Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, jsi moooc statečná.. To nejhorší máte za sebou, už bude jenom lépe..
Jo na čepku jsem se taky chtěla zeptat, u nás nejsou vůbec k sehnání hrůza, pořád se ptám už nám bude malá a není nikde, no a ty ceny no co si budeme povídat. Jo a včera byl náš termín kdy se kluci měli narodit 24.5.
![]()
No půjdeme bez.....a třeba někde koupíme kus látky za 200
![]()
Evinko,třeba se malej zklidní,až se mu vrátí brácha…přece jen,byli spolu v bříšku a ted si já myslím,že on ví,že tam Honzík není…
Evičko - chudinka Honzulka, že mu posíláme pohlazeníčko!!!
Fotečky jsou parádní!!! Už aby byli bráchové spolu!
Já mu dnes koupila takovou kšiltovko-čepku. No ale když bude v létě pařák a nebude foukta tak mu jí taky sundám.
Já vám jí vyfotím až mě dososá „Pán mého času“ (to je takzvané indiánské jméno našeho Peťky)
![]()
U nás v Chiccu měli docela výběr, ale teda ta letošní kolekce je teda prapodivná. ![]()
eva184 píše:jo a chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenosti s probiotickými kapkami, stojí teda 600 Kč, ale hodně si je chválí, nevím jestli do nich jít nebo ne.
prepacte ze vam sem skacu,ale.....
tie probioticke kvapky ak myslis BIOGAIA…tak na slovensku su o polovicu lacnejsie…cca 300sk…takze ak mas niekoho na SK,tak ti ich moze zadovazit....... ![]()
ja ich kupujem tiez mojej svagrovej ktore zije u vas,teda v CR.....
a su teda u vas omnoho drahsie…
![]()
Holky jak vkládáte fotky přímo do diskuze? Taky bych Vám sem třeba 1 frkla. ![]()
Marti ahoj, no asi jo já nevím, hledala jsem to na netu na doporučení kamarádky, stojí právě 600 Kč, bohužel na Slovensku nemám nikoho , to je levný to čučím ![]()
Ody, taky jsem si říkala, že nějaký šátek nebo čepice by nebyla špatná. Máme jenom bavlněný, i když tenký. Jenže na ty malé hlavičky toho moc není
A reklama na MAM je fajn
Já zatím používám Avent ![]()
Ibri, já nevkládám, protože to taky nevím
Ale myslím, že tu někdy někdo psal, že se musí uložit někam na net, pak dát to známé „img“ a URL, kde se fotka nachází, ale nevím..
eva184 píše:
Marti ahoj, no asi jo já nevím, hledala jsem to na netu na doporučení kamarádky, stojí právě 600 Kč, bohužel na Slovensku nemám nikoho , to je levný to čučím
http://www.mojalekaren.sk/…-kvapky-5ml/
jj…svagrova je tehulka,tak ked tu boli minule tak si ich nakupila… ![]()
a bude skusat ked sa mala narodi,ci su naozaj take fajn ako vravia … ![]()
len su dost male a aj tych 300sk je palka za 5ml…
ked si to tak vezmes… ![]()
Tak my jdeme ven a bez čepice ![]()
A fotka musí být na nějakých WWW stránkách…
pak tady nad textem dáte img adtesu fotky URT a zase img
Jinak když je teď 30 st. tak holkám čepičky nedávám. Jsou stejně v kočárku a tam jim nic nefouká. Jo a mají jen bodýčka či šatičky ![]()
Jinak DM drogerii taky mám ráda. Tu mast na bradavky mám taky.
Tak a Reklama na čepice! ![]()
Je mu trochu větší, ale to neva, ještě dorosteme! ![]()
http://rodina.cz/…m/p-cepx.jpg
Foto vložíte když dáte
Já fotky ukládám na rodinu a tam když klepnete prvým tlčítkem myši na vložené foto, tak dáte Vlstnosti a nahoše adresa obrázku, zkopírujete ...........
když píšete komentáč tak nahoře je už tlačítko IMG ,stačí na něj kliknout, vložit ardesu obrázku a zase klikout na IMG. A je to!!!
Snad je to srozumitelné!
![]()
Tak já mám berunku v kočárku a spinká na bříško, už jí zase tlačilo bříško, tak se na bříšku vyprděla a krkla a usnula, šikulka, jen jí chodím pořád kontrolovat přeci jen mám strach ale snad jí to projednou neublíží ![]()
Čepičku teda teď do kočárku jsem nedala, je strašnej hic víc než doma to by se jí ta hlavička uvařila
ale budu muset taky nějakou pořešit, přemýšlím o tý háčkovaný,sice máme nějaký od bábinek, ale ty barvičky nic moc a jsou moc velké. Změříme hlavičku a necháme si uháčkovat na míru
ale jinak ty čepičky jsou drahý, to máte pravdu, je to síla ![]()
Do kdy se žádá o porodný já tam ještě nebyla, ale dneska to vyplním a podám, snad jsem to neprošvihla ![]()
Dneska jsme byly v poradně a za týden jsme přibraly 200g, tak jsem moc spokojená, už máme 3600g, už je to taky na ní vidět, puclínek můj malej…
Ody malýmu to moc sluší, taky by se mi taková nějaká líbila, asi zavítám do města a pokouknu. My máme taky strašně malou kebulku a všechny čepice jsou velký…
Evinko teda to věřím, že nic neuděláš, já mám taky někdy problémy, ale naštěstí pomůže někdy mamka nebo manžel, jinak bych se zbláznila, držte se a Honzíčkovi posílám hodně sil ať je už v pořádku a s vámi, musí to být šílené, já bych taky brečela, takhle maličký a už takovou bolístku. ![]()
Letím ven, hlídat tu svou berušku, pa pa holky