Poradna duly
Jana Čurdová
Gabu, tak to já taky
Vínečko mi fakt už chybí
A taky bude moct hlídat babička, tak se těším, až někam vyrazím ![]()
Gabu..vínko a cigárko.....co to je?????????? ![]()
tak na to e teda těším taky
i když jsem kouřit přestala ale stejně na to mám chsut pořád pořád
![]()
gabčo-na cíčko a vínko,popřípadně něco jiného moc dobrého,tak na to se taky strašně moc těšim.no,možná v říjnu bude sem tam ještě hezký počasí,aby se dalo chvilku posedět… ![]()
Holky, omluvte tu spoustu chyb co jsem tam nasekala, jsem úplně vyčerpaná, unavená, to počasí mi taky nepřidává! Hnus!
Byli jsem u dr. Tak máme konečně porodní váhu. za týden zase přibral jen 70g ale už to neřeší, prý když je spokojený, neřve hlady. No snad je to fakt ok! Raději si ho budu doma stále sem tam vážit dokud to 5 kg limit na kuchňské váze dovolí!
Musíme jet taky na Echo zase....... aby vloučili srdeční vadu. Sice to už vyloučili v těhu, ale pro kontorlu tam musíme i teď. Snad to bude ok!
Jdu vás dočíst, pokud se poklad nevzbudí! ![]()
Tak já jsem mysela,že jsem černá ovce bývalá a asi budoucí kuřačka ![]()
tak podle malého si asi budu řídít hodinky…
jedl ve 12…padla 15 hodina a už se ozývá ![]()
Teda holky!!!
Cígo???
Já jsem se teda rozhodla, že tentokráte vydržím a ke kouření se nevrátím!!!
Pokud miláček vydrží se mnou tak snad to vážně dodržím.
Angu - kde jsi četla že porodní váhu by měli mít mimča ve 3 týdnech věku??? To by mě trochu uklidnilo že ta naše žížala je jen o týden po zadu s tou váhou!
![]()
Holky, ty naše dubňátka jsou vážně nádherný!!! Pěkně jsme si je vyrobyli.
já se tu vždy úplně kochám těmi fotkami!!!
Taky přidám:
po koupání
http://rodina.cz/…m/koup_1.jpg
a tak koukám na mámu=mlékárnu:
http://rodina.cz/…lbum/kuk.jpg
Ahoj Maminky!
obrovska gratulace Fram k prinzecne
Uz mame skoro odrozeno, co?
Izolepa a dudlik, uz mne to napadlo 1000krat…Danicek na dudlik kasle, a Vladikovi to „chutna“, ale prave jak usne, tak mu padne..a probudi se a zacne brecet, a to beham za nim co 20 minut..
Gabu…no je to k zblazneni, to ti velice dobre rozumim..presne vim, co to je…nebyt tady mamky, visim na prvni vetvi, co potkam…
Ja se take strasne moc tesim na ty veci o kterych pisete…snad se to brzy povede, u me myslim rychleji nez pristi leto, protoze mlicko uz skoro vubec nemam.
Jo, Ibri, konec sestinedeli a manzel
take odpocitaval dni k tomuto terminu…a chodil kolem me jak mlsny kocour kolem smetany, a ja jsem byla tak zla a prohlasila, ze jdu na KO 12.5 (coz je 14 dni po sestinedeli), tak byl „moc“ smutny ![]()
No se mnou přítel basu nedrží......a kouří na balkoně…a tím mě dráždí.. ![]()
jojo miminka máme krásný
já si říkám jak ten náš prcek měl štěstí,že byl vybrán mezi embyjky a je tady a ne v mrazáčku ![]()
Ahojda holky, tak se narychlovku hlásím, přečetla jsem na etapy, tak si skoro nic nepamatuju ![]()
Předně gratulace Fram k princezně, ať jste holky zdravý a brzy doma
![]()
My jsme byly dnes na kontrole s očičkem, tak se to lepší, ale ještě to není ono, jinak přibíráme 20 g denně, což je prý v pořádku, tak jsem ráda…
Holky na cigaretu mám chuť taky a to hodně, ale bohužel, manžel přestal se mnou, ale když se napije, tak hřeší a já mu závidím jednu denně bych snesla, ale musím vydržet, ale radši bych už nezačínala
no mám to v plánu, tak uvidíme, možná jen příležitostně jinak ne…
Jo a podávání dudlíku, to jsem se Amber zasmála, u nás je přesně to samý, přes dne mi to nevadí, ale v noci stojím nad postýlkou a přemlouvám jí, ať už spinká a jakmile lehnu, tak slyším, jak ho vyplivne a já vstávám ![]()
Gabu na Benecko, tak to budeš 4 km od nás, tak taky jezdíme na výlety, procházky atd. tak je to moc pěkný ![]()
Tak už se mi hýbe košík, asi bude přebalovačka a kojení ![]()
Tak jsem tu za černou ovci skoro já, nikdy jsem nekouřila, tak mě nemá co lákat, ale o to víc to vínečko ![]()
Holky, je možný, že by tomu našemu malému byla zima? Dala jsem mu ten třešňový polštářek na bříško (vyhřátý samozřejmě) a už 3 hodiny chrní! Asi ho pak nabalím
I když má bodýčko a overálek, ale chladno je, to je fakt
Včera v noci jsem trošku zatopila, na chviličku a bylo mi z toho špatně, bylo to takový divný, tak raději oblíknu.
Ody, malý je kouzelný
A ta váha, my měli taky později porodní, hodně spadl v porodnici, já bych se na ty tabulkový váhy a míry vyprdla, jestli je malý spokojený a prospívá, i když třeba pomaleji, tak to je super, ne?
Tabulky jsou podle mě na nic, u všeho… ![]()
Rosi, tak mlsnýho kocoura mám taky, ale kontrolu u gyn zítra, tak to pak asi spadne barák
Upřímně řečeno se mnohem víc těším na tu plnou vanu vody
Kdyby mě tak slyšel.. ![]()
No jo, a už s Miri klidně můžete vyrazit na zahrádku a nalámat do sebe pivko nebo vínečko, celkem závidím ![]()
Co udělat nějaký srazík zase někde v Praze s kočárkama? Co vy na to holky?
Tak já dnes o Matyáškovi nevím,když teda nekojím.
Bud kouká kolem,nebo spinká…asi taky to hnusný počasí na něj působí…
Nebo se mu dobře spinká v té nové dece ![]()
Fram, gratuluju k Emmě!!!
Na vínko se taky těším… Nikdy jsem nekouřila, takže cigárko ne (se dívám, že jsem asi jediná
), ale vínko bude supr, už se těším moc…
Ody, někde to psali, už nevím kde a říkali mi to i v porodnici, tak se nestresuj! Hlavně když je Peťko spokojený! ![]()
Jinak dobrou chuť pokud právě obědváte
Já jsem dojedla teď, jaksi jsem si dřív nestihla uvařit - a nebýt mamky, tak nejím doteď
Dneska mám furt Samíka na rukách, tak jsem mu aspoň vyrobila metalový metřík
Škoda, že tam nejsou volitelné i ty ikonky, moc se ty dětské k Eddiemu nehodí
![]()
Amber, já myslím, že když nekouříš, tak nejsi černá ovce, ale právě naopak, to tě šlechtí ![]()
Já mám ještě chvilku, taťka šel přebalovat..
Malá dostala nějakou vyrážku, no, dr. říkala potničky, je mi jí líto berušky, tak zkusíme řepík… asi se mi zpotila tím přílišným oblíkáním nebo nevím, musím taky přidávat máchání když budu prát…ale co s těma věcma co jsou už vypraný dopředu, kdyby aspoň to počasí hrálo pro nás všechno bych to dala vymáchat a za hoďku by bylo sucho…
A bolení hlavy mě taky trápí od včerejška vůbec nevím proč a z čeho, jestli to počasí, včera jsem si už musela loupnout paralen, nebylo to už možný ![]()
No letím, skočím si ještě na záchod, než se na mě přisaje žížalka… ![]()