily nějaké další věci, tak si to chudák slíznul :roll:

Jé, já chci taky cílené úsměvy!!! Už se teda tak nějak usmívá, ale cíleně to ještě není… Ale je to hezké i tak…

Ale začali jsme číst pohádky :lol:
Celkem mě dostal Budulínek - lištička vylezla z nory, babička jí usekla hlavičku a hodila ji pod džber 8O 8O 8O Celkem maso… Já myslela, že ty lišky jen nějak zpacifikovali, ne, že tam vyvraždili celou liščí rodinu…
Nebo Paleček - kupec (byť lakomý) si za nemalý peníz koupí do služby pracovní sílu (byť teda dítě) a ta mu prohryže brašnu, obere ho o zbytek peněz, zdrhne, zavaří mu to tím pádem u manželky a ještě je za hrdinu, jak ho hezky obral - jak typicky české… :roll:
Jen Hrnečku vař mě nezklamalo, i když je fakt, že to je takové nudnější, když tam nikoho nevraždí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.5.09 21:42

Holky, já ho snad samou láskou sním! Hele jak kouká. :huban: :srdce:

http://rodina.cz/…bum/pppp.jpg

Stanusko - bezva fotky. Zahrada a baráček to je taky náš sen. A gauč..... juuuuuuuuu! 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí