duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
26.5.09 22:20

Myslíte v těch 15 minutách ještě udělat přestávku? V půlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.5.09 23:12

No jo, vlastně se posílal ten rodný list, tak to kdoví kdy to v červnu zas přijde :roll:

Já jsem žádný papír u porodného nedostala, tak to budu muset na to myslet včas… Jak dlouho předem se ten rodičák řeší, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.5.09 00:50

Tak po pár dnech zase chvilička klidu vás dočíst a zareagovat.
Situace u nás neveselá, příteli se změnili směny v práci na noční od 10 do sedmi do rána, takže v 8 vykoupu, a pak si ho řvoucího nechávám v obýváku, dokud se neuvolní ložnice :-), a tak kolem 10, spíš lehce po, zvládne Mates usnout. Kojo kolem jedné, pak kolem páté a od sedmi řev, drahý přichází do postele a aby zabral, tak pokud počasí dovolí, mizíme ven na procházku nebo jdeme do obýváku. No a odpoledne jezdíme cca od dvou na procházku znova a vracíme se až na koupání na osmou. Naštěstí má drahý tyhle směny jen na 14 dní, tak to snad zmákneme. Jinak poslední dva dny mi brečí i jakoby bez důvodu a dnes večer jsem na to přišla - on se nudí :-D Jakmile mu začnu šaškovat s nějaký chrastítkem před čumákem, je spokojený a pozoruje, jakmile si ho nevšímám - jen ho držím na rukou nebo ho mám obřeného o sebe, začne ječet. No radost. Jo a jak tu píšete, co všechno prckové už umí, tak náš zabržděný mates leda kouká. Po úsměvu ani vidu ani slechu, o pasení ani nemluvě. Ale plíce bude mít jednou vyřvané asi dostatečně… Dosti o Matesovi. Jo vlastně ještě máme dneska po kontrole - vše ok a 4,22kg a 58cm.

Kdo tu zmiňoval toho yetiiho - myslím, že mám nepěkný prim - od porodnice jsem se nepotkala s žiletkou ani depilačními pásky. Jak tu jednou vtipně napsala Ibrisam - můžu plést culíky (a já tentokrát asi Fšude… :-D ). Plánuju to změnit, ale nějak není čas :-(

Evi - Evi nádherná fotka toho tvýho prďáka! Je skvěle chlupatej :-) Skoro jako já :-D No, ačkoliv… :-D … Jinak držím palce, ať jsou t brzy fotečky obou brášků spolu :-)

Jinak závidím všem, které můžete chodit bez vložek do podprdy, já jich mám spotřebu cca 80 na týden :-( Mám pocit, že mi toho mlíka víc vyteče než vykojím… Asi špatné záklopky :-D

Amber - to s příbuznýma je docela peklo - ono to, že mám všechny z rodiny 2000km od sebe, ale přitom jen 2 hodiny letu, má něco do sebe ;)

Nicky - krásný fotečky a rosálka je prostě kouzelná!!

A ty plátěněé čepice jsou luxus!!! Škoda, že tu nic takového nemají. No, doženu to v čr, 14.6 bych měla dorazit :-)

Stanus - vy jste pořád v ZOO?? :-D Neprodraží se to moc? :-O Malé zlobivce to moc sluší na fotce a bučtíky tiše závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.5.09 09:15

Ahoj holky.......
tak při noční bouřce jsem i měla normállně strach se podívat z okna :oops: :lol:
Papíry na sociálce jsem dostala taky a hned 3---ještě jsem je ani nezkoumala.A kopii rodného listu musím taky poslat.
A plíny???na noc dávám 4-9 kg z DM a přes den stále 3-6kg a zatím dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.5.09 09:21

Ahoj,
malá mi usnula na rukách,tak jí přendám do postýlky,uvidíme,jak vydrží spinkat,v noci se budila na kojo po čtyřech hodinách. :?

Elenko-do zoo máme rodinou roční permici..

jdu dělat přesun do postýlky,zatim páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.5.09 10:16

Ahojda holky tak noc super kojení po 3 hodinách a vážila jsem a vždy si vysála 60 pak už jen dudala prso, strašný zjištění pro mě že jsem ze sebe dělala dudáčka :lol: a to její efektivní pití trvá cca 10- 15 minut pak už jen dudá krásně říhá a v noci nebylo ani bolení bříška to jen te'ď trochu, taky píšu jednou rukou :? Dřív jsem kojila cca půl hodiny a pak třeba 2 hodiny uspávala,tak uvidíme co další noc u nás je to pokaždý jinak..
Tak jsem odložila a zatím dobrý a jsem jsem to napsala už na mě mrkla :lol: už zase píšu jednou chjo ty prdíky to je síla :roll:

Nás bouřka minula práskalo všude okolo jen tady ne 8)
Kopii rodnýho listu jsem zaslala a mateřská mě chodí stejně jako předtím výplata přesná jako švýcary vždy 12. v měsíci … a papíry na rodičák jsem dostala taky když jsem šla žádat o porodný, ale musím si to pohlídat a zavolat t si pro potvrzení na ČSSZ po těch 28 týdnech, od kdy do kdy jsem byla na mateřský a pak to odevzdat tady na úřadě, tak si to musím odpočítat a napsat do kalendáře ať nezapomenu, paní na úřadě mi řikala, že v tom teď mají bordel, tak ty potvrzení zapomějí posílat, tak se musím připomenout, super ne :roll:

Titty děkuju, tak aspoň vím, kterou popřípadě koupit, když bude potřeba :wink:

Příbuzný jsou v pohodě, jak u nás doma tak i na druhé straně, je to první vnouče, tak se všichni snaží a jsou super, ale manžel chodí se super radama z práce, tipu, ženský v práci řikaly … a pokračuje to, minule mě dostal tím, že řikaly, že mám na noc dávat nutrilon :roll: tak to jsem nepochopila, proč když mám mlíko, že? :? tak jsem mu řekla, že jí nepotřebuju napucnout umělým mlíkem, aby mě spala třeba 6 hodin, nechápu, tak jsem mu řekla, ať v práci nic nerozebírá a že na žádný rady zvědavá nejsem :evil:

Taky se chystáme do ZOO ale tak příští rok, teď to asi ještě nemá smysl, už se těším, až bude větší :D i když ona každý věk má něco do sebe :wink:

Elli my taky ještě nemáme úsměvy, ale zatím jsem v klidu, jsme přeci jen nejmladší, ale ona je takový mračidlo, že nevěřím, že se usměje :lol: a když tak na taťku, to je mi jasný :D

No nic dračice leží a nebrečí, tak se jdu zkulturnit, jsem ještě v pyžamu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.5.09 10:33

Já jsem též ještě v pyžamu :lol: Ale prcek spí, tak sebou musím hodit a něco udělat, ať toho využiju :D

Nás bouřka taky minula, večer se blýskalo, ale hromy jsme neslyšeli a teď ráno pršelo - jinak nic…

Do ZOO se taky chystáme, až budem hezky, tak bysme mohli vyrazit na výlet. Samík z toho sice nic mít ještě nebude, ale my to máme taky rádi…

Luci, chudák manžel, snaží se sbírat rady a ty na něho takto :lol: :lol: :lol: Ten můj taky občas s něčím přijde, rady typu nechat vybrečet - to jsem mu zrovna řekla, že to lidi dělají, ale mně se to nelíbí a proč. Tak to stejně zkusil - nechával ho chudáka vybrečet, když jsem něco dělala venku a pak jsem zjistila, že byl pročuraný durch až na zavinovačku :roll: To bych brečela taky… Naposledy přišel s tím, že jedna kolegyně je velký odpůrce každodenního koupání - já si taky nemyslím, že je to nějak hrozně třeba, když se nekoupe (teď jsme třeba už 2 dny nekoupali), nic se nestane, ale líbí se mi, že bude mít ten předusínací rituál - takže u nás se tak koupat bude a hotovo :lol:

Jo, a včera jsem nasbírala na zahrádce první jahody - mňamka!!! Dítě zatím neosypáno, tak snad to bude zvládat v pohodě…

No, a už jsem to prošvihla, už je vzhůru… Ach jo :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.5.09 11:02

Angu..prima 2.metřík :lol:
Já zatímco prcek spal vyžehlila jeho věci…pak mám ještě koš našich :?
A ted taky cvakám jednou rukou---sosáme :wink:
Tak vzpomínám na to,jak jsme se tady děsily toho,že nebudeme vědět,co s dětičkama a ted kojíme a cvakáme :lol:
Jinak-koupeme taky každý den---přesně-rituál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.5.09 11:11

Peti, dík - jsem si říkala, že když to vylepím takto veřejně, tak mi třeba bude blbé se na to vykašlat :lol:

Jo, to je fakt, jak jsme se bály, že nebudem vědět, co si s nima počít a teď úplně pohoda, že? :wink: :lol: Mě teda cvakání jednou rukou hrozně štve, protože píšu o hodně pomaleji než všema 10 :roll: Ale když enní zbytí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.5.09 11:55

Angu a jaký máš plán hubnutí, já že bych se nechala inspirovat, těch mých 15 nahoře to je hrůza… :roll: když ono to u kojení asi tak drasticky dolů nepůjde, ani to nejde, tak si ráda nechám poradit :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.5.09 12:01

Ahojky,
fotky všech jsou skvělé :D ,až drahá polovička opět zprovozní program na vkládání,tak sem musím taky šoupnout fotku toho našeho pucka.Zatím chrundí v lehátku a vibruje :) Za hoďku jdeme k Dr.,doufám,že jí tam nestrhneme váhu,tipuju ho v necelých 6 týdnech na 5,5kg,to vám,Peti,budem šlapat na paty :D Včera jsem musela vzít staršího ze školky domů,bo měl průjem,za odpol.jsem naskládala pračku po…věcí a ve finále totálně zablil postel,peřinu,2 polštáře,no radost až na půdu.Ještě že bylo hezky a všechno uschlo.Dneska zatím dobrý,tak snad už bude mít chudák pokoj.
My taky koupeme každý den-rituálek-vana,jídlo a chrundět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.5.09 12:06

Se jdu pochválit :lol: mám vše vyžehleno,naše i prckovo :wink:
Malej spal a ted tady keží a kouká,tak jsem to stihla.....
no a prádlo v pračce,tak to bude zase nanovo :?
Hubnutí při kojení…nevím…
mě to zatím malilinko jde samo dolů.aale pořád mám nahoře dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.5.09 13:06

Ahojky,

tak tady bouře jak prase celou noc. :roll: Bála jsem se! :?

jeeeeeeeeee Amber taky máme tu čapku od Rockina a 42, taky je nám větší. :lol: :lol: :lol:

Včera jsem drahého zase poslala pro plenky do DM, Babylove Newborn 8O 8O 8O nám ty Mini josu pořád nějaký velký, ale řekla jsem si že už nebudem trapný a dodělám tyhle dva balíky co koupil a najedem na Mini. :lol: Mám jich nakopeno napřed a leží tam smutně pod postýlkou.

Fotečky parádní, Alessho, fakt vypadáš mladě. 8) I mě to říkali, že jsem jak ségra dětí, ovšem teď už ne, už stárnu. :lol:

My v noci na střídačku jedna noc v poho 6-7 hod spánek pak po 3 hod . A druhá noc po 2 hodinách kojení. Nevím proč! Dnes byla ta dvouhodinová, tak uvidíme jestli dnes bude následovat zase 6hod. :roll: :?

Holky, Vendy má příští týden ve školce každý den nějakou akci, hledání pokladu, focení, focení „školáků“ na tablo, dopravní hřiště, indiánskou vesničku, olympiáda, plavání, táborák a děti co odcházejí do školy (Tada i Vendulka) ze čtvrtka na pátek budou spát ve školce. 8O :lol: To bude akce! :D
Těší se! :lol:

A jedna Peťkatá:

http://rodina.cz/…suscexxx.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.5.09 13:28

Ody…to je broučínek roztomilej a jak odevzdaně kouká :D
No mě s naším Matesem přijde,že patřím spíš do březňátek…a to tak,že hned zkraje března.....však mu tipují i 3 měsíce :lol:
A pleny z DM my vyhovují nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.5.09 14:07

Luci, můj „plán“ je, že vy:,–(ím kokina, budu se víc hýbat s kočárkem a budu se víc hlídat večer, co jím - večer toho sním vždycky nejvíc :roll: A uvidím, co se stane…

Hubnutí při kojení se určitě nesmí hrotit, ale i na kojeni.net psali, že když je to tempem 0,5 kg za týden, tak se dá… Ono stejně hubnout takto pomalu je nejlepší kvůli jo-jo efektu a takový věcem… Určitě nebudu dělat nějaké vylomeniny typu tukožroutských polévek a „zázračných“ diet, to je beztak k ničemu :wink:

Ody, to bude mít Vendy fajn ve školce… Peťko je sladký jako vždy :lol:

My ty DM plenky snad budem muset zkusit nebo co… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí