duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
21.5.09 10:47

Evinko taky se přidávám k holkám a držím pěstičky, ať to vše dobře dopadne a Honzíček je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.5.09 10:55

Jinak jsem dnes byla na gyndě, myslela jsem si že mám mykózu a oni to zatím byly nevypadaný stehy, tak je pan dr. vytáhnul, mám si dát řepíkatý koupele a mastičku jsem dostala taky, tak snad to už bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.5.09 11:47

Ahojky …

Evičko, moc na vás myslím, vy ať máte hodně síly a Honzík ať tu operaci zvládne, je to bojovník po tobě a jak už jsem psala vše jednou skončí, a ty si budeš užívat obou chlapečků …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.5.09 12:26

Evi, přidávám se k holkám.. Přesně jak psala Stanuška, takovou zprávu.. Běhá po mně mráz, jste moc stateční. Taky držíme všechny pěsti a moc na vás myslíme, už se tak těším, až si přečtu zprávu, že si Honzíka berete domů :) A bude to snad už brzy..

Miri a Ali, co to je ta „hydrokéla“?

Ani nevím, na co jiného jsem chtěla reagovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
21.5.09 12:35

Taky jsem se chtěla zeptat,co to je..........
Tak ted se malej pokadil až na záda :lol: a pak jsem mu oblíkla dupajdy velikost 50…tak nevím,jak to číslujou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.5.09 12:39

Amber: hydrokéla je tekutina v obalech varlete. Vypadá to jako by měl jedno varlátko větší a ten šourek je takový pevnější, ne jak splasklý balonek :) Líp se mi při tom utíral :lol: . Ale Dan už to má ok nebo jenom malinko.

Já myslela, jak budou děti venku hodné, a zlobili oba :x Lucku jsem dokonce dala spát bez oběda, protože plivala jídlo :roll: Jsem úplně vyřízená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
21.5.09 12:41

Peti - jojo, já ten formulář měla ale už nevím kde je, do kdy musím zažádat hned
Maminky děkuji za podporu, já fakt sem píšu samé příspěvky negativní
Jo a Marťánek má teda řvavou, druhá noc po sobě nespavá řve jako tur, nevím, prdíky má stoličku taky ale strašně u toho tlačí ale až mi cestuje po postýlce, ted ho houpu v lehátku, v postýlce prostě ne, i venku jsem byla, tak nevím co mu je, i konečník má malinko červenejší jak tlačí, nejsou to opruzeniny to ne, chudák, kdyby člověk věděl, tak pomůžu, jenže fakt už nevím, jo prdlajs ani houpani nezabira, tak nic, snaha byla :lol: , zatím pajdu se Marťánkovi věnovat :wink:

• Citovat
  • Upravit
65311
21.5.09 12:44

Evi…kde jinde by ses měla vykecat a aspon trošku podpory ti snad dodáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
21.5.09 12:45

a zabralo zase houpani,ale stejne knika je ty chlapáci, no nic tak fakt se mu jdu věnovat, písnu, odpoledne mám volat jak dopadl Honzík uff, pa

• Citovat
  • Upravit
14500
21.5.09 12:46

Evi, když nám nic nezabírá, tak jde na řadu teploměr nebo rektální rourka.. Ono se uleví a je klid :) A mladej dneska taky řval, zase kvůli vedru.. :)

Ali, díky za vysvětlení :) Radim má asi pupečníkovou kýlu nebo co.. Ale prý se to může srovnat.. Já se v tom nevyznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.5.09 13:10

Teda Evi ty tvý kluci ti dávájí, až budou velcí, na rukách tě budou nosit …
Určitě dej vědět ja Honýsek dopadl …

Ali Jakub má toho pytlíka velikánskýho, myslím že se mu to jen tak nevstřbá, budu teda doufat že jo, protože by se mi doopravdy do nemocnice nechtělo … no ale co by se dalo dělat, že …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.5.09 13:14

Pupeční kýlu měla Lucinka, ale na pohled to nebylo vidět a srovnalo se to taky samo. Aspoň dr. už pak nic neříkala :) Ono je to asi dost časté.

Miri: tak to je chudáček :( Dan to neměl tak hrozné, sama jsem si toho skoro nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.5.09 13:38

ali tak u Jakuba je to evidentní na první pohled … on to má teda v oboustranné, jedno má 4×3 cm a druhé 3×3 cm na takovýho pinďu malýho je to celkem dost, no budu doufat že se to vytratí samo …

Pupeční kýlu mám já, nikdo to nikdy neřešil, tak to neřeším taky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
21.5.09 14:34

Holky, vas vubec nestiham…

u nas je staly plac…ted' uz mozna vim, proc treba Danicek breci…dr rekla, ze ma spatnou reakci na to ockovani, co delaji v porodnici…na miste vpichu ma obr bouli a hnisa to…pry mu to muze bolet jako cert…tak nas poslala na plicni…tam zitra pujdeme, pro jistotu i s Vladikem, ma to mensi, ale take pry nic moc…a pripadne mu to budou vymackavat..... :cry:
No a ted v tech vedrech tak je konec…ano na prochazce neni dobre…knouraji a rvou porad…
Evinko…je to hrozny.....napis jak to dopadlo…Martinka asi stejne jak nasi kluky trapi briska…dr mi porad rika, jak jsou to chlapci a jeste nezrale…tak proste s briskem maji velky problem…na poslednim KO rekla, ze prestanou brecet za 2 mesice :)))) na predposlenim KO pred 3 tydny za 8 tt, tak to porad posouva do predu…ja jen doufam, ze se to nekdy skonci.

Miri, chudak Jakubek, no snad se mu to take srovna bez operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.5.09 15:03

EVI - stále na vás celý den myslíme!!!! :huban:

Holky, zub je venku!
Drahý ji ho vyrval, byla tak moc statečná, že jsem jí hned dala to nové oblečení co měla nakoupené a schvoané k narozkám, no nic, má přijít ještě něco, tak to jí schovám. :lol: A miláček jí vzal na zmrzlinu. 8) :lol:

Tady jí máte

http://rodina.cz/…bum/vvvv.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí