duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
25.5.09 10:33

Ahoj holky, to byl zase víkend.. :)

Angu, naprosto s Tebou soucítím. U nás je to totiž podobné, jen mě deptá celá rodina.. Švagrová je naopak děsně v pohodě. Je o 4 roky mladší než já a neradí vůbec. Ale tchýně.. V sobotu jsme byli na chatě. To si ho skoro nevšimla, přitom furt prudí, abychom přijeli. A pak se jednou koukne do kočárku a řekne, ty jsi náš kluk a to je všechno. Pak jsme jeli na oslavu narozenin přítele švagrové, byla tam i tchýně. Bylo to fajn, ale vyslechla jsem si, ať se příště lépe obléknu, aby mi nebyla zima, jestli malému není zima, že ani nevíme, co máme, abychom si toho vážili, že mu snad dávám odvar z makovic.. Kdyby mi to řekla jednou, je to vtipný, ale protože to poslouchám pokaždý, tak mě teda se.. A nejvíc mě dorazí, když mi pak řekne, že musím zhubnout, že vím, jací jsou chlapi.. No na to mám chuť říct, že vím, a že nechápu, proč s ní táta ještě je.. Ale nemám odvahu, to by byl asi konec :D Ona je ještě ke všemu strašně urážlivá, takže jí nemůžu do pr.. poslat ani ve slušnosti.. :(

V pátek večer tu vlastně byla sestřenka s dětma. Všechno bere jako atrakci pro své dcerky - 7 a 5 let. No ať si to dělá jak chce, ale náš malý není atrakce. Vzala ho do náruče tak, že se hned poblil, pak ho chtěla dát pochovat té starší dceři, to jsem měla vlasy hrůzou, tak jí dala jenom nohy, pak ho chtěla dát i té mladší, ta naštěstí nechtěla, ale to bych už nenechala, drželi ho nataženého, vůbec ne hlavu výš, i když jsem jí říkala, že je zahleněný a navíc blinkal, tak aby měl zvýšenou polohu.. Jak ta vychovala dvě děti, to teda nechápu.. No nic, příbuzenstvo.. to je teda radost..

No a včera byl náročný den, byli jsme v ZOO od práce, lidí jako …, vedro na chcípnutí, tak jsme strávili chvíli na rautu u dětské ZOO a šli domů. No a než jsme došli nahoru k autu, tak malý si dvakrát mokře prdnul, bylo mu šílený vedro, já mu sundala kalhoty, aby se provětral a to hov.. mu teklo naprosto všude! To byl teda nářez, tak jsme prali i kočárek, no to se mu fakt ještě nestalo. A pak jsme dojeli k mamce pro psa a znovu. Tak mamka narychlo vyprala tričko, co jsme měli v ZOO a museli jsme sundat bodýčko. Pro příště vím, že jedno náhradní oblečení s sebou nestačí A večer jsem dala vířivku, protože se to vedro fakt nedalo vydržet..

Jinak mě nějak hrozně bolí bradavky, tak mažu a větrám, ale nelepší se to. Už je to tak asi 3 dny :(

Lucinko, malá je krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
25.5.09 10:38

Amber…bradavky,ani mi nemluv…a pravá je děs :? taky mažu a větrám.........
A moje skorotchyně???Tak ta malého ještě neviděla.....
ale mě to nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 10:41

Peti, to si děláš srandu? A ona nechce? To bych teda byla uražená.. :) Já jsem na tohle asi pedant.. Jednou je to vnuk, tak co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
25.5.09 10:45

Amber…Pepa je ze 6ti dětí,i když to tak nevypadá,tak jeho máma je cikánka…normálně a úplně černá........ale teda slušná a čistotná.
Jen je věčně bez peněz,pořád je chce po Pepovi a jeho bratrech…je to dlouhá story a že prý sem nepojede,dokud malému něco nekoupí…tak jí Pepa řekl,že teda ho taky nemusí vidět 5 let :D
A vnoučat už má mraky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 11:27

Amber, no taky máš s rodinou zážitky teda… Člověk je má rád, ale někdy by je nejradši přizabil :lol: Moje švagrová je naopak starší (je jí 30), přítele nemá a biologické hodiny jí podle všeho mlátí jak o život - takže si to kompenzuje na našem prckovi :roll:

Já taky nosím jen jedno náhradní oblečení, na delší „akce“ je to asi fakt málo…

Amber, já ti strašně závidím tu vířivku - asi po ní budu taky toužit :lol: Podle mě je to mnohem lepší než bazén, kdyby se nám povedlo ji zrealizovat u domečku, tak by to bylo fajn… A to máte venku nějakou „pevnou“ v zemi nebo nějakou tu nafukovací nebo vevnitř? To jsem zvědavá, co? :lol:

Peti, tož to je skorotchýně ťula, dyť přece nemusí nic kupovat - aspoň já bych to nevyžadovala, byla bych ráda, že se uvidí s vnoučkem… Ale asi to tak je, že když už je těch vnoučat hodně, tak to není taková „událost“. Vidím to na drahého babičkách - jedna je celá zblázněná, protože je to první pravnouče, druhá jich už má snad dohromady 13, takže radost samozřejmě má, ale už není tak „poprděná“ :lol: I když u nich je to možná trochu dáno i povahou, ta první je taková víc „evidentně emotivní“ nebo jak to říct :lol: :lol: :lol:

Dneska jdeme do města nakupovat z narozeninových peněz, tak se těším… Kojicí podprsenky, pomůcky na patchwork, osobní váhu… A taky zruším účet ve Spořce - porodné dorazilo, debet vyrovnán a už mě to s nima fakt neba :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 12:03

Peti, tak to je fakt, že když má víc dětí a vnoučat, že to není taková událost, ale koupit může nějaký dudlík za pár korun nebo ponožky a může dorazit :) No jo, ty babičky.. :D

Angu, máme vířivku na terase, ona se „pokládá“ na zpevněný povrch, takže pod ní máme zámkovou dlažbu a pod ní asi 30 cm štěrku. A vířivku máme tuhle - http://www.smiscz.cz/ - bazény - Hot Spot - Mallorca - perleť s hnědým obložením. Ale dají se dneska koupit i jiné.. Cena je nářez, ale vydrží dlouho a je použitelná celoročně a vody se do ní taky tolik nespotřebuje. Pak jsou ještě tyhle http://www.calderaspas.cz/ - ta Olympia je stejná jako ta naše, ale my ji měli teda o dost levnější i s ozonátorem..

A rodina, přesně jak říkáš, člověk je má rád, i je rád vidí, ale.. Moje segra je o rok starší, už jí bude 33, je sama a nemá děti a taky dobře radí.. :D Ale u té to nějak beru, nebo jí sklidním, u ostatních je to problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
25.5.09 12:34

Nazdárek, hlásím se po víkendu.
Evi - držím palečky.
Angu - gratuluji k mladičkému věku. Kéž by mi bylo taky 26 :-) Já letos prubnu tu trojku na začátku. :cry:
Gabu - závidím ti týden bez Fandíka. A Fandíkovi zase závidím ten Egypt. :lol: Hned bych jela. Manžel má teď zkouškový, tak jsem naopak na všechny děti stále sama. :(
Odsávačka - já mám elektrickou od Medely - je supr. Nemůžu si ji vynachválit. Koupila jsem si na začátku tu klasickuo asi za 120,– Kč a děs a hrůza a utrpení. To kdybych si to odstříkávala jen rukou, tak to asi půjde rychlejc.
Jinak Vám holky musím říct, že pozoruji na těch mých holkách, že jsou o 1 měsíc zpožděný. Je to asi opravdu daný tím, že se dříve narodily. Srovnávám to s Kubou, když byl taky tak starý a co už vše dělal. Moje holky stále spí (či řvou), teprve teď se trošičku začínají usmívat (ale né cíleně) A co se týče pasení, tak už začínají. Kuba pásl už v šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
25.5.09 12:49

Holky,vždyt já od tchyně nic taky nechci…
No já jí za skoro 5 let s přítelem viděla asi 5krát 8O :D tak i ty návštěvy se moc nepraktikují......ale nebydlí daleko,jen 16km…
A pepa v tom městě kde bydlí dělá a za ním jde taky jen když něco potřebuje.....nikdy nezavolá jen tak–jak se máte,co holky,…volá,jen když si stěžuje,nebo chce peníze......
My vegetíme s malým na balkoně.....a asi pak půjdeme do města,nemám pro prcka žádnou čepičku na léto…tak musíme kouknout,jestli mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.5.09 12:58

Ahoj,

Angu - tak ty jdeš utrácet, ty se máš. :lol:

Amber a Peti - já holky taky trpěla s bradvakama, vzdala jsem to s Bephantenem a otevřela tu levnou mastičku na bradavky z DM Babylove, a světe div se pomohla, je sice divně žlutá ale fakt dobrá. A nemusí se omývat před kojením, miminku neškodí, naopadk píšou že se dá použít i na suché rty.

A abych nebyla jak reklama na DM :lol: :lol: :lol: , tak někdo tu řešil pití z lahvičky, já teda musím říct, že Petko je první dítě co mi pije z lahvičky čaj, obě první děti z lahvičky neuměli pít.
Mám tu od MAM z ventilem ve dně lahve a sametovou savičkou. Na krabičce i píšou že napodobuje kojení tak že se dítě neodstaví od prsu.

Tak jsem si udělala zase reklamu na MAM. :lol:
Ale ani DM a ani MAM mi za to nedávají ani korunu váženě!!! :lol: :lol: :lol:

Evi - tak co Honzíček? Stale na vás myslíme!

Tak a jak jsem psala včera, dnes v noci jsme se vrátili k tradičnímu co 2 hodiny kojení, takže prd… :cry: :roll:

Musím malému koupit taky krém proti slunku, i když byl dnes venku pořád ve stínu tak se mi zdá nějaký červenější :? Chválejí na netu ten Daylong kids, tak se po něm poptám v Lákárně.

Tento týden vodím děti do školy a školky i je vyzvedávám. Drahý musí zůstat dýl v práci. Mě klepne! Snad náš žroutík bude hodný a nechá se i odpoledne kočárkovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 13:01

Peti, je fakt, že někdy je lepší, když je tchýně méně než více :)

Ibri, já tu 3 na začátku už mám déle.. Jste tady tak mladé.. :) Ale máš to dobré, ke trojce máš 3 děti :D A že jsou holky zpožděný? Ale.. To tak neber, třeba zase budou dřív chodit :) Náš mladej je línej pást, jen když ho mám v náručí, tak se ode mě odehne a pozoruje mě, jinak nic moc, to chvíli zkouší a začne řvát jako tur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
25.5.09 13:03

Ahoj maminky,
taky přidám fotečky, když vidím ty vaše krrásné mimísky, tak jedna jak mi Marťa putuje v postýlce, to nic není, ale už byl i přímo namáčknutý na mantinelu, sundané rukavičky, ponožky a čepici, to bylo pře týdnem, no a ty dvě, to ho ted houpu v lehátku bo vůbec nespíme, včera večer ohromný křik, ani masáž, kapky na prdy, cvičení nic nezabralo, přes den pořád tlačí, i ze spaní když spí, kadí 2× denně, no holky dává zabrat :wink: a to až tu bude Honzík tak nevím, takhle nestíhám nic, v postýlce nevydrží, tak bud ven nebo do lehátka, jo a vstáváme po 2 hodkách, najeli jsme jen na kojení, tak nevím jestli mu to stačí, s tím dokrmem jsme vstávali po 3 hodkách a v noci se nám povedlo i párkrát po 4 , no nevím no. Včera jsem mu dala místo kojení na noc 90 nutrilonu a vstal po 3,5 hodkách, dnes jsem to zkusila ráno znova a teda po 2,5 zase křičel a napínal, tak už fakt nevím jak to sladit to papání.
jo a chtěla jsem se zeptat máte někdo zkušenosti s probiotickými kapkami, stojí teda 600 Kč, ale hodně si je chválí, nevím jestli do nich jít nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
65311
25.5.09 13:04

Ody…klidně reklamuj :lol: at víme,co je dobré :wink:
Když u nás DM není…asi si udělám výlet :wink: u nás je jen TETA :wink:
A my pijeme bud z MAM,nebo NUK.....a oboje v poho :wink:
Holky........musí mít prcek čepičku když je takový vedro do kočárku???
Já nemám žádnou slabou :? jen jednu a ta je mu veliká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 13:06

Evi, to je tak krásný kulíšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.5.09 13:06

Jeeeeeeeee Petul my čepku koupili dnes. 225 Kč za kus látky :roll: 8) Ale sluší nám. :lol:

Amber - mě taky byli líné děti pást :lol: a vůbec jim to evidentně neublížilo, no a Peťko se evidentně nenechává zahanbit a taky nepase, drží s sourozenci basu. :lol:
Přesně jak píšeš u mě hlavu zvedne ale na břiše ............... C! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
25.5.09 13:07

Jo a Honzík zatím beze změn, v sobotu jsme tam byli, tak jsem to ořvala, jizvu přes bříško, zrovna dostal tramal na bolest tak spinkal, tak jsem ho hladila po vláskách a řvala, tak se ted bude čekat 10 až 14 dní , pak se uvidím jestli bude papt , hlavně jak se ta střeva zhojí. Tak nic nového :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex