Poradna duly
Jana Čurdová
Tak kyčle máme ok, žádné široké balení, kontrola za 3 měsíce
Akorát jsme schytali cestou pěkný slejvák ![]()
Suvi: to MM prý někdy chutná rozmražené divně, ať děláš co děláš
Nevím už kde jsem to četla, ale nejvíc toho je na kojeni.net ![]()
Peti tam se musím zaregistrovat nebo jak? Já se antitalent, pak si ani nezvládnu udělat metřík, když neumím pořádně anglicky, k čemu mi to škola byla to teda nevím ![]()
Suvi taky by mě to s tím mlíčkem zajímalo, i když já v porodnici odstříkávala celý den a dávaly to do lednice, takový prdečky, ale pro strýčka příhodu, podle mě se to může skladovat v lednici 24 hodin a pak vylít, tak nevím, proč to tvoje mlíčko měla divnou chuť
ale taky si ráda poslechnu rady, taky mě to čeká…
Jinak na tý stránce co sem dávala Péťa mají hodně věcí, taky si v tom čtu. ![]()
Tak ani snad nevím, co bych měla napsat
U nás je střídavě hezky a hnusně, tak jsme dneska ani venku nebyli… Zítra pojedem s taťkou do práce a skočíme si do Tesca na nějaké oblečky - taky už pomalu odrůstáme, chtělo by to nějaké bodýčka s dlouhým, tepláčky na doma a tak…
Ta Estevillova metoda, to je taková ta „vyřvávací“, že? Já bych na to neměla nervy, páč se nám Samík zajíká a přestává dýchat - zrovna včera to udělal a dneska taky, musela jsem ho dnes už celkem drsně praštit po zádech
Kromě toho my nemáme kam z místnosti odejít - leda bysme celý večer seděli v kuchyni a hleděli na sebe - a to mi přijde jako větší otročina než prcka uspat… ![]()
S mlíčkem v lednici zkušenosti nemám, zatím neopouštím Samču na dlouho, jen mezi kojením a i to mi stačí - posledně jsem si hlídala vozík v obchodě, jak kdyby to byl kočárek
Když ho nemám s sebou, tak mám furt pocit, že mi něco chybí ![]()
Co se týče šátku, tak jsem právě někde četla, že ho na kyčle naopak doporučujou - že má mimčo nožičky široko od sebe, jak třeba při tom širokém balení… No, co člověk, to názor, že… ![]()
Jo, trochu jsem to tam pokoukala, mám to taky v oblíbených, akorát jsem líná hledat
. No jsem zvědavá na to zítřejší mlíko. Kdyžtak to vždycky hned po vychladnutí zmrazím a k sobě dám pak do jednoho kelímku už zmrazené, to by vadit podle mě nemělo. V noci se mi posunula vložka a triko durch a mělo to stejnej smrádek jako to rozmražený mlíko, ble
.
Ahoj,
vložila jsem na rodinu foto toho našeho tlusťoška
,bohužel je to focené přes PC,tak ho musím držet a kazit mu záběr ![]()
Jinak váha v necelých 6 týdnech 5340g ![]()
tak jsem z počáteční hrůzou potom co mi vyprávěla kamarádka, jak její děti řvali, koupila tu odsávačku na vysavač, s tím, že to aspoň pomůže. Rosalce jsem vysvětlila asi 20ti minutama co přesně jí budu dělat, pak jsemjí začala luxovat tvářičky a pak nosánek a zvládla to úplně báječně, dokonce vypadalo, že se jí tolíbilo, kulila očíčka a občas se i usmála
![]()
Šák já šátek taky mám, ale jak mi to řekli dva doktoři celkem nezávisle na sobě, tak jsem o tom začala přemýšlet. Jinak si myslím, že už ho brzo taky na:,–(ím
![]()
S mlíčkem neporadím, já si připravuju čerstvý z plechovky
![]()
Zkoukla jsem rodinu a fotečky jsou super, hezky ty mrňouskové rostou, jak to tak sleduju, tak je tu Rosalka fakt nejmenší, tak doufám, že v pondělí na váze aspoň překročíme 3.200 g
Holky já vím, že je to blbý dotaz, ale jak poznám, že mám miminko rýmu??
Mě přijde, že malá někdy chrchlá když dýchá a holuby jí tahám a manžel chce abysme zkusily něco vysát, ale abysme ji spíš neublížily, já nevím
poraďte díky
Lucinko, holubi jsou normální, tahám též, a Kačka taky občas chrchlá. Když měla rýmu, tak hodně pčíkala, lítalo jí to z nosu ven a tou rýmou se zalykala, jak jí tekla do krku. Neboj, to bys poznala.
Nicky, dík za nabídku, podívám sena netu, co je to za odsávačku a dám vědět. Teď nemám čas, už od sedmi hodin uspávám tu malou sirénu. Momentálně nabírá dech k další produkci… ![]()
Gabu
Tak Kabáty naprosto zbožňuju a na koncert se chystám taky
To si nemůžu nechat ujít
Na minulém, co byl 10/6/2004? Nebo 2003? Byl v Edenu, tak jsme šíleně zmokli
Doufám, že to letos bude lepší ![]()
Jinak mám okno, četla jsem vás na 2× a nic si nepamatuju ![]()
Lucinko, holuby jsme měli denně taky, ale rýma je fakt jiná.. Nemůže dýchat, je slyšet, jak ty hleny vadí, ty holuby jsou v pohodě prý je to normální z toho kojení, že i mlíko může lízt nosem
Říkala doktorka.. ![]()
Suvi, to mlíko nevím, taky jsem zkusila jedno zmrazit, tak uvidíme.. Je to ale divný..
Všechny zdravím, fakt nevím, kdo co psal.. Ta hlava děravá..
Ahojky,
to je hnus to počasí, trčíme doma zavření. ![]()
Stanusko - diky za tip na tu Holtovku, páchne teda strašně ale zabííííráááááá!!! Super!
Kabáti-jo taky ty taky můžu.
Bodejť by taky ne když jsou to Tepličáci.
![]()
Já chtěla reagova na spoustu věcí ale blbě se mi píše levou rukou.
Tak snad později. ![]()
Ahojda, díky za odpovědi, já abych zase neplašila, ten můj manžel je hroznej šťoural, pořád se mu něco nelíbí ![]()
U nás je tak strašně ošklivo, normálně mám doma tmu, zatáhlo se a leje a leje.. dneska jsme lezly z postele v deset
a noc taky docela šla, už si asi začínám zvykat, akorát to uspávání je horší, ale zase trošku rychlejší než ve dne, tak aspoň něco
Gabu já včera taky uspávala, vždycky zabrala dala jsem do postýlky a za chvíli řev, prostě jí něco trápí a vždycky jí to vzbudí… Ted ráno byl taky řev, dělám to nerada ale chvilku vyřvat nechávám, protože bych si jinak ani nevyčistila zuby a neoblíkla se a jinak to fakt nejde
a řev byl pořád, tak jsem jí dala chvilku na bříško, trvalo to, ale už je v klidu a snad i usnula ![]()
Jinak je v obličeje strašně osypaná, hlavně na tvářích a jak to má červený, tak vypadá jak marfuška
tak jsem dala na vaše rady a koupila tu holtovu mast, teda holky to je teda smrad, vůbec se mi do toho nechtělo, ale nakonec jsem jí dnes namazala, ale už to není to voňavý miminko
a za jak dlouho to asi pomůže? Oni stejně říkají, že to zmizí časem samo, tak uvidíme, no vypadá to strašně, a to jsem si bláhově myslela, že se nám to vyhne ![]()
Pořád jsem koukala na metřík, jestli se mi už konečně objeví její první měsíc a pořád tam mám 4 týdny a včera jí byl měsíc a pak jsem zjistila, že měsíce to u tohohle metříku asi nepíše či co
to se mi tedy nelíbí, tak budu muset vymyslet něco jinýho… Co Angu, že bych zaslala fotečku a ty bys mě nějaký vytvořila? Nechávám to na tobě samozřejmě, ale jestli nemáš čas, tak ne, jen kdyby se ti chtělo, nevím, jak to je časově náročný, pravda je, že já jsem na to tele ![]()
Koukala jsem na rodinu a miminka jsou nádherný a jak je vidět, jak rostou, Ibri tu už máš velký holky
a Daneček od Ali se tam krásně usmívá, u nás ještě úsměv žádný, ale snad se dočkám ![]()
Angu hoď nějaký fotky Samíka, už jsme žádný dlouho neviděly
a Matýska od Suvika taky ne, tak holky šup šup ![]()
No nic končím, prcek mi asi usnul, tak jdu honem žehlit, včera jsem to nestihla nečekaně nás navštívil dědeček Terezky, tak pa pa…
Ahoj holky…
na Kabátech jsem byla taky a super…
A ještě za dob mé střední školy,když začínali a nebyli tak slavní jsem na nich byla v Lotoměřicích a pak jsme s nima pařili v hospodě----škoda,že jsem tehdá něvěděla,kam to dotáhnou
dnes bych měla story a fotky pro bulvár
![]()
Byla jsem na gyndě a vše OK,nechala jsem si napsat antiko,byla jsem pochválena,že jsem v pohodě a v klidu a že mě bude dávat za příklad ![]()
A říkala jsem,že bych pak tak za 2-3 roky chtěla ještě miminko,ale jestli už nebudu straá,tak mávla rukou a prý že klidně ještě 2 ![]()
Nám taky Holtovka zabrala,ale ten puch
,to ho nemůžu potom oňuchňávat
.
Snad mě neukamenujete-já teda Kabáty nee-radši pouštím malýmu v autě Landu.
U nás je taky hnus,chtěla jsem jet do Tesca,ale než bychom doběhli k autu,byli bychom durch mokří a to měla být odpol.v parku nějaká akce ke dni dětí,takže smůla ![]()
A hurá
,zítra je konec šestinedělí,i když nebýt těch otravných vložek,tak ani nevím,že nějaké bylo ![]()
Nevím,jestli to tu už někdo psal,ale plánujete nějaké plavání miminek?
ahoj,
jsem ráda,že vám holtovka pomáhá,smrad je,ale pupínky po ní mizí.
bobi-já taky kabáty nemusim, u nás nejvíce jede nohavica.
a plavat začnu s žofií od září. ![]()
MY půjdem taky plavat až od září. Oni mají stejně přes prázdniny zavřeno. ![]()
Stanusko - jo jo Nohavicu taky máme mooooc rádi ![]()
Ještě dotaz, jak často mažete tou Holtovkou?