Poradna duly
Jana Čurdová
Jo…u nás se říká, že si musí sílit plíčka…náš dneska teda posiloval dost
.
No to náš bude moct vrcholově sportovat, jaké bude mít plíce ![]()
Angu:to víš,že je spokojený,nejvíc právě u toho prsa-jako každý chlap ![]()
Suvi:my taky trénujeme plíce,už je má určitě jako zvon
Dokonce mě připadá,jakoby z toho řvaní měl ochraptělý hlas.
Teď vytuhnl v lehátku,jinak se mu tam ale moc nelíbí,hračky ho rozčilují,vibrace taky nic moc.
Metřík jsem chtěla udělat nový,ale pořád to píše 1 měsíc a teď se ani nezdařilo vložení ![]()
Bobi…hračky ho rozčilují…
, dík, dneska jsi mě fakt rozesmála ![]()
Suvi:fakt,jestli mu vadí ve výhledu nebo nevím.Jakmile je tam pověsím,začne se šklebit,mávat rukama a nabírá ![]()
Suviku, je to k smichu s tema hrackami na lehatku, ale prave u nas klukum take nejak vadi, tak jsem je zatim oddelala z lehatek, at; je nerozciluju a at' mi tam aspon nejakou chvili vydrzi ![]()
Plice mame davno vytrenovane, o tom ze kluky mam vim uz mooooooooooooc dobre, tak ze by uz prestali brecet ![]()
Angu, u nas se ten vridek take porad neobjevoval a pak asi pred tydnem najednou ta velka boule…takze urcite Samik jeste ma cas na vytvoreni reakce. ![]()
Tak to Samík si těch hraček zatím moc nevšímá, pozoruje nejčastěj okno nebo bok kočáru, obličeje, vzorky na tričkách a takové věci… Jestli on není nějaký apatický
![]()
U nás teda teď byla drsná smršť, asi ty kroupy a tak, co psaly holky doputovaly už i k nám… No hlavně aby zítra bylo hezky, mám nakoupeného za 650,– masa, že budem grilovat a slavit, jak hezky stárnu… Zítra už mi bude 26 - no třicítka pomalu na krku
V 11 jsem si myslela, že v 26 už jsou lidi pomalu jednou nohou v hrobě
Teď jsem samozřejmě mladá a plném rozpuku
![]()
Mě ti prďolové fakt připadají srandovní…náš taky kouká na bok kočárku - uvnitř té boudičky, hlavu si může vytočit. Teď sedí v lehátku a kouká…na okno…
. Tak Angu vidíš to, to by sedělo. Hračky ho ale nerozčilují, jen je většinou ignoruje, občas na ně kouká a kouká, pokaždý, jak kdyby je viděl poprvé
. Vypd mu dudel
, šermuje a je celej nesvůj…jdu mu pomoct
![]()
Ahojky,
vůbec nevím na co reagovat.
To už koukám tradice u nás všech.
Díky za chválu mojí princezny statečné! Jsem pyšná že to tak dobře ustála.
Stanuš - moc pěkné fotky koupání. Holky jsou jak sluníčka!
Oči hnědé??? Já teda myslela že když už je má teď víc do modra než po narození že mu zmordají. Pamatuju, že Jarek měl hnědé snad už v měsíci a tmavly mu hned.
![]()
Takže ještě můeme změnit chod na hnědou........ to by byl děda rád, pořád má připomínky jak to že nemá hnědé oči.
![]()
Evi - dej Honzíkovi pusinky za nás! A zítra napiš co vám řekli. Myslíme na vás!
Co se týče četnosti krmení, já to přes den ani nehlídám, jak chce jíst tak dostane, jen v noci koukám jak dlouho vydrží. Stále po 2 hodinách
uvidíme co ten sprut, nebo jen prostě hladovec, co vás chce kluci baculatí dohnat. ![]()
Jája s Vendy byli takoví ti cvalíci obří od začátku a Petko je žížalák. ![]()
Ještě jsem toho chtěla spoustu, ale „Pán mého času“ si mě žádá.
![]()
Žofie dneska ukázkově pásla(bohužel v postýlce a mě se tam nevešel foťák,abych viděla,co fotim) a než jsem se stačila vzpamatovat,vytáhla se hodně vysoko,hlavku položila za rameno a přetočila na záda
:
Angu, jsi „sprosta“ provokujes se svoji 26!
ja uz jsem stara rasple v tom pripade
![]()
V 26 se mi ani nechtelo vdavat, o detech ani pomysleni, ehh…zlate casy mladi
![]()
masicko na 650!!!!a kolik lidi budete mit?no to bude mnam oslava!
Tak kdybych tu zitra nahodou nebyla, moc ti preju hodne zdravicka, hodneho Samika a celkovou pohodu ![]()
Ody-jestli Petíkovi spíše očka světlají a modrají,tak budou asi modré,ten přechod k ustálené barvě je postupný,ale kolem půl roku se uvádí,že je barva ustálená(ona se pak ještě mění počas života,mě třeba zešedly v pubertě,do té doby jsem měla pomněnky).Já jsem si zase přála,aby alespoň jedno dítko mělo oči modré po mně,no smolík,no. ![]()
Tak Stanuš, podle fotek se mi zdá že Žofinka má víc modré oči než Petko, takže se nám ty hnědé oči ještě objevit můžou. ![]()
Posílám sourozeneckou fotku! Teda ale vyfotit 3 děti tak aby se tvářily všechny nějak normálně, to je věc! Díky bohu za digitál. ![]()
Suvi, tak vidím, že to je u vás podobně jak u nás ![]()
Rosi, díky, já myslela, že napíšeš, kdybych tu náhodou zítra nebyla, tak jsem na cestě k vám
Bude nás snad deset, jestli všichni dorazí, tak se pořádně nadlábnem ![]()
Stani a jaká je teorie na zelené oči?
Z naší strany mají všichni zelené, od drahého zase hnědé, tak jsem zvědavá, co vyhraje… Modré asi nebudou - i když můj děda měl takové šedomodré - ale to bude určitě přebito něčím jiným… Teď má Samík tmavě modré, tak možná ta hnědá ![]()
Teda Žofinka je drsná, že se přetočila na záda
Ale krásně pase… Samík zatím hodně zobe a vzteká se, budem muset víc trénovat…
Ody, krásně se dětičky tváří, hlavně Peťko je dobře vykulený ![]()
No nic, podařilo se mi uspat dítě, tak zkusím umýt nádobí a dožehlit… ![]()
Tak u nás byl od 4 hodin řev a teprve v půl devátý zabrala, mám toho plný kecky, vůbec nic jsem neudělala ani nestihla
takže se taky hlásíme ke vrcholovým sportovcům…
Tak to jsem teda zvědavá, jakou bude mít ona barvičku očí, manžel má zelený a já modrý, ale radši bych byla, kdyby aspoň barvu očí měla po mě, jinak všichni říkají, že je to celý manžel, tak aspoň to mezi nožkama má po mamce
![]()
Stani krásný fotečky, malá je šikovná… taky jí dávám na bříško a docela jí to jde, ale musí taky mít náladu ![]()
Ody sourozenecké foto nemá chybu, Peťko má super výraz
ty děti jsou stejně kouzelný ![]()
Angu, tak zítra si to pěkně užij a přeju taky vše nej předčasně
taky nevím, jestli sem stihnu zítra jít… hlavně hodně zdravíčka a to ostatní přijde samo a ten nejkrásnější dárek máš už doma víc než měsíc
![]()
Tak všem přeju krásný víkend holky, snad bude sluníčkový a teplý, dneska to teda stálo za prd… celý den u nás lilo a pak ta bouřka…tak pááá