duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
25.5.09 21:23

matyášek je opravdu kus chlapa :wink:
julinka měla před týdnem 47 cm a skoro 3,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
25.5.09 21:30

MALINKÁ BERUŠKA.............
Kolik že měla při narození??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
25.5.09 21:35

Ahoj Kačko, to je teda fofr, už měsíc má Julinka? :) Ale je krásně maličká podle míry a váhy :)

Já jsem právě ukončila po 3 hodinách kojení! Nevím, co s ním dneska je, jestli ještě ta choroba, nebo prostě vedro, ale nakrmila jsem, usnul, za 10 minut se vzbudil, znovu hlad - pěst v puse, brekot, na dudlík to fakt nebylo, tak znovu prso, no a tak to šlo až do teď, kdy jsem ho odnesla do tmy nahoru do pokojíčku a doufám, že o něm teď alespoň do 2 ráno neuslyším! Jsem hotová..

Suvi, Yetti je můj bratr :D Taky jsem v pátek shodila srst :D

Angu, ty kojo podprsenky.. Na parádu to fakt není, ale mě vyhovuje, jak je to odepínací, takže mám jednu bílou a jednu černou, ale erotika teda nic moc :D a v noci už spím většinou bez a v poho, jen když kojím, tak z druhého teče. Teď jak větrám chodím i doma bez. A dneska jsem kojila chvíli i bez kloboučků, poprvé od porodnice a musím říct, že to bolelo méně než s nima :) Ale po nějaké době by to byl masakr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.5.09 21:48

byla jsem odvolána na kojení…
julka měla 2640 a 45 cm…
je takovej malej netopýrek :oops: :wink:

amber - co je radímkovi?
ad kojo podprdy - já je nenosím,chodím bez a když jdu na dýl do boru tak si vemu obyč podprdu…
a yetti - držím basu - dnes už není teplá voda,ale zítra shodím srst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
25.5.09 21:50

Amber a ty kojíš jen s kloboučkama???
já je nemám,ale uvažuju o nich...............
A docela se mi otevírá pusa…asi spánek????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
25.5.09 21:53

No tak to byl drobeček :lol:
A bez podprdy já neeee :lol: táhne mě to k zemi :D
A taky se chystám zítra shodit srst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.5.09 22:13

¨já jsem zjistila že když má podprdu tak mi teče mlíko…
musím ťukat prsiska stále drží :wink:
a kdes rodila?v lípě?
já tak za chvilku zalehnu,jestli mě julinka pustí…dnes jsme byly na kyčlích a má jednu špatnou,tak má abdukční peřinku a asi jí je to nepříjemný,tak pláče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
25.5.09 22:14

AHoj holky, nestiham.....

ale docetla jsem vas poctive :)))a hodne jsem se nasmala:))
Amber, co jsi psala o pribuznych:))))moc me pobavila tchyne nebo teta to byla s tim hubnutim :))))))
A to shazovani srsti :))))potesi, ze mame stejne problemy :)))

Angu, jo jo chtelo se mi vduchu na oslavu..mnam grilovane maso, to beru vzdycky :)))

Ibri, ja uz jsem smirena s tim, ze kluci proste o mesic jakoby pozadu, jak tady ctu, co holkam uz umeji prcci,ale uz se nestresuju, proste kdyz zkoumam, co umeji tak pocitam vek od terminu porodu, a ne od narozeni, a pak to nejak vychazi.Usmev do ted' nemame..

Angu, zitra jdeme na ZZ Top zatrast hlavami :pankac: :pankac: :pankac:

Kojo podprdy..no bida…des a hruza. Jednu prave Anitu jsem poridila jeste v tehotenstvi za 370 kc, a druhou jsem koupila v Tescu asi za 190. A obe jsem darovala mamce:))))Az na to, ze se odepinaji ji jinak vyhpvuji :))))))tak je ted' nosi misto me. Pro me to bylo nevyhovujici, vubec mi to prsa nedrzelo a nepodpiralo.

Jo, a holky…mam strasnou zravou…ja myslim, ze jsem se radovala predcasne,ze se vejdu do vsech predtehu kalhot..jim porad…a porad to nestaci…pres pas mam 87!!!!!!!!a dneska jsem oblekla lonskou halenku, co mi byla volna, tak ted sotva se zapne na prsou…a to ja jsem myslela, ze se mi to tam nezvetsilo,ale jo…

Na vitani obcanu, to nevim, kdy nas pozvou…jestli vubec :D
Jinak Peto, musim rict, ze tobe to moc slusi na te fotce Lady in red :)mas novy uces, ze jo?a celkove, stasna a spokojena :wink:

Evi, to jsem koukala, jak uz Martinek zakulatel, to bych ho nepoznala, je uplne jiny ve srovnani s tou prvni fotkou. Uz je to take kus chlapa. S Honzickem ani trochu se ti nedivim, ze jsi to obrecela, jak jste byli v nemocnici…me stacil jeden den, jak jsem jeste nevedela, jestli Vladik bude v poradku na te Jipce, ja jsem tam potom ani sama nechodila, vzdy jsem pockala na manzela, jinak jsem tam bulila, a neslo to zastavit…a to mel jen kanylu v hlavicce…Pusobi to hrozne.......ale zvladnete to, snad to bude posledni „zkouska“…

Holky a vic si nepamatuju.....

My zitra jdeme na 2.kontrolu kycle.JO a volala jsem dneska kvuli vysledkum toho vyteru, a je negativni, zaplat' pan Buh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 22:22

Jéje, to mně zase teče mléko, když podprdu nemám (nebo je to možná jedno :roll:) Sundám podprsenku, předkloním se a gravitace spustí 2 vodopády, občas i gejzír :lol:

Rosi, užijte si koncert! Mě čekají akorát Masters of Rock a to ještě kdoví jestli - když bude hnusně, tak tam Samíka nepovleču… Láká mě na podzim Rammstein, ale nevím jak s kojením a vůbec :roll: A vzít Samíka s sebou, že by ho třeba hlídala mamka - to je zas blbé, že by musel jet v noci zpátky moc dlouho v sedačce, chůdě malé… Ale oni mají boží koncerty, doporučuju!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.5.09 22:22

Rosi, to je to stání u pódia, co? Uvidíš, že je to supr… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.5.09 22:53

váha - holky ani nemluvte…
po porodu super,vešla jsem se do všeho,jenže teď hooodně jím a jsem jak míša kulička…hlavně jsem jedla sladký na nervy,protože mám (naštěstí už skoro vyléčenou) obrnu lícního nervu a stálé bolesti..
ale dala jsem si přesevzetí že sladké jíst nebudu,budu uzobávat zdravou výživu a oříšky - musím teda kupit mega balení

koncerty závidím a přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
26.5.09 07:34

Ahoj,
já teda taky musím mít podprsenku nonstop. Jsem na tom jak Angua :lol: . A nejvíc mi vyhovují obyč bavlněné z teska :wink:

Rosi, oni i doktoří vývoj přepočítávají dle původního TP, zvlášť u dvojčat :)

Suvi: Bmw jsem ještě neřídila :( , ono není pro rodinu moc praktické. Máme VW touran, ale ten mi pořád chcípá :oops: Ale teď půjde do servisu, tak si snad zařídím i bavoráka :D Když já jsem takový věčný začátečník :oops: a bojím se, že někde zablokuju dopravu :lol:

Zdravím kačkukočku!
Teď už zas musím letět starat se o děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.5.09 09:02

Aleesho he, to je dobrý, to jsme na tom stejně, já s řízením to stejný. Jak dlouho nejedu, zas mám staženou pr… :-). A příští měsíc by mělo být nový (ojetý samozř.) auto, tak to bude sranda. Jsem zvyklá na naši spojku, co zabírá hodně nahoře, tak už to na těch křižovatkách vidím, buď mi to chcípne nebo mi to bude řvát.

Řadím se do lambádových podprd. Mlíko mi teče občas, někdy se mi třeba v noci posune vložka a už mám triko mokrý. Záleží jak jsou na tom prsa, někdy se ještě dost nalívají, jindy jsou jako když by byly prázdný (ale mlíko tam je, zkoušela jsem to).

Dneska měl malej rekord. Po večerním řevu (nevíme proč, já si myslím, že byl přetaženej, protože přes den toho moc nenaspal) a koupačce vytuhnul okamžitě po položení do postýlky a spal až do 4. Takhle by se mi to líbilo. Mno, to mám ale smůlu, podle mě se to bohužel neřídí že :-) :-).

Tak se mějte zatím… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.5.09 09:56

Rosi, to jsem ráda, že ses pobavila :D Popravdě mám děsný břicho, skoro jako bych ho měla povolený, ale podle mě by to mělo být už dobrý. No budu muset cvičit. Už konečně začíná být břicho nad jizvou moje, do teď bylo takové mravenčivé a rosolovité, jako by patřilo někomu jinému :D Jak jste na tom holky po císaři s břichem? Mám z toho depku :(

Kačko, Radim má rýmu a kašel a v nose mu našli zlatýho stafylokoka. Doufám, že ho vyženeme kapkama na rýmu s framykoinem. Ale jak mu furt tahám nudle pomocí odsávačky na vysavač, tak se už kroutí chudinka, ale jinak bych to fakt nevytahla..

Ali, to zvládneš :) BMW pojede sám :D My máme Hyundai Accent, a jak zapnu klimu, tak se šine jako šnek a nedávno mi taky chcípnul :D Ale jinak mě řízení baví a řekla bych, že řídím docela obstojně.

Budu muset na nákup, ale v tom vedru se mi nechce. Zvažuju Průhonice, ale potom to vypařený auto, a nebo Chodov a autíčko dát pěkně do garáží.. No uvidím, jak se mi bude chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.5.09 09:58

Tak rychle píšu dokud není řev, dneska od rána, to teda zase stojí za to a v noci jsem 2 hodiny uspávala, hrůza :roll:
Amber my taky máme někdy takový stavy breku, já teda včera kojila hodinu,ale záda jsem fakt měla už odkecaný a ještě dneska je pořádně cítím, potřebovala bych nějakou masáž :?

Já bych taky měla shodit srst, včera jsem na to zrovna koukala :oops: ale vůbec se mi nechtělo..

Zdravím Kačku… a berunka teda byla drobeček, ale už to zdárně dohání, to je dobře :wink: A rodila si nakonec v tom Vrchlabí? Nebo se pletu, matně si vzpomínám, že si tam chtěla rodit…

Tak jsem musela použít lehátkoa jednou nohou houpu, jinak to nejde, to bude zase den :roll: :roll:
A poslední dobou mi pořád zvrací po jídle, pořád převlíkám, potřebuju pověsit prádlo, ale už to vidím, jak u toho bude řvát, že si jí nevšímám :?

Peti já kojím jenom z kloboučkamaa jsem spokojená, ona prostě ty moje krátký bradavky nechce a plive je a já na to nemám nervy :roll: a bradavky nemám dorasovaný vůbec, i když oni si asi zvyknou, že?

S váhou mi ani nemluvte mám pořád 15 kg nahoře a prý že to kojením jde dolů, tak to teda nevím, mě se to od porodu zastavilo a ani ťuk dolů, nevím proč, já jsem určitě ten tip, co kojením nehubne, jak jinak :roll:

\No jdu něco dělat, ještě jsem ani nesnídala, nějak nestíhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí