Poradna duly
Jana Čurdová
Angu........erekce na slunku, jo?tak moji pacholci asi citi kazdy den nejake erekce ![]()
Miri…ja na balkonku budu moci zhresit az budu doma sama, protoze u me o tom malem obcasnem hrichu nikdo nevi
![]()
Kocarkovat uz muzeme, akorat to pocasi je ted' pod psa…dneska jsem s tim kocarkem pripadala jak bezdomovec…ve vetru a v desti…ani psa nikdo nevencil…ale aspon kluci pospali venku.
Pytlik asi take koupim…ikdyz nevim, jestli pomuze, nahrivala jsem jim zehlickou plinu…zadna reakce, ze by se tim neco zlepsovalo..
Teeeeeda pytlík koupím taky!!!
Angu - ti naši kluci jsou teda stejní, on taky zabral teprve před chvilkou, tuším, že nám nastal sprutík. Cucáme a cucáme až mu to mléko teče z pusy když se pustí. ![]()
Taky jsem řvala dnes! Nějak to na mě zase padlo.
Dudlík taky zbírá jak kdy, nejlíp funguje v kočárku. Ududlá se ke spánku a vyplicne ho. V noci se ududlá u kojení a nad ránem měl teď párkrát dudu, ale to je jak u vás, aby mu ho člověk furt vracel do tlamičky. ![]()
My koupeme taky denně, teda pokud někdy nestíháme tak vynecháme, ale ze začátku jsem koupala ob den a zjistila jsem že líp mi spí večery kdy se koupe, tak koupeme a taky jako Angu pokládáme základy večernímu rituálu. Navíc se mu to líbí.
![]()
Jdu omdlít, jsem hotová!
Jo ještě se pochlubím, Jarek dnes byl na nějakém turnaji ve fotbale škol od Mekáče, a skončili druhý. Tak mě potěšil!!!
jo Angu - super metřík!!! Kdepak siho vytvořila?
Hele holky EREKCE na slunici??? Nemysíte náhodou ERUPCE???
![]()
Ody, take mne ty erekce znely divne
Angu, na co to myslis!
mas jeste cas
![]()
Tak jsme dnes byli na té kontrole, co měla být už ve dvou týdnech, ale o nic velkého nešlo. Mluvila jsem jen se sestrou, ta zkontrolovala pupik, že je krásně zahojený a pak nás zvážila. Paráda, mates za tři týdny přibral rovný kilo, takže mu to vychází na 300gr týdně. Jestli pojede dál tímhle tempem, tak z něj bude pěknej tlusťoch. Další kontrolu máme v 6 týdnech a pak až očkování ve dvou měsících.
S dudlíkem bojujeme taky tak - už vidím, jak mi jednou rupnou nervy a já tu lepenku fakt vytáhnu…
Jinak jak tu vychvalujete ten pytlík, tak asi něco takového pořídíme taky, jen nevím, kde tu budeme shánět višňové pecky
Nic, nechám si ho asi poslat. ![]()
Ody a Angu Nádherný fotečky nádherných prcků
Taky vás baví si je zvěčňovat? Ono to jejich miminkovství trvá tak kratince…
Angu fakt super metřík, kde že jsi ho vytvořila?
Fram Velikánská gratulace k princezně - je nádherná!!!! Tak a´t jste brzy obě plné sil a pohody doma ![]()
Erekce byly asi i na měsíci
, já zas málem brečela k ránu…od tří jsme oba spali na jedno oko, tozn. nespali, tentokrát asi fakt už prdy nebo co. Tedy totéž co píšete vy s tím usínáním, pliváním dudla, plus u nás rudnutí v obličeji a táhlé „gíííííííííí“, jak přemáhá bolest (Elleno náš malej taky už kadí míň, takže si říkám, že je to asi fakt tady - koliky). Peckovali jsme jen jednou, efekt jsem nepozorovala…
Prostě náš Mates v noci kroutí, přes den by bez kočáru a procházky asi taky nezabral. Zatím jak otevřu dveře od sklepa a vyjedu ven, do pár sekund usne. Doufám, že aspoň tohle mu vydrží.
Jinak mě uklidňuje si tu číst, že jsme na tom obdobně
.
Ahoj…
Titty my máme monitor Babysense-je sice o něco dražší jak Nanny,ale jsou k tomu zase dvě desky.takže se vyplatí asi víc(podle mě).Žádný falešný poplachy nevydává,a když houká,tak je vážně slyšet.Nevím jak funguje ten monitor Nanny,ale trochu jsme se báli,že ten náš monitor,když je zaplý,tak malá jak dýchá,bliká zelené světýlko,takže nám to bude v noci vadit.Ale vůbec to tak není.Jsme s ním moc moc moc spokojeni.Ael to je jen můj názor ![]()
Jinak včera jsme byli na KO a malá už má 3.5kg a stále 49cm.Ale máme široké balení a Dr. ji měřila i s těma plínkama,takže si myslím,že měří více
Já jsem včera měla 40° teploty,tak jsem si dala paralen a už je to lepší.Ale musíme doma chodit s rouškou,aby to malá nechytla
Angu taky mám nějaké „divné“ mlíko.Malá pořd saje,třeba tři hodiny v kuse a pořád má hladpořád pláče,ale asi to může být taky těma prdíkama-i když prdí.Dvě noci po sobě mi celý prořvala,pořád chtěla baštit.Tuhle n oc už to bylo lepší.Když jsem to říkala Dr.,že mám asi slabé mlíko,tak mi na to vůbec nic neřekla.A dokrmovat moc nechci,bojím se,aby si na to nezvykla a nezačala mi odmítat prso! ![]()
Na prdíky máme nějakou mastičku-masažní gel a včera nám Dr.napsala kapičky Sab simplex,tak snad to všechno pomůže ![]()
Tak jsem vás přečetla s křiklounkem na rukách a už spinká, ale nevím na jak dlouho, asi taky prdíky, nebo bříško, a pytlík máme taky, ale přišel mi moc nahřátej, a teď tu čtu dávat na 1 minutu, to my daly na 2 min. co tam psaly a přišlo mi to moc, tak jsme ho daly jen na chvilku… nevím jestli zabral, ale příštu zkusím dát na míň a uvidíme..
My včera taky měly brečící, krmila jsem jí asi na 3 krát a vydalo to skoro na 2 hodiny, no strašný a pořád brek, na chvilku klid a pak zase, usnula strašně pozdě, ale spinkala asi 5 hodin, tak aspoň něco, taťka vstával, takže jsem se i vyspala… ![]()
Holky mám na vás zase dotaz, máme problémy s říhnutím, nechce mi vůbec říhat a to s ní chodíme na střídačku takovou dobu a nic, zezadu, zepředu a prd, někdy si říhne, ale to už musí být, už si s tím nevím rady, a pak si myslím, že jí trápí to bříško.. dělala vám to miminka ze začátku??? Nemáte nějaký trik nebo něco…
A ještě jeden, jak dlouho kojíte? Já jedno prso cca 30 minut, usíná mi u toho, tak jí pořád budím atd. a pak si myslím, že právě nejde odříhnout… ![]()
A do třetice, kdo měl zahnisaný očičko, jak dlouho trvalo uzdravení? Mě přijde, že se to vůbec nelepší
a to poctivě pořád masírujeme a vyplachujeme…
Za každou radu budu mooooc ráda, už jsem chtěla napsat včera, ale už nezbyly síly…
Taky dnes vyrázíme s kočárkem, já si ho ještě neužila, ono to chození ještě nic moc
![]()
No a teď mě napadnul ještě jeden dotaz, kdo byl sešitej, jak dlouho to trvalo než ty mrchy stehy vypadly, už mi to leze na nervy, do toho ten zadeček, už aby bylo zahojeno ![]()
Ahoj holky…
Luci,mě malej taky nechce krkat,tak ho na chvíli položím,nebo přebalím a pak ho zase vezmu a jde to ![]()
Peti my po kojení děláme s očičkem a to docela dlouho a pak zkoušíme říhnutí někdy se zadaří, ale spíš ne, někdy si ublikne, no je mi jí líto, pak jí právě asi bolí bříško.
Luci Matilda taky nekrká…skoro vůbec. A ublinkává… Nejdřív jsem s ním taky chodila, pak zkoušela i po delších chvilkách, ale stejně nic. Všechny možný polohy, teď už nedávám do klubíčka a snažím se nekrčit nožičky k bříšku, jinak si ublinkává tutově. Dávám spát na bok, přes den ne, když na něj vidím. Kojím nejdýl 20 min. teď se snažím i míň, on se prostě přepíjí…je nafouklej jak žaba a mlíko mu vytíká z pusy. Ublinkává prakticky po každým jídle. Tak nevím. Dr. mi říkala, že nemám kojit dřív jak po dvou hodinách, on se někdy hlásí teda i dřív, aby ho nebolelo bříško. Zas někde jsem četla, že když se přepíjí, je lepší krmit častěji po menších dávkách, tak si vyber že?
Ahoj,
dneska nás čeká dotorský den Žofie jde ukázat kyčle a pak jak celkově prospívá.
Anguo-Samík je krásný blonďáček,mě přijde,že je celý po tobě a taky jak krásně pase…
Ody-Petík mě přijde,že je starší,už tak rozumně kouká,je rozkošný. ![]()
Včera nebyl dobrý den,Žofie sice neplakala často,ale pokňourávala a chtěla pozornost,což se mi tak úplně nehodí,taky se potřebuju věnovat Emě a domácnosti a emiminu.
Zato potom byla kojená v 19:30h a pak až 1:30h,ale pak už zase po třech hodinách,te´d tu se mnou chrní v babyvaku.
Pytlík s peckama taky koupím,už jsem se na něj dívala,myslím,že Žofie moc na prdy netrpí,ale teplo na bříško nemůže uškodit a atřeba jí to bude příjemné.
Lucinko-některé děti neříhají,mě nejlépe děti říhaly,když jsem si jejich hlavinku položila na rameno,bříko na těle ve vzpřímené poloze a dost drsně jsem jim třela zádíčka,potom si krkly.A očinko,Emě nejvíce zabíralo masírování a otírání převařenou vodou,dávej pozor,aby jsi nenakazila druhé očičko,vykápávání ophtalmo-septonexem(neba tak nějak) nám moc nepomáhalo,výborně zabrala ophtalmo-framykoinová mast(u Davídka),ale u Emy nám to doktorka nechtěla napsat,že na očním zuří,když se dětem dává.Pak už jen bohužel výplach očního kanálku na očním.
Erekce jsem nějak tak měla dojem,že Angua napsala schválně pro irinie,že to zkrátka nebyl omyl.
![]()
tak se mějte páááá
Lucinko, u me to trvalo docela dlouho, ten spodek myslim…samotne vypadavani stehu jsem moc nezaregistrovala, ale asi za 8-10 dni.Ale ten spodek i se zadkem dohromady
asi za mesic.....to teda bylo dost neprijemne…hnus…sedet jsem take nemohla, a bolelo to i pri chuze.Vydrz, holka.Urcite se zahoji.
U nas spatne krka Danik, myslim mozna, proto ho vice trapi brisko, ze se pak krouti a nakonec ublinkne…obcas pomaha, ze ho polozim do postylky a az se zacne cervenat a kroutit, tak ho zvedu a bude to. Vladicek teda krka jak opravdovy chlap
bez problemu.
Suvi - kašli na dr. jeď podle Matildy - upraví si to sám. Ondráš se přepíjel tak, že zvracel mlíko i nosem a bála jsem se, že se začne topit - do týdne se to spravilo, teď jenom občas ublinkne a už i krkání mu jde líp. Když si nekrkne hnde, tak se pak začne třeba za půl hoďky kroutit v postýlce a on ho tlačí krk ![]()