duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
29.5.09 13:12

Jo a rybilku myslím v lékárně, u drogérii jsem ji teda neviděla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
29.5.09 13:19

Miri…sleva na plíny,přebalovací podložky,vložky do podprdy,na dětskou výživu…hned jsem dnes využila něco…
na odsávačku,čajíky a je toho docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.5.09 13:22

Péti a ty jsi byla zaregistrovaná už v těhu??? a měla jsi tu první knížečku???
Já jsem už využila všechny ty slevy a už nemám, tak bych brala novou knížečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.5.09 13:27

Miri - chudáku, dusno já nesnesu, začu to hned řešit popovídáním v klidu a je to.
Já tu čáru taky mám, vlastně všechny pigmentové svrnky mi mizí ale sakra pomalu a malmu už je 7 týdnů :(

V kuponkách je toho spousta, pleny, prsní vložky, hračky pro děti, dudlík a lahvičky, sleva na foto, čaje pro kojící matky .......... (zase dělám reklamu DM - sakra až příjde ta provize to bude suma :D )

Jojo, Rybilku si nemůžu vynachválit, mají v Lékárně. My zatím mažeme stále krémem proti opruzeninám od Hipp, a ťuky ťuk zatím dobrý a voní! :)
Na opruzeniny co mokvají je taky prý dobrý Imazol. Ale jen krátkodobě. Já ho mám doma, Vendy ho dostala na Neštovice. :roll: :wink:

Petul - koupila si mastičku na bradavky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.5.09 13:28

Miri,tu čáru mám taky a pořád dost silnou.U prvního si nepamatuji,kdy zmizela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.5.09 13:39

Tak u nás na prdelku během hodiny pomohl sudocrem, taky jsme dostaly vzorek, nezabralo mi totiž vůbec nic, až tohle a fakt nemá chybu a krásně voní, takže doporučuju…
Teď s tím DM jste mi připoměly, že musím poslat rodný list, aby mě poslaly tu knížečku, já na to úplně zapoměly, to jsou věci :roll: když tam tak často jezdíme.
Miri to je mi líto, že máte doma dusno, to je pak člověk otrávenej a prostě to celý stojí za prd, to jsme měly s bývalým třeba týden dusno a to jsem byla na mrtvici, já mám radši, když se vše vyříká hned než kolem sebe chodit, s manželem se chytneme a za chvíli je to v pohodě, navzájem se omluvíme, tedy spíš on, já jsem na to hrozná a jedeme dál :lol: Tak ať se to u vás brzy srovná a jste v pohodě :wink:

Čáru mám pořád, jsem zvědavá kdy zmizí a taky kdy zmizí ty špeky na břiše :lol: to by mě taky zajímalo :D

Miri já bych tu odsávačku taky klidně brala, mám pístovou a stojí za prd, potřebovala bych na léto, kdybych si chtěla někam odskočit nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
29.5.09 13:43

Ody…ne…zrovna neměli :? :?
A Sudokrem jsem dala dne spoprvé,mám vzorek,tak uvidíme :lol:
A mít drogerii DM u nás ve městě,jsem tam denně :lol: :lol:
A čáru mám taky...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.09 14:00

Teda u nás padají kroupy 8O Teď i hřmí.

Tu čáru mám taky, i pupík mám takový tmavý a ošklivý a špeky na bocích :(

Zkouším Dana naučit pít v delších intervalech než 2h a zatím se daří. Včera totiž zas po delší době vzal na milost dudlík a docela si s ním vystačí :) navíc má dnes díky tomu počasí nějakou spavou náladu :D

Já odstříkávám normálně rukou. Tak často to zas nepotřebuju, abych na to kupovala drahou odsávačku, a ty levné jsou naprd. Mám nějakou pístovou ani nevím kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.5.09 14:03

Peti u nás na malým městě :lol: DM taky není tak jezdíme do vedlejšího Vrchlabí, tam je, ale je to je 10km tak to jde a manžel tam pracuje, tak se mi sem tam pro něco tam stavuje když jede z práce… :wink:

Tak jsem jim poslala kopii rodného listu, zamazala jsem teda rodné čísla nás všech a budu očekávat knížečku, ještě že jste mě to připoměly 8)

Jinak mě spodek trápí pořád, vnitřní stehy mám asi pořád, pořád cítím, jak mě to tam pne a pořád mažu mastičkou proti zánětu a stejně mě to občas svědí, už abych šla na gyndu, teď už tam znova fakt nejde, z toho důvodu si ani žádný sex nedokážu představit :roll: ale my máme ještě čas, i když dr. se mě na těch 3 týdnech po porodu ptal,jestli styk byl, oni to asi zakázat nemůžou, že :wink: ale já bych si to stejně neriskla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.5.09 14:07

Ali já mám pístovou taky, ale stojí za prdlačku, strašně to s ní bolí a nic neteče, a rukou mi to vůbec nejde :roll: I když včera po kojení jsem vymačkala víc rukou než odsávačkou :?

Holky mám dotaz, jak malou vážím, teď už teda ne, ale z toho prsa, co mám míň mlíka, tak si vytáhne 50 a stačí jí to, nebrečí, spinká a druhý kojení si vytáhne z druhýho 80-90, tak já nevím, jestli jí nemám k tý 50 ještě přidat z druhýho prsa, ale ona už moc nesaje jen dudlá, tak nevím co s tím, asi napíšu dotaz na kojení.net, ale kdyby jste někdo věděl a máte trošku přehled kolik prcci vypijou, tak budu ráda, k dr. jdu až 14 dní necelých, tak zkusím najít někde radu, zase se bojím, aby měla dost a přibírala mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.09 14:26

Lucinko: když jí to stačí a je spokojená, tak proč to měnit :wink: Já dávám z jednoho i z obou podle toho, jak mám zrovna pocit, že má hlad a já plná prsa. A vůbec nemám tušení, kolik mi vypije.

Včera na kyčlích se divili, jaký je Dan obřík. Ležela vedle něj 8měsíční holčička a byla jen o trochu větší než on :roll: Tak si říkám, jestli ho moc necpu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.5.09 14:36

luci poslala jsem ti SZ
a to se musí posíloat rodsný list do toho DM ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.5.09 15:30

Miri: jj, já jsem ten rodný list vyfotila digitálem, v pc zamazala rč a poslala emailem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
29.5.09 16:12

JJ taky jsem vyfotila digitálem a poslala a RČ jsem taky zamazala, Miri jen mi písni za kolik, manžel se mi na to moc netvářil, ale jsou to moje prsa, že jo? Nechám si to projít hlavou, když já ani nemám tušení kolik stojí nová :D
Ale brala bych ji, nechci být pořád uvázaná doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
29.5.09 16:54

Já teda nemám vůbec tucha,kolik malej vypije.....
ale já musím kojit z obou.....z jednoho nestačí…asi proto máme obříka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital