Poradna duly
Jana Čurdová
Zatím jsem chytla úsměv jen takto
http://nd.blog.cz/…01206891.jpg /> http://nd.blog.cz/…01207088.jpg
Miri, já jsem čekala, že bude mít dneska už taky přes 5 kg, zítra je mu 8 týdnů, a pořád nic.. No alespoň nevyroste tak rychle z oblečení ![]()
Dneska jak má rýmu, pohladila jsem ho po tvářičce a i přes ty hleny se na mě poprvé cíleně krásně smál, i hlásek k tomu přidal, úplně mě dojal kulíšek malej
Teď spí, nos docela prázdný, dýchá nosem.. Ale bojím se, aby se to do ještě nerozjelo víc.. Do nosu kapeme nějakou mořskou vodu nebo co to je..
Suvi, to si teda taky užíváte
To mě mrzí.. Mokvající vyrážka a ještě za uchem, tak snad vám dají nějaký zázrak, co pomůže ihned..
Holky,
nemám dočteno, dnes měl zase den .......... dopoledne ok, ale od 13 hod jen kňoural , brečel a jedině u prsa usínal, jak se pustil tak hned zase čumákoval. Nevím co to je zase. ![]()
My máme cca 4100g, podle kuchyňské váhy. Zítra nás čekají kyčle.
Tady jsou moji kluci hihňající se
Ahoj a dobré ránko
sluníčkové ![]()
Ody,krásně se směje
![]()
My raíme na 11 k dr.a já zase budu řešit,co na sebe
v těhu to bylo…co na sebe,abych to zapla a ted to pokračuje ![]()
Ahojda holky, tak jsem napsala příspěvek a celý se mi smazal
a to jsem byla na konci… no je to tou nocí zase to stálo za prdlačku, něco nás trápilo a pokračovalo to i ráno, pomohlo jen moje prso ![]()
Angu já vím, že jsem poslední rodící, jen jsem si myslela, že budu rychleji fit a jak tak koukám, tak asi ne, jsem ráda, že nejsem jediná, připadala jsem si jak lemra ![]()
Peti já se do ničeho taky nevejdu, z velikosti triček S mám L-XL podle toho jak to kdo ušije a to je taky hlavně kvůli prsům, z nulek má trojky
a o kalhotech ani nemluvím, přes pupek nezapnu nic, a přes stehna a zadek jen co je pružný
prostě katastrofa, budu muset někam vyrazit a koupit si aspoň základ na léto a co nejlépe vše pružné ![]()
Pěkně vám ty miminka rostou, jen tak dál, je vidět, že jsme fakt poslední, já budu ráda, když bude mít v pondělí aspoň 3,5kg
![]()
A ty úsměvy, to je paráda, už se těším na ten její první cílený, už se otáčí po našich hlasech, to dřív nedělala, tak už aspoň nějaký pokrok a pase koníčky taky krásně… a jak u toho vždycky heká, to je sranda ![]()
No nic letím do krámu, dokud ještě chrní přijdou odpol. kámošky, tak ať jim mám co nabídnout, píct se mi tedy nechce ![]()
Tak já ted řeším oblečení tak,že šaty přes elastáky 3/4…nebo delší tuniky…ach jo…
ale kupovat se mi nic moc nechce…pořád čekám,že teda budu hubnout ještě.......
ale za pár kaček si asi taky něco pořídím,když bude to léto
Tak u nás noc hrůza, Papá už několikátou noc po 2 hodinách, od 5 dokonce po hodině.
Už jsem měla kousek od toho abych se únavou rozbrečela.
Býval tak hodný tak co to? ![]()
No tak jsem si postžovala. ![]()
Ody, není mu 6 týdnů? Růstový spurt, nebo jak se tomu říká? Radim to měl asi 2 dny..
Vydrž holka, bude zase líp..
Tak jsme od dr.a náš koblížek…5590 gramů a 57cm
![]()
jinak je vše v pořádku,další KO na 3 měsících.........
přijde nám prý pozvánka ještě jinam,na KO s ramínkem po očkování…
Jo a ptala jsem se sestřičky-je to moje známá,jestli bude pořád takhle přibírat
a prý neeee,tak ve 20 se to zbrzdí
![]()
Ody teda to musí být strašný, já bych to taky tipla, jak říká Amber, ale kdo ví, nebo jestli mu stačí tvoje mlíčko, nevím těžko říct, uvidíš, jak to bude pokračovat dál.. Já bych teda brečel určitě, mě stačí to co mi dělá teď a to je v podstatě hodná a nemůžu si stěžovat, vždycky může být hůř ![]()
Peti gratuluju k super přírůstkům ![]()
Taky si budu muset něco koupit na léto, ne značkový, ale za pár korun, přesně jak píšeš, ono to tak rychle dolů nepůjde, ani to prý není dobrý, když se kojí, teď se mi to nějak zastavilo či co…
Ahoj,
Peti: tak to máme podobně, Dan měl 5560g ![]()
Ody: taky bych tipovala ten spurt ![]()
Já nechci provokovat, ale Dan tuto noc spal 8 hodin, od 19 do 3. Akorát bych potřebovala, aby tuhle dlouhou pauzu měl tak od 10 do 6 ![]()
Ale aby nebylo co závidět, dost mě zlobí starší dítko
Nechce usínat a přes den celkem zlobí ![]()
Ali, ti naši kluci jsou si podobní, taky umíme spát tak dlouho, jen doufám, že taky nebudete mít rýmu a kašel
Ale musím říct, že je to dneska o moc lepší, nos není už tak ucpaný.. Že by měl imunitu po tátovi a rýmu na 3 dny? ![]()
Peti, to je teda váha. Další mímo, co má přes 5 kg, jen ten náš drobek nějak málo.. No uvidíme příště, a to mu v pondělí budou už 2 měsíce! No jo, asi málo jí, ale bříško má furt nafouklý a veliký.. ![]()
Lucinko, já mám taky problém s oblečením, ale na mě taková veliká tunika není, to abych si nechala ušít z padáku ![]()
Amber,
rýmu právě Daneček měl taky
Naštěstí jen malinko, jednu noc trochu chrčel a vypadly z něj 2 nudle
. Spolu s Luckou to chytli od Lucčiných kamarádek dvojčátek.
Nazdárek, hlásím že jsme po druhé kontrole kyčlí -obě OK a já jsem konečně po šestinedělní kontrole a taky OK. Hned mi byla vnucena antikoncepce
Mudr se mě tak nejistě ptal, že asi 4 dítě chtít nebudem ![]()
Co se týče nočního mejdanu - tak na dnešek Gabča spala a Kristýnka od 18 hod do 01:00 hod řádila - nonstop.
ahoj,
jdu trošku zaprovokovat,ona mi to žofie určitě dnes vynahradí,ale dneska dala žofie zase osm hodin bez jídla a sedm hodin spánku.hurááá,kéž by to bylo častěji,většinou jede v noci po čtyřech na kojo. ![]()
váhu-v pátek jdeme na ko a já odhaduju tak 4300g maximálně a tak 53cm,no,uvidíme,tlustoška jsem měla jen davida,holky si vždycky držely línii.
moje váha tragedie-mám dole jen 12kg 13kg pořá na mě straší… ![]()
alesho-ema taky tuším předevčírem byla na roztrhnutí.žárlí,není se čemu divit,všechna pozornost byla jejich a ted.....
my dneska od rána pocouraly v zoo,moc jsme si to užily,žofie spala a já se mohla naplno věnovat emě a její zlobení je jako zázrakem fuč. ![]()