duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
22.5.09 10:12

Ahojda holky, jdu vás pozdravit, u nás teda včera teplo nebylo ani sluníčko, ale strašné dusno a pak jen na chvilku sprchlo a nic, doufám, že víkend bude sluníčkový, chystáme se někam na malý výlet :D

Ody Vendy je krásná a statečná, tak hlavně, že je zub venku :wink:

Stani máš krásný holčičky, Ema mě dostává s těma blond vláskama a očičkama, ta bude lámat klučičí srdce :lol: a Žofinka má zatím modrý očička viď? Tak mě tak napadlo, kdy se projeví skutečná barva očí?? Nevíte někdo…

Evinko, tak snad to nejhorší máte za sebou a teď už budou samé dobré zprávy a malý bude brzy s váma doma :wink:

Nám ještě prsa nesplaskly, už jsem z toho lehce nervózní, ale vyskakují nám beďárky a to jsem si myslela bláhově, že se nás to vyhne, tak bohužel ne…

Dneska jsem strašně nevyspalá, včera jsem i stihla uklidit, ale dneska lenoším i to počasí k tomu svádí :lol:

Já o váze a oblečení ani nemluvím, s košíčků A mám D a o tom obvodu, no hrůza, jsem prostě tlusťoch a dolů už to bohužel nejde, nějak se to zaseklo či co :( takže u mě to je jasný, musím pořídit pár kousků na léto a prostě vydržet,snad se do svých původních věcí někdy dostanu :roll:

No nic jdu hodit záda na gauč, dokud prďolka chrní..

Dneska mě ohodila kakánkám od hlavy až k patě, i na koberci to bylo, neřízená střela, tak jsem se musela komplet převlíknout a jí taky, dneska mi v noci pročůrala plínku i skrz a měla mokrý overálek, nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
22.5.09 10:24

Luci,taky míváme na boku někdy pročůráno........
Jinak jsem ted strávila hodinu u skříně a řešila to oblečení..no myslím,že něco najdu a jupííííííí zjistila jsem,že mé letní kalhoty už mi jsou :lol:
A ted se jdu taky natáhnout na chvíli k malému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.5.09 10:44

Luci-vždyť jsi krátce po porodu,stejně te´d,co kojíme,žádné velké omezování jídla nepřipadá v úvahu.Prsa plasknou postupně,až kojit přestaneš splasknou ještě víc.Já dávám tak jedno kilo dolů za měsíc,což znamená,že tak za dva roky budu na své váze. :lol: :lol: :lol:
Oči se ukazují kolem půl roku,ale už te´d je poznat jaké budou.Žofie bude mít oči hnědé,stejně tak jako její sourozenci,jsou takové sice do modra,ale tmavé,ti co budou mít oči modré je mají světle modré. :wink:

Jdu nás pomalu chystat na KO s Žofii,počůranou plenu už máme,jsem zvědavá,kolik nabrala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.5.09 13:55

Ahoj,
tak v šesti týdnech má Žofie 4300g a 54cm,takže je tak akorát. :wink: 8)
Zatim pááá,píšu od drahého z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.5.09 14:44

Stani Žofinka je moc krásná. A Ema taky :) Nezleje ti všechno okolo, když pomáhá koupat? Já radši koupu bez Lucčiny asistence, protože to je o nervy :lol: Pořád mele „ci tam taky“ :lol:

Evi: Honzík je bojovník, určitě už to bude v pořádku a budeš ho mít brzy doma :) To teprv bude kolotoč :lol:

Bobi: Dan přibírá stejným tempem. Aby ne, když kojím co 2 h. Ale omezit to fakt nejde, je to žroutík a přece ho nenechám řvát hlady :roll: Však oni to vylezou a vyběhají :)

Suviku: to sis oddechla, že nemusíš převařovat MM, co? A ten ekzém, třeba to ani není AE. Já taky ještě nejsem za vodou, u Lucky to vypuklo ve 2,5 měsících, tak čekám co Dan. Ale vypadá odolnější, třeba na jahody vůbec není alergický :D A četla jsem v těhulovinách tvůj popis cesty mhd a moc se smála (když se to netýká mě, je to sranda :lol: ) A přesně kvůli tomuhle nejezdím tou naší příměstskou dopravou.

Už jsem zapomněla na co reagovat a budu muset jít vzbudit Lucku, aby večer neřádila do půlnoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.5.09 14:59

Holky u nás je strašná bouřka, bojím bojím a mám tu normálně tmu, že svítím a malý se to ani trochu nelíbí, tak jdu chovat páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
22.5.09 15:05

Lucinko, take mame tady tmu tmouci a fuci a snad padaji kroupi ci co…

Amber, tak byli jsme ukazat tu hnisavou bouli, a pry je to v poradku, ze se tak bojuje a vytvari protilatky, a ze pokud ten hnis chceme dat sami ven, tak hodne teply obklad s hermanku nebo repiku, podrzet a pak by to melo prasknout a jit ven, pak to ocistit lihem a je to. A pry to ani tak neboli…tak nevim, co nase dr me tak vystresovala.........ale pro jistotu tam pujdeme jeste za mesic. Takze klid, je vse v poradku, ze jsi to vymackala malemu. A pry se to muze vytvorit znovu a znovu to tak muzes udelat.A pry to cele se muze hojit do 5 mes 8O no ale dokud se to nezahoji uplne, nesmime dalsi ockovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
22.5.09 15:16

Tak tlusté střevo že nema pry neni nejaky problem, ze začátku muze mit prujmy, ale jelikoz je malinkej mimisek a vyviji se tak by to do budoucna nemel byt pproblem a vse by se melo srovnat, no nejaka dietka si bude, ale zitra tam jedeme tak reknou vic. Ale problem by to byt nemel dnes jsem tam zase volala, tak mame cekat 10 az 14 dni jak se vse zhoji, atd., podle toho se uvidi jak dal, porad hrozi operaci s tim vyvodem ale to se ukaze behem 14 dnu jak se bude zotavovat, tak zatim je vyzivovan pres katetr co ma nad prsickem. No a Martas opet jsme nespali, rveme jako paviani az se zalykame des, jen kojim, no tak ten bruch ho musi pekne bolet uz nevim jak mu pomoci achjo. Je to neco , ani v kocarku nevydrzel na prochazce, jede po 2,5 hodinachh skoro, to mam jit k holici a ma hlidat tchynka no nevim aby neradil, ale uz me tchynka objednala tak uvidim.
Stani suupeer fotecky Luci - ja jsem jako veprik, taky bych nejradeji byla hubena, no ja nikdy nebyla, ale mohla jsem nosit trika na telo atd, no a ted, cejchu smrti porad :lol: , je to des, to mam nizke kalhoty a ta cejcha pres to, navic se trese jako sulc hruuuuza a ne a ne splasknout :wink: , no musim se zeptat doktorky pristi tyden co znamena ten bruch a pupik porad vylezlej, tak nosim stahovaci kalhotky abych si mohla vzit triko a nebyl videt ten pupik, bricho to je porad i pres stahovacky ono to vyleze horem z kalhotek des, to je udel :wink:

• Citovat
  • Upravit
28294
22.5.09 17:12

Evi a dudlík ho neuklidní? A jak prdí? Já dávám ten Babycalm a přijde mi to trochu lepší… Náš malej byl dnes taky protiva :-), chtěla jsem si ve městě koupit nějaký tepláky (to je co, žádný sukně a halenky, začlo se mi nšjak rozpadat domácí obleření) a potřebuju noční košili a houbec, nenechal mě nic si zkusit :-).

Alesho teď jsme jeli autem, naštěstí ségřiným, má klimošku a ta hicna je tu děsná…malej i synovec řvali stereo…musely jsme se jim smát… Právě já moc nerada parkuju ve městě, není kde, tak jsem zvolila k té kožní mhd…no šátek by byl mnohem lepší, ale vzhledem k té kůži ho nechci nechat potit. Aspoň jsem ráda, že ses zasmála, já ti řeknu, že jsem se taky smála, nic jinýho se ani nedalo :-) :-).

Letím zas mazat, večer nás čeká koupel v čaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.09 17:14

Ahojky,

Stani, super mejl, nejhorší je, že je to pravda… :roll: No, ještě horší možná je, že si to spousta lidí neuvědomuje… U nás prej taky rozdávali růže, někteří si prý šli i 3× - ideální cílová skupina pro ně… A prej když něco člověk podepsal, tak mu slíbili 1000,– navíc k důchodu :roll: :lol: :lol: :lol:

Peti, na to vítání chodí nějaká pozvánka? Já chci taky jít… :lol:

Taky míváme pročuráno na boku - dneska už asi potřetí… Začínám si říkat, jestli někde neděláme chybu… :lol:

Vřídek po očkování se nám pro změnu neudělal vůbec, ale prý to neva, že se to ještě do těch 3 měsíců může udělat…

My máme taky hrozné období, Samča přes den nespí jinak než u nás, ideálně na rukách nebo na břiše… No, budu věřit, že ho nemůžem ještě rozmazlit a že mu to nezůstane - mamka mě furt straší, že si ho pěkně učím atd., ale to ho mám nechat vřeštět, když se u toho až zalyká? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.5.09 17:20

Angu přsnsě, mě to říkají taky. A taky ho prý nemám nechávat spát v kočáře, spát má prej doma, abych stihla něco udělat a nemám ho to učit :-). Chachá, jsem ráda, že vůbec spí a momentálně je mi jedno kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.5.09 17:38

Ahojky,
mě teď malý vytuhl u zdroje jídla,ale do 3 minut bude vzhůru.Dnes dopol.v kočáru řevot,doma taky,nakonec se uřval a odpadl asi na 40 minut.Pak jsem si ho vzala do postele a spali jsme 2 hoďky :D
Peti:prý nemám krmit pokaždé,když si cumlá ruku,že prý až začne vyloženě řvát hlady,což mě přijde jako totál blbost,pak se špatně přisajehltá a bolí ho břicho.Tak kašlu na dr.a krmím ho jak si řekne.Starší byl taky pucek,ale jak se začnou hýbat,je to v pohodě.
Evi:známý taky nemá tl.střevo,nechali mu jen kousíček a napojili na konečník,právě proto aby nemusel mít vývod.Musí dodržovat dietu,brát nějaké léky a po každém jídle má průjemale jinak funguje úplně v pohodě.A s tím břichem-nemáš rozestup břišních svalů?Já ho mám snad 20 cm,břicho mám jak v 5.měsíci,kalhotky to zmenší tak o 1 cm :evil: Co mě je platné,že vážím jen o kilo víc než před těhu,když mám takovou vanu,která je ve všem oblečení vidět.A cvičením se to nestáhne,takže za nějaký rok plastika břicha-blé,zase další jizva na břiše.
Stani:holčiny jsou krásné,starší taky pomáhá při koupeli-pravidelně mu polívá pindíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.5.09 17:40

Zrada,proč mě nefunguje metřík,kousl se na jednom měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.09 18:06

Suvi, přesně, taky jsem ráda, když vůbec spí a nějak zatím neřeším kde… Myslím, že je to i lepší, když se naučí spát kdekoli, než když bude chtít spát jenom v postýlce a pak budem třeba v létě kvůli spaní uvázaní doma…

Bobi, taky jsem se dívala, že je Adámek stejně starý jako Samík a visí ti tam 1 měsíc…

No konečně je Samík trošku hodný, kopká si v lehátku a neřve :lol:

Taky vám všichni říkají, že si mimčo musí pobrečet, že byste jinak ani nevěděli, že ho máte? Já jsem to za ten měsíc slyšela už minimálně 1000× :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.09 18:08

Bobi, já taky nekojím, kdykoli si cucá ruku, to bysme pak kojili totiž furt - on jde úplně po všem :lol: :lol: :lol: Ale jinak je asi fuk, jestli váží o pár gramů víc, MM žádné prázdné kalorie neobsahuje a jestli je spokojený, tak bych to nějak neřešila… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí