Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, tak to jo, to muselo být super
Konec šestinedělí.. Mě sice doktor říkal, abych nelezla doma do vířivky a nenapouštěla si vanu, no vydrželo mi to asi 2 dny, kdy jsem měla strach, a už na to kašlu
Stačilo pár názorů holek, já na:,–(ila svůj rozum a na pana doktora jsem nedala
Tak si to příště taky užiješ i s koupelí
Jinak to máte super, z Prahy je všude daleko
Tam u vás je to fakt kousek
Kamarádka z Bratislavy mi taky říkala, že je každou chvíli ve Vídni na nákupech, to tady od nás je teda kus cesty.. ![]()
To jo,je to kousek,u nás je přímo hraniční přechod(teda byl),v létě tam jezdíme na koupaliště,cesta trvá 15 minut.
Na fotkách vidím,že vám westík hezky hlídá malého,ten náš v březnu už umřel ![]()
Bobi, Ty jsi měla taky westíka? My měli jinou fenku, ale ta umřela po porodu 9 štěňat (teda když jim byly 3 týdny, na eklampsii), takže jsme si nechali jednu holku a mamka kluka. Máme veselo
Je to smutný, když odejde chlupatý člen rodiny.. Ta naše je už vykastrovaná a doufám, že tu bude dlouho. Zatím jsou jí 2.
Ahoj holky........
tak malej chrupká snad na dlouho ![]()
Sháním na netu cestovní postálku,ale chci to spíš místo ohrádky do obýváku a na balkon.
Ambi já jsem si dneska objednala nosítko Chicco Go, zkoušela jsem ho s Kubouškem v KIKA a sedělo nám uplně skvěle, ale v KiKA stojí 1000,– a na netu jsem ho sehnala za 500,– když jdu ráno s Máťou do školky nebo naopak si jdu pro něj, tak na to přeběhnutí nám stačí …
Mirio,máme taky nosítko Chicco,ještě jsme ho ale nezkoušeli…to nám donesl Ježíšek ![]()
Myslím,ale,že na „krátké tratě“ nebo na takové ty přesuny---nákup,a tak bude super,.
U nás se už taky spí…
Holky já nechci být takový ten kazatel,ale co jsem jsem vyčetla,tak by se měla dítka nosit buď v šátku a nebo v ergonomických nosítkách jako je Ergo,Munduka.....klasický klokanky jsou prý pro prcky nezdravý,právě na kyčle a páteř.
Amber-já Ergo mám a nosila jsem v něm Emu dlouho,někdy se do něj vleze i teď.Po stavbě baráku,jsem s ní v Ergu myla okna sekala zahradu a jiné a fakt skvělé a nebo když byla rozmrzelá,tak jsem jí vyndala z kočárku a trošku ponosila,když nemohla zabrat na spánek tak uspala v Ergu.Ale byl u nás stejně starý synovec a ten v Ergu nevydržel ani chvilku a brečel v něm,natož,aby se v něm uklidnil,jak jsme doufali.Je pravda,že ho poprvé vyzkoušel v roce tak třeba jen nebyl zvyklý na nošení.Je třeba to zvážit,na co bys ho potřebovala,my rádi houbaříme a tam je bezvadný…je to ale dost drahá záležitost.
STANUSKO,myslíš,že když se použije jednou za čas a na chvíli,že to bude špatné???
![]()
máme myslím toto
http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…
Petro-já vůbec nejsem odborník na nosítka,opravdu jen dávám do placu,co jsem načetla,Esterku jsem nosila příležitostně v klokance,nic takového jako šátky a ergonomická nosítka nebyla a chodí a běhá a je zdravá.To bys sis musela založit nějakou diskuzi,do které by se chytly maminy,které tomu lépe rozumí.Co jsem vyčetla,tak klokanka není dobrá snad proto,že dítko visí za rozkrok,když to v šátku a ergonomickém nosítku sedí více rozkročené,nožkama objímá maminku a zadeček má níže než kolínka,u klokanek je to naopak,rozkrok(zadeček) je výše nož noženky…já to ale opravdu neumím tak dobře vysvětlit.
Jinak mě se tvoje klokanka líbí… ![]()
Stanusko,zkusím teda něco pohledat......
No ještě je ve skříni…ale zase si říkám,že snad chvilka jednou za čas neuškodí…a nebo že bych se zeptala,až pojedeme na kyčle dr???
Péťo já jsem objednala to samé, akorát v modrým, zkoušela jsem ho v KIKA a je super … a na to přeběhnutí do školky a zpátky mi bude bohatě stačit… Jakub v tom nebude dýl jak 30 minut a to ne každý den …
Miri.....taky si myslím,že to nevadí na takovou chvíli a občas…
Strašně se těším až mi příjde, Kuboušovi se v tý klokance moc líbilo, a zkoušela jsem mu dát nožičky dovnitř aby mu nevisely, jak psala Stanuška a to jde taky parádně, takže si myslím že nebude tak špatný …
Pak dáme foto … ![]()
No nic zítra jedu na další závody na in-linech, tak si jdu lehnout ať jsem fit a dojedu líp než minule … ![]()
Dobrou noc a pohlaďte ty krásný miminečka … ![]()
Tak já jí zítra vyndám a pořádně prozkoumám ![]()
A na in-line se taky chystám
musím to vyzkoušet s kočárkem ![]()