Poradna duly
Jana Čurdová
Dnešní noc byla vcelku klidná, jen ráno klasika - řev, zatímco máma by ještě ráda spala
Nakonec jsem umluvila taťku, ať si ho vezme do obýváku a já můžu ještě dospat. Tak jsem dostala ještě hodinku k dobru, pak už Mates jektal hlady, tak jsem ještě nakojila, nechala chlapáky v posteli a vyrazila nakoupit. Teď mi už prcek chrupe na gauči, ale asi to nebude na dlouho.
Jinak dostal dneska dáreček od Lamaze
http://www.bambinoland.cz/…naramky.html Už to má na sobě, ale zatím ho to moc neuchvátilo. Uvidíme ![]()
Stanuš - tak to jo - a kolik taková permice vyjde?
Koukejte kam se dostal náš Petko, na titulní starnu ..........
![]()
Prominte že to tu zahlcuju, ale to je sranda, našla jsembezva stránky.
![]()
Moc hezké, to je vidět, že matka 3 dětí nemá co dělat, co?
![]()
A odkaz bude? ![]()
No jistě, že bude.........
![]()
No, kojim, Jarek dělá úkoly a Vendy je ještě ve školce........za chvilku je doma i s miláčkem. Tak si tu hraju.
![]()
Tak taťka si vzal Terezku ven a já místo abych odpočívala, tak jdu vysát a vyžehlit, no co se dá dělat, je to potřeba, ale nechce se mi, to musím říct, fuj…
Angu,tak to jo, taky jsem koukala na ty stránky na kojení. net a tam to píšu, max je 2 kg měsíčně, což o to, to by mě stačilo, ale to se budu muset opravdu začít hýbat, co se dá dělat… a prosím tě co to je, vy:,–(it kokina, co to je??
vůbec nic mě nenapadá…
Ody program je super
tak to fakt nemá chybu ![]()
Ahoj,
nám půl dne nešel internet, asi po té bouřce…už jsem z toho byla zoufalá ![]()
Ale bouřku jsme všichni krásně zaspali, jen Dan sebe a mě v noci po kojení tak zeblil, že jsme se museli oba převléct ![]()
Ody : chvíli jsem fakt myslela, že je Péťa ve Vogue
No vykojenej mozek ![]()
Titty: já měla nějaký papír od nás ze sociálky, ten jsem odnesla do práce, pak na ossz příslušný zaměstnavateli, odtud to poslali potvrzené zpět a to jsem odnesla zas na svojí sociálku
Jestli to z toho tedy pochopíš… Ale posílat něco do Brna
- tam přísluší tvůj zaměstnavatel?
Stani: krásná pohoda u bazénu
A taky obdivuju, co všechno stíháš, plavání s Emou, zoo každý týden… ![]()
Já už se těším na náš bazén, bude už 9.6. Ale včera by se býval moc hodil. Byla tu kamarádka s 1,5letých chlapečkem, tak se s Luckou aspoň cachtali ve vaničce ![]()
Za chvíli jdeme do poradny, to jsem zvědavá, kolik ten náš obřík zas bude mít ![]()
Zas ti Moraváci
přeložím…kokina jsou sladkosti (popř. přímo bonbóny).
Aha tak to by mě nenapadlo
Suvi díky, ale tohle opravdu slyším poprvý ![]()
U nás dnes nic moc, dopolko se šátkem do lékárny, to zvládl tak akorát, pak už se budil…objednala jsem si pohárky a odsávačku, že bych šla syslit do zásoby. A doma má takový jako záchvaty pláče resp. křilku nevím co to zas je, jestli bříško nebo hlad nebo co. Uspala jsem u prsa a chvilku se taky natáhla, pak zas plakal a na ruce spí jak pařez. Tož takhle to nejde ale…
Přemýšlím o nosítku, vyrazím do prodejny mrknout na něco popř. vyzkoušet…jestli na to bude dost velkej, ale Stanuška nosí už teď v Ergu že jo?
Holky myslíte že vadí když dojdu na kyčle místo v 6-ti týdnech až skoro v osmi? Chtěla jsem jít tenhle týden, ale volno je až ten příští.
A zítra jdu na gyndu, tak jsem zvědavá. Měly jste donést něco z porodky pro dr.? Já nic nemám, ségře jakousi zprávu dali, ale rodila jinde…tak snad ti moji to asi poslali sami si myslím…nic si nepamatuju ![]()
Ahoj holčiny,
dneska jsem byla s kámoškou z domovské diskuze ve Vesmírně,Pražandy možná znají.Moc fajn jsem si pokecela,jak já tuhle ženskou na netu objevenou mám ráda.Jenže se mi odtěhovala z Prahy a tak se vidíme sporadicky.
Žofie byla hodná,jinak je to zlobidlo rozmazlené,co chce pořád nosit.
Suviku-jj,nosim i v Ergu,ale noženky jí nechávám skrčené ještě pod bříškem,jak jsem teď tlustá,tak jí sedět v roštěpu moc nebaví
,ale je v něm moc spokojená,potvora malá.Má raději svislou polohu než vodorovnou (pro ní lepší) a taky mě ve babyvaku víc bolí záda.
A kyčle myslím počkají,já taky byla později.
Koukám,že řešíte hubnutí,chtěla bych,ale samo mi to jde pomalu,bohužel spíše ty dvě kila za měsíc,než půl kila za týden.Z porodnice jsem přišla s 69kg,dvě kila šla dolů během prvních čtnácti dnů a teď mám 65kg a někdy když se napucnu tak spíše 66kg.Moc to dolů nejde,ale nacpala jsem se do větších džínů před těhu i zip jsem dopla,ale upnuté triko mít k nim nemůžu,to ty vyrolované špeky vypadají děsně.
No,jo dvanáct kilo nahoře je moc. ![]()
Alesho-máme jen takový bazén přenosný,zatim je výhoda,že je nad zemí a malé prďolky se do něj bez pomoci nedostanou.Můj sen je pořádný zapuštěný a možná i krytý s posuvnýma prosklenýma dveřma.....ale to je sen vzdálené budoucnosti,zatim musíme dát do pořádku zahradu,ploty a vnitřek…
A četla jsem,že budete nakupovat v Moutfieldu,supr,notebook jsme taky dostali a mile nás překvapil,že je v něm i wifi,David je z něj nadšen,samozřejmě více než z nové sekačky.
![]()
Jéžišmarjá, vy nemáte ani kokina?
Já vždycky něco napíšu a nikdo tomu nerozumí…
Suvi, dík za překlad, to by mě fakt nenapadlo, že kokina nejsou celonárodní ![]()
Suvi, u nás to taky tak bývá - hysterický jekot, piští, jak myš, ale u mě usne - i když ne vždycky hned… Teď jsme tak hodinu leželi… ![]()
Stani, jaktože není synek ze sekačky nadšený, vždyť by si s ní mohl užít tolik legrace!
![]()