duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
21.5.09 15:31

Ody, Vendulka je mooox statecna :lol: a je hezoucka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.5.09 16:46

Rosi, hnisá to a jdete na plicní? Malému to taky trošku hnisalo, ale při koupání se strhl strup a já mu to vymačkala a doktorka teď nic neříkala, ale je fakt, že jsme se k tomu ani nedostaly, koukla se na to sama.. Ach jo, to se jí budu muset přiznat, ale přece když se mu to slouplo, ten hnis mu tam pěstovat nebudu, ne? To zase bude průser určitě :(

Ody, máš krásnou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
21.5.09 17:55

Holčiny, tak Honzík to má za sebou, byl na sále 4 hodiny :oops: :oops: 8O 8O , , prý komplikace, vývod nakonec nemá ufff, ale vzali mu celé tlusté střevo a kus tenkého 8O , prý museli, pro něj to znamená zatím, až bude papat, tak častější průjmy, jinak je stabilizovaný na ventilaci. V sobotu za ním jedeme a řekneme o víc informaci, volala nám tam náš doktor dětský. Tak to má za sebou, snad bez komplikací, no uvidíme, operace teda byla dlouhá, říkal doktor, prý to jinak nešlo, byl hodně nemocný a hlavně střeva. Tak asi tak.
No a Martínek jsem teda máma, zase jsem ho překrmila, už máme 3,380 kg 8O , doktorr říkal at fakt jen kojím, no a třeba jen na noc dokrmuju , ale že mu asi moje mlíčko stačí, tak kvůli tomu prý řve , ryčí chudě malé, bolí ho totiž břuch , jak je přejedený, achjo, já to dítě dodělám, tak nevím jak poznam že má ještě hlad, pokaždé se po flašce natáhne pusinou, no a sestřička, že to je normální že má sací reflex. Tak uvidíme, od čtyř je nakojený, přes půl hodky jsem uspávala, až nakonec leží v lehátká a haja, tak uvidíme jaká bude noc, no jestli neusne v postýlce tak nevím. No jsem to ale máma, chudák, to ho musí bolet fest, až se zalykal když brečel. Holky nějak se to na mě sype. No má to mít po kom, já se taky přežeru a pak nadávám :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
326
21.5.09 17:57

Evi, připojuju se k holkám a moc držím palce, ať je vše v pořádku.

My zatím na žádné KO nebyli, snad je vše ok. Dneska teda Mates řve jak tur, hlad má cca po hodině, ani se mi nestíhá dělat mlíko :-( Takže teď ho chtě nechtě nechávám řičet - jestli je to hlad, musí si počkat, až se udělá další a nebo to má možná už taky z přežrání - tak si stejně musí počkat, až mu to bříško vstřebá.

Jinak včera jsem ho vážila na kuchyňské váze, má 4,044kg, tak snad je to prospívání ok. A taky se mi osypal - kolem krku a na horní polovině hrudníku. Nevím, jestli je to reakce na něco co jsem snědla, nebo potničky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.09 19:37

Ahojky,

tak my jsme dneska byli na převážení a už máme 4200 g - oproti například Petinému o týden staršímu Matyáškovi, který vážil při narození o 100 g míň teda nic moc :lol: Ale za 14 dní přírůstek skoro 300 g, takže prej pohoda… :wink:

Oblečení jste řešily… Mně taky nic není, ale k mým pozítřejším narozkám jsme pořídili pár kousků - ještě jsem totiž byla na nervy, že jdeme příští týden na osmdesátku drahého babi a já nemám co na sebe. Já na takové oslavy nejsem zvyklá, to je jak malá svatba, všichni kostýmky, obleky :roll: My vždycky uděláme grilovačku, když je víc lidí, vyvalíme bečku a už se slaví :lol: :lol: :lol: Tak mám takové bílé kalhoty a halenku - kostýmek to není, ale snad mě nepozvali kvůli mému šatníku, ne? :lol: :lol: :lol:

Evi, držte se, myslíme na vás!!! To je dobře, že Honzík nemusí mít ten vývod… Ale stejně, celé tlusté střevo pryč - to jako pak neva? Nebo co to bude znamenat do budoucna? 8O Stejně jste všichni moc moc stateční…

Ody, Vendy je moc statečná, já jsem se toho vždycky bála, když mi vypadával zub - a ve škole šly takové ty povídačky, jak někomu přivázali zub šňůrkou za kliku od pokojíku a pak někdo netušící vešel a zub vyrval… No horory 8O :lol: :lol: :lol:

Ten náš filuta včera odmítal celé odpoledne spát - celé odpoledne jsem se ho snažila uspat v kočárku a houby - tak jsem byla nachozená a večer odpadla a ani nestihla pročíst… :roll: Dneska je to lepší, ale zase jsme pochodili po městě, tak jsem ušlá stejně… Ale aspoň že trochu pospal… Asi se budu muset připravit na to, že bude po mamince a moc toho přes den nenaspí - ale já jsem přes den nespala až od 10 měsíců, tak má ještě čas…

No nic, budí se, jdeme koupat :lol: Zatím páčko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.5.09 20:15

Ahoj,

dočteno má zběžně, dneska den blbec, tak se omlouvám.

Evčo tak pořád držím Honzíkovi palce, je to síla, takhle malé miminko a už musí chůdě na operaci, to si ty děti nevinný nezaslouží. Ale ptát se proč se to děje nemá smysl, to víme (a stejně se ptám).

My z kožní vyfasovali zinkový olej, Leniensku a endiaronový pudr, množí se mi řada lektvarů u přebalováku, radost z toho nemám- Navíc ten olej mi přijde, že ještě víc vysušuje, malej fakt vypadá děsně, je mi ho dost líto. Jemu to asi až tak nevadí, i když dneska plakal víc než obvykle, ale může to být i to vedro nebo to železo, je fakt že dnes prděl málo a furt tlačil. ani mě to nešlo ho vyprdět. Tak nám držte palce, abysme se té dermatitidy už zbavili.

O víkendu jdem na narozky, to se těším na ty pohledy a hlavně rozbory proč to má a co by se s tím mělo dělat na rodiiné radě, chjo!

No, jsou horší věci, hlavu vzhůru a zas do boje. Když ho vidím spokejnýho nebo spinkat, je to prostě úžasnej pocit a je to moje všechno!

Bože jsem z toho až sentimentální, jdu radši poklidit ten binčus :-)

Pa suvik

Ody krááááásná holčinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
21.5.09 20:34

Evinko,tak to má brouček za sebou…ted už bude jen lépe…a ty že máš cvakíka???co mám říkat já :lol:
no ale jak není dopapaný a já vezmu prso,tak je řev :D
No já teda nevím,co na sebe na vítání občánků v sobotu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.5.09 22:28

Ahoj,
tak máme novou sekačku,straá dosloužila.Už jsem si s ní dneska posekala zahradu,to byla jízda. :lol: :lol:

Evi-nejsem doktor,tak tomu vůbec nerozumím,nebude Honzíkovi tlusté střevo scházet?No,hlavně,že to má za sebou a nemá vývod a držim všechno,ať se dá brzy po náročné operaci do pořádku a můžete být konečně všichni pohromadě.
S Davídkem jsem musela dodržovat tří hodinové pauzy,jinak byl taky přejezen a brečel bolestí a taky krásně,jako Martínek přibíval.Se Martík činí. :wink: A mimča brečí,někdy bez důvodu,moc se tím netýrej,vyroste z toho a budeš na to jen s úsměvem vzpomínat a vetším dětem vyprávět,strašně je to baví. :wink: jsi skvělá máma i mateřství se člověk učí,já když vzpomenu,jak jsem byla s prvorozenou vystreslá.....bude to dobré,uvidíš.

Ody-krásnou máš princeznu,to říkám pořád!!!!

A tady jeden pro odlehčení nálady,co mi dneska přišel mailem:
Subject: První řetězový dopis, který má smysl!

# # # # První řetězový dopis, který má smysl! # # # # Až dostaneš volební lístky, tak na volební lístek ČSSD napiš # „FUCK“ # # a nalep ho na viditelné místo. Pokud tuto zprávu pošleš do voleb # #
nejméně deseti lidem, tak Česká Republika bude mít za 15 let životní # # úroveň jako Rakousko. # # # # # # Pokud tuto zprávu nikomu nepošleš, tak tvoje děti budou do konce # # Života platit úroky ze státního dluhu a žrát kořínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.5.09 23:17

Ahojky,
konečně jsem vše dočetla :D
Evi:hlavně,že to dobře dopadlo a Hozík to má za sebou,jste moc stateční a snad už brzo budete spou.
Ody:Vendy je statečná a dárečky si určitě zasloužila :D
Dneska měl malý mizerný den,jestli z toho vedra,za celý den naspal tak hoďku-nezabral ani v kočáru,ani v posteli ani v lehátku,vždy max na 10 min.A taky se hlásíme do kubu pupínkatých a hlavně tlusťoučkých-ve 3 týdnech měl 4 52Og,za 14 dní přibral 830g 8O,prý ho nemám tak krmit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
22.5.09 07:58

Ahoj holky........
Tak noc super…v postýlce byl v půl 8,budíček v 1 a pak až v 7 ráno :lol:
Stanusko…mejl dobrej :wink:
Bobi…a řekli ti,jak se to dělá???????????u miminka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.5.09 08:29

Evi, tak to je super, že malý má operaci za sebou.. Je to šikulka ten váš malý Honzíček :) Teď už se musí zahojit a zesílit, aby mohl jít domů k bráškovi :)

Stani, vtípek super :D

Začínám mít fakt depku, že to moje dítě je nějaký malý.. :( Snad mu dám guláš s knedlema nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.5.09 08:41

Amber klid, není to tu přece soutěž :-), ani v přibývání, ani ve spaní a pak v pasení koníčků, otáčení, sezení, lezení, chození :wink: . Každý mimčo je jiný. Já jsem jako malá byla třeba zezačátku tintítko a pak jsem to dohnala Sunarem, můj muž byl tlustej už od začátku. Teď jsme oba hubeňouři, to je úplně jedno, jaký miminko je, minimálně do toho roku.

My jsme včera konečně koupili baterku do lehátka, tak mu už taky vrníme :-). Hračky ho zajímají čím dál víc, to je fajn. Někdy dokonce jak brečí na přebalováku, tak si najednou všimne zas hrazdičky a na chvilku přestane. Sice jen na chvilku - většinou je už hladovej, ale aspoň něco.

Rukama teda furt šermuje jak Bajaja :-) :-). Včera jak jsme byli u dr., tak ho dala na bříško a říká mu: „No jo, ty seš ještě pořád u maminky v bříšku, že?“ zaujal typickou skrčenou poluhu totiž :-) :-). Prostě jsou fakt ještě maličcí.

Na bříško ho moc nestíhám dávat, jak pořád něco mažu nebo cvičím nohy, ale když ho tam dám já, tak leží jak placka, když ho tam dá můj muž, tak se snaží, asi se chce před chlapem ukázat, že není bábovka :-).

Stani vtípek bezvadnej (i když vlastně dost smutnej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
22.5.09 08:49

Jasan,holky…není to soutěž…vždyt každý brouček je jiný........
Pepova Eliška se narodila a měla 1700 gramů a dnes v 1O ti letech je tokus ženský s nadváhou..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.5.09 09:03

Ahoj,
jasně,že každé dítko je jiné,mám čtyři a každé bylo jinak rychlé,hubené/tlusté a vůbec to nic nevypovídalo,jací jsou „velcí“.
Jsem ráda,že se vtip líbil,když jsem ho odeslala,tak mě napadlo,že tu mezi váma může být i příznivec čssd a že se ho to může dotknout.Ale je to jen vyjádření mého názoru,že? :lol: :lol: :lol:

Amber-já jsem měla s Davídkem naopak strach,aby nebyl tlouštík i velký kluk,moje mamina je silná,naštěstí všechno vyběhal,opravdu to nic ještě neznamená.

A tady zase pár koupajících fotek a dvě Emy,jak tvoří:Ema píše: 

Ema maluje:

Koupání,Ema je humbulatá,byla v bazénu venku a mají stejný výraz :lol:

takhle mi Ema pomáhá:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
22.5.09 09:09

Stani,včera socani rozdávali u nás na námku růže a letáky…růži jsem dala babičce a leták hned letěl :lol:
A fotečky super,holky jsou krásný a malá jak je soustředěná a důležitá :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí