duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
30.5.09 19:06

Aha, tak to jo, to muselo být super :) Konec šestinedělí.. Mě sice doktor říkal, abych nelezla doma do vířivky a nenapouštěla si vanu, no vydrželo mi to asi 2 dny, kdy jsem měla strach, a už na to kašlu :D Stačilo pár názorů holek, já na:,–(ila svůj rozum a na pana doktora jsem nedala :) Tak si to příště taky užiješ i s koupelí :) Jinak to máte super, z Prahy je všude daleko :( Tam u vás je to fakt kousek :) Kamarádka z Bratislavy mi taky říkala, že je každou chvíli ve Vídni na nákupech, to tady od nás je teda kus cesty.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.5.09 19:17

To jo,je to kousek,u nás je přímo hraniční přechod(teda byl),v létě tam jezdíme na koupaliště,cesta trvá 15 minut.
Na fotkách vidím,že vám westík hezky hlídá malého,ten náš v březnu už umřel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.5.09 20:11

Bobi, Ty jsi měla taky westíka? My měli jinou fenku, ale ta umřela po porodu 9 štěňat (teda když jim byly 3 týdny, na eklampsii), takže jsme si nechali jednu holku a mamka kluka. Máme veselo :) Je to smutný, když odejde chlupatý člen rodiny.. Ta naše je už vykastrovaná a doufám, že tu bude dlouho. Zatím jsou jí 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 20:21

Ahoj holky........
tak malej chrupká snad na dlouho :lol:
Sháním na netu cestovní postálku,ale chci to spíš místo ohrádky do obýváku a na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.5.09 21:00

Ambi já jsem si dneska objednala nosítko Chicco Go, zkoušela jsem ho s Kubouškem v KIKA a sedělo nám uplně skvěle, ale v KiKA stojí 1000,– a na netu jsem ho sehnala za 500,– když jdu ráno s Máťou do školky nebo naopak si jdu pro něj, tak na to přeběhnutí nám stačí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 21:11

Mirio,máme taky nosítko Chicco,ještě jsme ho ale nezkoušeli…to nám donesl Ježíšek :lol:
Myslím,ale,že na „krátké tratě“ nebo na takové ty přesuny---nákup,a tak bude super,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.5.09 21:30

U nás se už taky spí…

Holky já nechci být takový ten kazatel,ale co jsem jsem vyčetla,tak by se měla dítka nosit buď v šátku a nebo v ergonomických nosítkách jako je Ergo,Munduka.....klasický klokanky jsou prý pro prcky nezdravý,právě na kyčle a páteř.

Amber-já Ergo mám a nosila jsem v něm Emu dlouho,někdy se do něj vleze i teď.Po stavbě baráku,jsem s ní v Ergu myla okna sekala zahradu a jiné a fakt skvělé a nebo když byla rozmrzelá,tak jsem jí vyndala z kočárku a trošku ponosila,když nemohla zabrat na spánek tak uspala v Ergu.Ale byl u nás stejně starý synovec a ten v Ergu nevydržel ani chvilku a brečel v něm,natož,aby se v něm uklidnil,jak jsme doufali.Je pravda,že ho poprvé vyzkoušel v roce tak třeba jen nebyl zvyklý na nošení.Je třeba to zvážit,na co bys ho potřebovala,my rádi houbaříme a tam je bezvadný…je to ale dost drahá záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 21:46

STANUSKO,myslíš,že když se použije jednou za čas a na chvíli,že to bude špatné??? 8O :?:
máme myslím toto
 http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.5.09 21:52

Petro-já vůbec nejsem odborník na nosítka,opravdu jen dávám do placu,co jsem načetla,Esterku jsem nosila příležitostně v klokance,nic takového jako šátky a ergonomická nosítka nebyla a chodí a běhá a je zdravá.To bys sis musela založit nějakou diskuzi,do které by se chytly maminy,které tomu lépe rozumí.Co jsem vyčetla,tak klokanka není dobrá snad proto,že dítko visí za rozkrok,když to v šátku a ergonomickém nosítku sedí více rozkročené,nožkama objímá maminku a zadeček má níže než kolínka,u klokanek je to naopak,rozkrok(zadeček) je výše nož noženky…já to ale opravdu neumím tak dobře vysvětlit. :oops: :oops: Jinak mě se tvoje klokanka líbí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 21:59

Stanusko,zkusím teda něco pohledat......
No ještě je ve skříni…ale zase si říkám,že snad chvilka jednou za čas neuškodí…a nebo že bych se zeptala,až pojedeme na kyčle dr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.5.09 22:03

Péťo já jsem objednala to samé, akorát v modrým, zkoušela jsem ho v KIKA a je super … a na to přeběhnutí do školky a zpátky mi bude bohatě stačit… Jakub v tom nebude dýl jak 30 minut a to ne každý den …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 22:07

Miri.....taky si myslím,že to nevadí na takovou chvíli a občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.5.09 22:30

Strašně se těším až mi příjde, Kuboušovi se v tý klokance moc líbilo, a zkoušela jsem mu dát nožičky dovnitř aby mu nevisely, jak psala Stanuška a to jde taky parádně, takže si myslím že nebude tak špatný …

Pak dáme foto … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.5.09 22:31

No nic zítra jedu na další závody na in-linech, tak si jdu lehnout ať jsem fit a dojedu líp než minule … :wink:

Dobrou noc a pohlaďte ty krásný miminečka … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65316
30.5.09 22:54

Tak já jí zítra vyndám a pořádně prozkoumám :lol:
A na in-line se taky chystám :lol: musím to vyzkoušet s kočárkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...