Poradna duly
Jana Čurdová
Tak teď se mi zase komplet poblinkala, jenom převlíkám a měním plínky pod hlavíčkou, přitom odříhnutá je, tak já nevím, taky vám mimi takhle zvrací?
To začalo teda až teď v noci jsem převlíkala 2 pyžama, hrůza, už zase budu mít plnou pračku a oblečení na žehlení, no ani nemluvím, teď bude ošklivo, tak mě nebude líto žehlit ![]()
Já včera taky kojila přes den nějak často
. Zvažuju, že v tomhle vedru začnu dávat i vodu. Ale musíme nejdřív nějakou kojeneckou koupit ![]()
Já už mám jen 2kg nad původní vahou, ale shodit bych potřebovala tak 5. Kojení je dobrý, jenže já furt žeru
Teď mám v oblibě křupavé musli
O čokoládě ani nemluvě, to je těžká závislost ![]()
Dan spinká, Lucka je s babičkou na písku, tak jdu honem něco dělat, než ta idylka skončí ![]()
Holky, tak jsem se právě tak nasr… Ještě nemám mateřskou za březen, jediné, co jsem dostala je 6 dní v únoru. Od té doby nic. Volám a volám, nikde nikdo, tak jsem se dovolala na call centrum, kde ale prý dělají jenom důchody a slečna mi řekla, že její kolegyně dostala za 3 měsíce a ona raději nechodí marodit a položila mi telefon! Co to je za jednání? Můra jedna. No a dál se nikam dovolat nemůžu, jenom na Praze - západ mi moc milá slečna řekla, že to bylo 30/4 schválený. Chápete to? Jak to máte s vyplácením mateřské? Bych se na to fakt..
Já včera dávala i čaj mezi kojením, ale stejně nic moc, večer kojení v kuse 3 hodiny, až v 9 večer usnul a budíček byl v 5 ráno ![]()
Jinak kojím přes kloboučky, kdo se to ptal, Petra? Je to fajn
Ale stejně tak cca 1× za měsíc řeším bradavky, ale to spíš asi tím, že furt nosím podprdu a nevětrám, tak teď chodím doma bez a řekla bych, že je to OK. Teče mi jenom když kojím, jinak je sucho ![]()
jsem mrtvá…
julka od 2 do 5 plakala,plakala i ze spaní, pak od 7 a teĎ aspoň chvilku spí…
lucinko nakonec jsme to do vrchlabí nestihli,rodila jsem v mělníku a nikdy více…
dnes je teda pařák…
amber - ať je radímkovi brzy dobře!!!
a víc nevím… ![]()
zdravím maminky těch nejkrásnějších miminek ![]()
nějak sem nestíhala, furt někde lítáme, naposledy v německu, kdy jsem si z hrůzou uvědomila, že vlastně Rosalku pašujeme, pas mám na starý jméno a nový občanky ještě nemáme vyřízený
![]()
Rosalka už se konečně přehoupla přes magickou hranici 3kg, teda zatím má 3170g, ale za to nám roste má 52. Což v porovnání s váma je sice pořád prcek, ale asi si drží linii už od mala nebo co
![]()
Holky koukala jsem na fotky a mimíska máte fakt úžasný a hlavně jak už zvedaj hlavičky a smějou se. To ten můj prcek začíná vyluzovat první úsměvy, ale zatím dost sporadicky.
Jinak jsme měli první virozu, nějaký průjem, doteď ještě dostává smectu, ale už to snad bude dobrý. A to jsem chtěla rovnou varovat, co se týče těch probiotických kapek jsou báječný, ale pozor na to posílání poštou. Musí se udržovat při teplotě 2-8°C, neotevřené do 15°C, takže pokud si je necháš Evi poslat, tak ti ty důležitý bacily umřou a můžeš mu rovnou dávat jen vodu
Já si je vezla z německa v lednici, vyšly na 12€. Ale pokud má Honzík ty bolesti tak neváhej a kup mu je, fakt je to super, obzvlášť, pokud si rodila císařem, tak tím, že neprocházel porodními cestami je ochuzen o dost přirozených bacilů
http://ghianika.cz/…alka_146.jpg
a jedna sourozenecká ![]()
http://ghianika.cz/…alka_120.jpg
a jedna koupací
Luci, my když máme řvací den, tak je nejlepší se doma na všecko vybodnout a jet na procházku s kočárkem - když neusne, tak tam aspoň neřve
A blinkáme v poslední době taky, dneska se Samča totálně poblil, když jsem ho předělávala k druhému prsu - letělo snad všecko, co vypil z toho prvního
Začínám si myslet, že má dobrý tah, hodně vypije a ty tříhodinové intervaly jsou pro něho krátké a nestačí to všecko strávit - není to blbost? Včera třeba nejedl od 16:00 do 23:00 - a to jsme ho museli vzbudit. Evidentně hlad neměl… ![]()
Amber, ta sociálka mi taky leze krkem. Mně teda posílají, ale jak se jim zachce - prý na to mají vždycky celý měsíc - takže se klidně může stát, že jednu mateřskou pošlou 1.5. a další a 30.6. - vůbec nechápu, jak si můžou dovolit to takto dělat - na kolikátého si třeba podle nich mám dát trvalé příkazy? Co matky samoživitelky, které musí platit nájem a takové věci… Mi připadá, jak kdybych byla nějaký příživník, kterému se nechce pracovat, tak má držet hubu a čekat, jestli mu něco nepošlou ![]()
Nicky, chválím fotky, ta sourozenecká je boží - úžasné vidět takto puberťáka s miminem ![]()
Ahoj holky..........
přišli jsme z venku a malej dospává na baloně…tak vegetím taky ![]()
Jinak jsem musela ve městě vlézt ke kamarádce do krámu a nakojit
no a odešla jsem s tunikou ![]()
Kačkokočko…jojo v Lípě jsem rodila a nemůžu si stěžovat ![]()
Rosinko…nový účes nemám-naopak,moje kadeřnice ted dlouho marodila,tak jsem po sto letech musela aspon doma vlasy nabarvit.
Mateřská mi chodí ted pravidelně,ale musím tam zavolat…chtěla jsem to na účet a chodí mi složenka…tak to vyberu a vedle v baráku zase uložím…je to na palici ![]()
Holky,vy máte takové drobečky malinké
Rosálka je cvrček a my???Obřík přes celý kočár ![]()
Zkusím vložit fotku, ještě jsem to nedělala.
Takhle se Dan včera snažil přetočit na břicho
- je to normální? Samo že se mu to nepovedlo, ale když jsem ho otočila já, byl spokojený ![]()
http://rodina.cz/…253033_1.jpg
Tak od 3 hodin od rána ŘÁDÍME, JSEM k.o. NESPÍ NASPAL CCA 2 HOD OD RÁNA asi, nebo 3, brečí, ječí,kdyz uza jsem si myslela že budu spát, tak začal, tak ven, pak kojení, pak zase začal, no a zase houpu v lehátku, občss zařve, tak uz nevim, masaze vse vyzkoušeno, to je den holky.
Nicky - ty kapky prodávají normálně v lékárně nebo ne, já manželovi řekla když jsem přijela z nemocnice že je chci a šel do lékárny a ona mu dala Hylak, no až pak jsem koukala na net jak ty kapky vypadají. Tak přes net raději neobjednávat jo
Alessho…šikulka…krásný ![]()
Evi..........kapky neporadím…jen že kamarádka koupila a pomohly.Ale z objednávkou přes net…zkus pohledat na netu,co recenze na ně
Evi Hylak je něco jiného, to jsme dávali mladýmu, když b ral antibiotika tak potom..
Objednat přes net můžeš, ale v zimě, fakt je to na nic, když ti je pošlou v těhlech vedrech. Ale jinak opravdu pomáhají, jak už sem ti psala, určitě pomůžou
Alescho ta společná fotka je kouzelná, ty tam vypadáš jak další ségra a určo ne mamina ![]()
Aleesho, Daneček je šikulka, teda… Náš Samík takto lehává často, ale přetáčet se asi nechystá - prostě si lehne křivo jak paragraf
![]()
Též jsem přišla teď z města, mám tu novou váhu ![]()