Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.........
taky cvakám jedním prstem,na roce mám Matýsa
jedl úplně stejně jako Žofinka ![]()
Evinko…už abys měla Honzíka doma a konec trápení s tím bobečkem…at už je z nemocnice pryč ![]()
Gabu…jasan,že se ti stýská.........že jsi ale pilná včelička ![]()
Petro, mně nic jiného nezbývá, až dorazí Fandis, tak na úklid zase nebude čas a pomalu tu zapadáme do odložených věcí…
Stani, já v autě takhle pouštím nahlas Kabáty, když Kačule řve, a ještě si stáhnu okénko, aby všichni slyšeli… Akorát pak jezdím jako prase, rychle a nebezpečně, ta muzika mi dodává odvahu, nebo co, tak se musím krotit.
Gabu…tak mě taky hudba nějak dodává na rychlosti ![]()
a s úklidem to je jasan…taky bych to potřebovala doma protřídit---hlavně věci v mojí skříni ![]()
ahojky ![]()
tak už k nám taky dorazila paní rýma.. celkem hnus a běs, Rosalka celou noc tak různě pobrekávala chuďátko malinký. Teď spinká v kočárku, nabalená, ale určo se jí tam líp dýchá. Koupila jsem tu odsávačku na vysavač, tak snad to pomůže. Jen doufám, že tím znova nezačne ten její průjem, aby zas nešla z váhou dolů ![]()
Váhově zatím u mě nic moc, chybí mi ještě 8 kilo, ale už jsem oblíkla jedny předtěhu tříčtvrťáky, ale musela jsem nakoupit dlouhý trika, bříškový faldíky nejsou moc hezký
![]()
Jo a včera jsem si koupila brusle, nestála jsem na nich asi 10 let, tak to bude celkem zajímavý ![]()
Gabu kdyby jsi chtěla, tak mám tu Medelu mini electric. Jestli budeš mít zájem tak napiš SZ nebo brnkni ![]()
Jo jinak taky pouštím v autě kabáty nebo harleje ![]()
Holky dotaz k těm šátkům apod. mě jak doktorka tak i ortoped ředli, že šátky nedoporučují, maximálně tak na půl hoďky, kvůli nožičkám a páteři, tak jsem jí radši nosit nezačala… máte s tím nějakou zkušenost?
Taky píšu jedním prstem, Dan je u mě na kíně a prdíkuje ![]()
Na včerejší ko měl 6130g
a dnes jdeme na kyčle, takže Suvi , v 8 týdnech pozdě asi není ![]()
Nicky: rýma je prevít u takhle malých mrňousků ![]()
Budu muset jít přebalovat nebi mu ta plínka přeteče ![]()
Ahojda, Gabu to mi povídej, aby mě usnula normálně v postýlce třeba v osm je zázrak, to se prostě nestává, včera jsem šla spát o půlnoci a pak po 3 hoďkách vstávání a stejně jsem jak přejetá parním válcem, teď mi ji uspala mamka, tak jdu taky na gauč, na hoďku to trošku dospat ![]()
Teda že bych si tě pozvala domů s tím úklidem, naše skříně jsou v katastrofálním stavu, vůbec s mýma věcma, jedny těhu, jedny předtěhu, těch je teda nejvíc a do ničeho se nevejdu stejně, tak co a ještě asi dlouho to trvat bude, než se do nic nacpu
a teď už bych mohla přerovnat komodu Terezce, už jí nějaký věci newborn nejsou, ale najít sílu ![]()
Včera jsem teda vysála a utřela prach, což byl tedy výkon
a dnes mě čeká hora prádla na žehlení, tak musím nasbírat sílu a dáchnout si
![]()
Nicky choudátko malá, rýmy u miminka se děsím, to by mě ještě teď scházelo
tak ať je malá brzy zdravá ![]()
U nás auto funguje jako uspávadlo, když brečí stačí nastartovat ujet jeden metr a je ticho a spí
pohoda, ale zase je pravda, že tak často nikam ještě nejezdíme ![]()
S antikoncepcí vůbec nevím, antikoncepci brát nechci, jsem hrozná strašně zapomínám, ale já před těhu nebrala taky asi 3 roky, takže jsem zvyklá a chlap taky, u nás asi zase pojedou kondomy
akorát budeme muset být pečlivější, předtím jsme někdy jo někdy ne, bylo nám to jedno
ale teď se zatím tedy na mimi necítím ![]()
No nic jdu se tedy natáhnout a nasbírat síly, dokud prďola spí..
Jo a Gabu prsa se nám ztratily a vyskákaly beďárky, takže stejný průběh jako u vás ![]()
Jo a ještě jak bylo teplo, tak měla Terka opruzelý zadek a zkoušela jsem snad vše a nepomohlo vůbec nic, bepanthen, nivea, indulona na opruzeniny, prostě vše co jsem měla doma a pak mě napadlo vzoreček sudocream, dostaly jsme v porodce a zabralo to úplně zázračně, takže kdyby měl někdo podobný problém doporučuju
já doufám, že nás to teda už nečeká a malá bude mít prdítko v pohodě ![]()
Jinak jsem taky našla stránku s kolážema a rámečkama, tak jednu vkládám ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…55553671.jpg
A ještě jednu
ale naši…
http://img3.rajce.idnes.cz/…84376940.jpg
Nicky on každej dr. říká něco jinýho. Jak půjdu na ty kyčle, tak se taky zeptám, co si myslí ten náš., ze zajímavosti. Ale já osobně s tím až takovej problém nemám, dlouho v šátku nebývá a tak nějak si říkám, jsme opice, jsme, malý opice se taky nosí…tak asi tak nějak k mýmu přístupu.
My dnes měli supr noc. Po kojení ve 2 se malje pokakal, pak, když byl celej přebalenej a zavinutej tak se pročůral a pak po tom dalším přebalení a převlečení nemohl usnout. Tak šel do postele, ale i tak nám to zabilo dvě hodiny a vstávání bylo o půl sedmý…
Taky jsem našla stránku na hraní ![]()
http://nd.blog.cz/…02113837.jpg /> http://nd.blog.cz/…02113805.jpg
no pak mám mít časík na úklid
![]()
Suvik,já milule v noci musela až do umyvadla s prdelkou…pak jsem ho zabalila,oblékla a co myslíte???
pppprrrrrdddd a zase nanovo
Jéé Peti ty jsou taky super, hoď jsem odkaz, díky ![]()
Tak jsem si na hoďku schrupla a probudila se zimou, u nás teplo nic moc, asi budeme muset zatopit ![]()
Nazdárek - nestíhám dočítat, tak je reaguji na poslední 2 strany.:-) Šátek a kyčle - to slyším poprvé. Vždycky jsem na šátek slyšela jen chválu. Tak nevím
Ale přikládám se k názoru Suvika.
V autě - u nás šlapou taky Kabáti.
A už se v září chystám na koncertík - mamču už jsem informovala o hlídání.
Úklid? - proboha co to je? Já tu včera vyluxla, vytřela a dnes to tu vypadá úplně stejně jako předtím. Hlavně ten náš prcek - to je antiuklízečka na entou. Já chodím uklízím a on za mnou a např. drobí rohlík. No na zabití.
Kila po porodu - zůstalo mi ještě 5 kg
Po Kubovi jsem po 6tinedělí měla méně než před porodem. Tak nevím. Nějak nedokážu uklidnit mojí žravost, kterou jsem v těhotenství nastartovala. Každý den startuji dietu a každý den ji poruším.
Teď např. Kyselýma žížalama (bonbony), které jsem zpráskala Kubovi. ![]()
Holky pošlete odkazy na ty stránky s rámečkama. Díky
Gabu - kam vůbec ti tvoji chlapi jeli do Egypta? Dnes odjela i má kamarádka s dětma a manželem taky do Egypta. Třeba jsou ve stejném hotelu. ![]()
holky nevíte kde se mluvilo o tom, že odstříkaný mlíko po skladování v lednici má hnusnou chuť? vytáhla jsem z mrazáku jedno, co bylo předtím v ledničce - dávala jsem dohromady více dávek z 1 dne a ochutnala a FUJ a pak jsem chutnala čerstvě odstříkaný a to je v pohodě. jak to děláte vy? mám nově odsávačku a chtěla bych mít rzervu na mrazáku, ale z 1 kojení odstříkám málo…spíš tak 1 dávku dám dohromady až za celej den odstříkávání. tak nevím jestli to mrazit hned po kouskách a pak rozmrazit jich víc naráz…to mi ale zabere moc místa v mrazničce…nebo co jako. nechápu, co se s tím v té ledničce děje. jdu dát teď ten kousek zmrazit a uvidím zítra, jaký to bude…
Lucinko…je to na www.imikimi.com
Suvik…na www.kojeni.net je vše v databázi otázek…já tam študuju pořád něco
Tady je odkaz na to co jsem našla já, je to v češtině, já se v tý angličtině docela motám
http://www.loonapix.com/cz/