Poradna duly
Jana Čurdová
Aleesho,já každému říkám,je mi 30...............a dál už nic…sekla jsem se na 30 a je to ![]()
Peti:skvělá fotka,úplně jsem se musela smát a na vítání byl za frajera.Ve vaně jako bych viděla toho našeho Otesana
ten pupík a hlavně ty faldy na stehnech i lehátko máme stejné,jen růžové,jiné u nás neměli ![]()
Gabu:jednak mě to řekli doktoři už po prvním porodu a teď se to rozjelo ještě víc.Poznáš to hlavně vleže na zádech-břicho se ti přelívá ze strany na stranu a hlavně tam cítíš střeva a dokonce vidíš,jak se hýbou střevní kličky.Ty svaly to totiž normálně kryjí a když jsou rozjeté,střeva se vyvalí dopředu.A vypadá to hnusně ![]()
Gabu, já jsem si koupila v DM tu levnou, ale musím říct, že je na hov.. Na MMB jsou ty AVENT za dobrou cenu, když se to vyvaří, tak tomu nemůže nic být.. ![]()
Dneska byl nějaký náročný návštěvní den, nemám sílu reagovat.. Snad to bude zítra lepší..
Ahoj holky..........¨
Bobi,na prvních fotečkách se na lehátku ztrácel
a ted???kus chlapa ![]()
Jinak mi roste moudrák.au au–včera jsem to přebyla paralenem,musela jsem
jinak bych nespala.........
Jo a malej se ted naučil novinku.....dudlíka vyplivne a šup prsíky do pusy…a pokud se mu podaří přímo palec,tak cucá a cucá
Tak že bych tu byla nejmladší, mě je 25,ale to už se ví
![]()
Ty vaši cipísci se už tak krásně usmívají, to naše ječidlo ještě moc nereaguje, už teda víc kouká a pozoruje, ale už i to je pokrok ![]()
Včera nám zase usnula až v půl jedenáctý zachránil mě taťka nechal si ji v obýváku a já šla chrnět už v půl desátý, a teď už zase od 6 křik,prdíky, nebo už nevím, zkoušela jsem čaj, prso, přebalit a po 2 hodinách konečně usnula, no když tak na to koukám tak skoro po 3, to jsem zvědavá na ten dnešní den, to toho asi moc neudělám, asi oběd a tím skončím ![]()
Včera jsme byly na pidi výletě a malá byla hodná zázrak, celou dobu spinkala. No a teď koukám, že nespí a zase sebou mele ![]()
Peti na fotkách vám to moc sluší a Matyášek je fešák ![]()
Já jsem si koupila odsávačku pístovou obyčejnou za 170kč no a nevím, odsávání je docela nepříjemný a odsávála jsem třeba ještě po kojo z toho jednoho prsa, aby se tam udělalo víc mlíčka, ale to bylo pár kapek a docela to bolelo, potřebovala bych taky si na léto udělat nějakou zásobičku, ať můžu taky někam vyrazit, aspoň na 4 hoďky.
Jinak je pravda, že prsa se mi krásně srovnaly a přijde mi, že už tak nějak mám v obou stejně mlíka a nemusím dorkmovat z druhýho prsa, takže pohoda
jsem zvědavá na ten růstový spurt v 6 týdnech, snad to ustojím…
Terezce se prsa už ztrácí díky bohu, už jsem z toho byla nervózní, proč se to neztrácí, i jsem dávala obklady, ale vůbec nebrečela až jsem si divila ![]()
Amber no vidíš to na MMB odsávačky, to mě nenapadlo, zkusím se tam podívat, taky se mi nechce utrácet moc peněz za to, když je to jen příležitostně..
Bobi teda to břicho to musí být peklo, vůbec si to nedokážu představit, mě stačí ta moje vana, od prsou dolů je to dobrý a od pupíku dolů mám pořád lavor, ale vyboulenej
včera jsem taky zkoušela svoje džíny a ani jedny mi nejsou, ještě že mám ty těhu, chtěla bych si nějaká koupit pružný, ale to bych se taky musela někam dostat
pořád tak nějak čekám, že se váha začne hýbat směrem dolů, ale zatím se jí moc nechce
![]()
No nic u nás je zataženo, ale v poledne už má být sluníčko, teda doufám, potřebuju dát něco prát, máme enormní spotřebu prádla ![]()
Taky přidávám fotečky, musím se jim smát ta naše holka dělá strašný ksichtíky, jedna vykulená a jeden naštvaný výraz..
Gabu mám od Medely - stála přes 1000,– a je super. Od Aventu je taky bezva, ale u nás ji neměli, já ji mám vyzkoušenou z porodnice. Jo a v porodce jsem krmila stříkačkou přes malíček. Je to jednoduchý - dáš jí malíček do pusy a k němu přitiskneš stříkačku s mlíkem. Jakmile začna malá sát, dávkuješ mlíko, když přestane, přestaneš taky - to kdyby ti nechtěla tu flašku!
LUCINKO,MALÁ JE KRÁSNÁ
![]()
a kojit já teda musím z obou prsou-jedno je málo ![]()
Ahoj,
zdravím při neděli,včera jsem si nádherně pokecela s kámoška a dneska se cítim jako nový člověk.Domů jsem dorazila kolem dvanáctý.Žofie vychrupla odsáté mlíčko a krsáně chrupkala do čtyř ráno.Tak kojo a z postýlky jsme se hrabaly kolem deváté,takže jsem se i vyspala.
K přetáčení-cíleně se mimčo přetáčí ze zad na bříško,tady tohle je spíše takové přepadnutí,i když i Ema byla taky jako Žofie hodně opatrňounká,žádný nebezpečný pád. ![]()
Petro-hezky jste Matyáška vyfešákovali.A vám to taky seklo.
Lucinko-malá princezna Terezka je ti myslím čím dál podobnější.Krása.
Gabu-užívej si dámskou jízdu v poklidu bez chlapáků.
![]()
určitě jsem ještě něco chtěla,ale neudržela,krásnou neděli,páááááááááá
Holky ta avent odsávačka je tahle?? Vy co jí máte… medela je asi taky dobrá značka, z elektrickou jsem odsávala v porodnici, takovou tou velkou, to by byla pohoda bez dřiny
teď by se šikla.. ![]()
Jéé zapoměla jsem dát odkaz to jsem celá já ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tygří a jakou máš tu od medely, jestli sem nemůžeš hodit odkázek děkuji ![]()
Ahoj,
tak dnes přesně po týdnu, malej v noci najel na spaní 6hod - kojení, 3 hod- kojení a 3 - hod kojení a v 8:30 budíček.
Po tom týdnu po 2 hodinách je to teda šok. Ovšem teď jsem vám to napsala, tak se dnes v noci určitě jak na potvoru vrátíme k stylu co 2 hodiny jídlo.
Ani jsem vám to nechtěl psát abych to nezakřikla, tak držte palečky, aby to byl ten sprutík, ketrý už máme za sebou...........doufáááááááám!
Protže to byl celý týden i peklo vkočáře, postě chtěl být celý den jen u prsa a jinak řval a řval.
Včera jsme vážili, má 4110 g, takže za 2 týdny přibral 400 g.
![]()
S tím snad už dr. bude spokojená. Než s těma našema 90g týdně. ![]()
Mě teda tento víkend zlobí děti, ani nic tak hroznýho nevyvádí, ale nejěk nemám nervy.
Potřeboval bych taky prchnout, jako Stanuska (závidím)
![]()
Petul - to je ale fešák, a jaký pěkně kulaťoučký. ![]()
Luci - kráááásná princezna!
Ahojky, tak oslava se vydařila, akorát pod pergolou bylo malinko chladněji…
Lehce mě teda vytočila švagrová sotva přišli, tak hned ke kočárku, Samík se asi zavrtěl, ale když jsem tam přišla, zas už spal. A prý jestli mu budu dávat čepičku a mikinku, když fouká. Já na to, že do kočárku nefouká. Pak mi došlo, že ho chce asi vytahovat, tak říkám (myslím si) ve srandě - proboha, hlavně nebudit! Tak mi odsekla, že už nespal. Za chvíli uraženým tónem říká, že hlásí, že mu jde dát dudlíka, ale nejde ho budit, že mu vypad. Já na to jakože proč, když neřve, tak mu to asi neva, tak proč mu ho cpát? Tak se stáhla a asi půl hodiny s nikým nemluvila
Proč to píšu - nejhorší je, že o prázdninách u nás hodlá trávit hodně času (je učitelka, tak má volno). No, jestli se hodlá takto demonstrativně urážet pravidelně, tak u nás bude asi pěkně dusno
Jen proto, že jí „nedovolím“ udělat něco, co zrovna chce a co vůbec není potřeba… Dyť je to děcko a né nějaká hračky, probůh…
Ona je jinak hodná, snesla by pro něho modré z nebe, ale toto mě fakt vytáčí
No, jsem si zas postěžovala
![]()
Titty, to jsem si právě říkala, jestli ty plenky už nemá malé! Ale mají být do 5 kg… Zase jsem ho ale dneska ráno 3× v hodinových intervalech celého převlékala ![]()
Gabu, já jsem zkoušela jenom ruční pístovou odsávačku od Medely v porodce (asi tato http://www.medela.cz/…standard.php ) , nemám srovnání, ale byla OK - aspoň se mi zdálo, srovnání nemám. A když by neklapla na krmení flaška, co zkusit stříkačku nebo lžičku? Samča třeba ze lžičky „pije“ pěkně - i když by to byl asi mord do něho dostat 100 ml mléka
![]()
Peti, krásní jste byli, občánci
A Matyáška je teda kus, jaký má pupík! ![]()
Ody, vyžeň děti s tatínkem na procházku a máš to ![]()
Ahojík.......
Angu,máš se na co těšit ![]()
My jeli ke kamarádce…asi v 11 jedl a kdybych ho ted nevzbudila,tak spí dál a nejí ![]()