duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
26.5.09 18:06

Holky, tak musím říct, že jste mě inspirovali s tou čepicí, tak jsem dneska taky koupila:

http://rodina.cz/…c_0050_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.5.09 18:10

Jé, vy mě štvete, u nás ty plátěné na úplné mrňousy normálně nemají - jen bavlněné nebo teplé :evil: Plátěné až tak od velikosti 3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.5.09 18:10

Ale prckům to samozřejmě sluší! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.5.09 18:31

Ahoj,
dneska ZOO a pak jsem rychle posekala trávu,než začne pršet.Poslední dny mi dávají zabrat,ta malá vopice Žofie nechce spát jinak než v Ergu a nebo v babyvaku,v kočárku vydrží chvilku a jak je vedro,tak by pořád sosala a pak je protivná,že nespala a to pořád dokola,takže i dnešní ZOO byla záživná,jsem splavená jako kůň,lidí bylo neuvěřitelně,spoustu škol a školek…,ale Ema si to snad užila.
Nestíhám proto ani dočíst,když mě potvůrka nechá,tak na to půjdu a třeba ještě stihnu něco okomentovat.

Děti ve vedrech:

Pivoňky kvetou:

Opékačka buřtíků:

a malá zlobivka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.5.09 20:34

Zdaaar :-), tak dneska malej od rána nekadil, bylo vidět, že ho bolí bříško, byl nafouklej jak žaba, pořád jsem mu domlouvala - hoď bobana - a nic, pak jsme šli mýmu muži naproti do práce a byl autem, tak zpět se jelo autem, takže mu říkám - v autosedačce ti to půjde uvidíš, hoď toho bobana, ty potvoro, uleví se ti - …holky hodil! Šikovnej chlapeček, v plínce nebylo nic, zato od zad až ke krku, nekecám totálně zesr… , autosedačka špinavá, no to bylo něco :-) :-) :-), tak jsem prala, bodýčko mělo barvy zrovna takový kakánový, tak to nebude vidět, navíc se to krásně vypralo, jo žlučový mýdlo je žlučový mýdlo......ale pochválila jsem ho :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.5.09 20:36

Žofka nááádherná holčička :-) !!!!

Ostatní miminka samozřejmě taky!

A Aleesho fakt jak starší ségra, je to pravda!

Nicky taky bezva fotky, to je jasná páka…máte dobrý koupání, to se mi líbí…co to máte nad tím umyvadlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.5.09 21:08

Tý jo,jaká máme krásná dubňátka… :lol: :lol:

Nicky-malá Rosalinka je okouzlující a sourozenecká nádherná. 8) A ty jenom záříš štěstím. :D

Alesho-Daníček je šikulka za chvilku se přetočí,ještě musí přijít na to,že mu musí pomoct hlavně noženky a je na bříšku a je moc krásný,tvoje kopie a ty mlaďoučká maminka. :wink: 8) Lucinka je princezna,jste krsáná trojka. :wink:

Amber malý je sladký a taky celý ty!!Moc se ti v bříšku povedl,určitě si nejméně ještě jedno pořiďte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.5.09 21:20

Tak sem si půjčila váhu, abych si kontrolovala kolik mála vypije, protože to dlouhý kojení a následný blinkání mě vyčerpává. Tak za 15 minut vysaje 80, takže to jí stačí, ona se mi normálně přejídala prdlajs, že se se mimi samo pustí až má dost, ono to u nás vůbec neplatilo… a pak jí bolelo bříško po jídle, řev a prdíky, blinkání, tak si jí teď budu hlídat… snad se to zlepší..

Holky máte krásný miminka, Amber malý už je frajer, Stani Žofinka je kouzelná a jak krásně pase,šikulda 8) Nicky máš krásnou vlasatou princeznu a Alesha krásný dětičky a společná nemá chybu, snad jsem na nikoho nezapoměla, holky dnes u nás celý den řev, je to na palici… zatím, no jsem zvědavá na tu noc, za celý den naspala asi 3 hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
26.5.09 21:23

Stanuško ty fotky jsou úžasný, je neuvěřitelný, jak v tomhle vedru ještě stíháš ZOO a podobný aktivity, fakt tě obdivuju 8)

Amber prcek je kouzelnej a neuvěřitelně k němu to lehátko pasuje, jak kdyb bylo dělaný na míru :lol:
o takových čepicích si můžem zatím nechat zdát, má hlavičku malou a ještě šišatou, takže jsem dnes kupovala novorozeneckou, ale všechny jsou teplý, a Rosalka už začíná mít svůj názor a čepičky prej ne, ješt že je tak vlasatá, nasazujeme jen, když je vítr :lol:

Suvíku tak to taky znám, jak měla malá ten průjem, tak se jí to taky takhle jednou podařilo, celkem parádička :lol: :lol:
Co myslíš tím nad umyvadlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
26.5.09 21:25

Lucinko zkoušela si přerušit to kojení a nechat jí v půlce odkrknout? Opravdu to moc pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65299
26.5.09 21:29

Luci..jojo zkus krkání v polovině :wink:
Stanusko…krásný foto a zase tiše závidím zahradu :D
Nicky..jo malá je hároška vid :wink:
a opravdu…miminka máme krásný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.5.09 21:37

Nicky no myslím jako jak ji myjete? To skleněný nebo co to je, v tom je díra? Nebo blbě vidím :-)

Holky, já jsme teď malýmu vylila kapky se železem do oka. On mi mávnul rukou a už to letělo, hned jsem mu to vypláchla vodou, doufám, že to nevadí. Ty kapky jsou červený, vypadalo to úděsně, jak kdyby měl oko plný krve, hrůza. Fujtaksl, jsem se pěkně lekla. Malej se zas lekl mě, jak jsem k němu letěla a vyplachovala vehementně to oko, řval jak tygr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.5.09 22:15

Holky, moc díky za pochvalu, to vždycky potěší :) Já se nemůžu vynadívat na ty princezny, chci takyyyy :D A doufám, že bude! :)

Ali vypadá fakt na 15 :D

Stani, my byli v ZOO v neděli a bylo to peklo v tom vedru, a chodit tam každý týden.. Obdivuju :)

Angu, koupila jsem čapku od http://www.rockino.cz/ - mají krámeček na Chodově v nákupním centru. Stála teda 190 Kč, ale líbí se mi. Je to velikost 42, na 2-4 měsíce. Zatím větší, ale snad do července vydrží :)

Nicky, měli i 38 :) A pro holčičky náááádherný kloboučky.

Už u vás prší? Tady zatím ne, je vedro jak prase, malý zase nechce spát.. Já se fakt zblázním, řve a řve a chce pít od 6, v 9 jsem ho dala do postýlky a snad bude spát. Teď za ním byl drahý a pustil mu kolotoč, tak je klid, tak doufám, že bude chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.5.09 22:17

Suvi, to skleněný u Nicky je umyvadlo :) Strašně moc se mi takový líbí, ale u nás doma je nová koupelna, tak mám zatím smůlu, jinak bych vyměnila všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
26.5.09 22:17

Lucinko , jj, to je ta Avent odsavacka. Ja ji ted pouzivam cca 6× denne a nemuzu si stezovat. Mozna by se mi pri tehle frekvenci vyplatila i nejaka ta elektronicka, ale zase takova namaha to pumpovani neni. :)

Angu , taky jsem si rikala, ze kdyz jsou pliny psane do 5 kg, tak by to melo vydrzet, ale stejne protekaly uz driv. Ono taky zalezi na tvaru postavy a na „strihu“ plinek. Muzes zkusit tu vetsi velikost, stejne ji brzy uzijes. :wink:

Aleesho , neboj, na rizeni auta si zvyknes, hlavne to chce trenovat. :) A ze nekde zablokujes dopravu - no co, vsak oni vsichni pockaji, tu chvilku, nez treba znovu nastartujes budou muset prezit. :wink: Ja uz jsem se docela naucila ignorovat ty nechapavy pohledy, jako proc jsem jeste neodbocila, kdyz tam bylo tolik mista, vetsinou me nerozhodi ani zatroubeni. No boze, tak jsem zenska za volantem a jeste k tomu blondynka! :lol:
A musim rict, ze kdyz ted jedu s Tomaskem v aute, tak jsem hrozne moc opatrna, az prehnane. S Martinkem (ostatne i sama) taky jezdim opatrne, ale tak nejak normalne.

Amber , mne materska prisla asi pred tydnem za brezen a za duben. A taky jsem dostal dopis, ze musim poslat kopii rodneho listu, jinak ze mi vyplaceni materske pozastavi. Jenze kde ja se dostanu k nejake kopirce… :? Asi to vyfotim a vytisknu na tiskarne.
A co jsem nepochopila - kdyz jsme zadali o porodne, hned jsme vyfasovali dalsi formular a jestli jsem to dobre pochopila, tak se tim potvrzuje narok vzniku druhe materske a ukonceni prvniho rodicaku. Co me na tom fasinuje je to, ze ja musim na Prazskou spravu soc. zabezpeceni v miste sidla meho zamestnavatele. Tam mi papir potvrdi a ja ho poslu na Mistni spravu soc. zabezpeceni do Brna. 8O 8O 8O No neni to prasteny? Proc si to socialka nepotvrdi sama sobe??? A nebo uz mam tak vykojeny mozek, ze jsem to nepochopila a poslu to uplne blbe.

Fotky jsou vsechny super! A nejvic me dostal sourozenecka od Nicky , to je uzasny! 8) A spolecna od Aleeshy , taky budu muset neco takoveho stvorit, nez mi kluci vyrostou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí