Poradna duly
Jana Čurdová
Evinko taky se přidávám k holkám a držím pěstičky, ať to vše dobře dopadne a Honzíček je zdravý.
Jinak jsem dnes byla na gyndě, myslela jsem si že mám mykózu a oni to zatím byly nevypadaný stehy, tak je pan dr. vytáhnul, mám si dát řepíkatý koupele a mastičku jsem dostala taky, tak snad to už bude dobrý ![]()
Ahojky …
Evičko, moc na vás myslím, vy ať máte hodně síly a Honzík ať tu operaci zvládne, je to bojovník po tobě a jak už jsem psala vše jednou skončí, a ty si budeš užívat obou chlapečků …
Evi, přidávám se k holkám.. Přesně jak psala Stanuška, takovou zprávu.. Běhá po mně mráz, jste moc stateční. Taky držíme všechny pěsti a moc na vás myslíme, už se tak těším, až si přečtu zprávu, že si Honzíka berete domů
A bude to snad už brzy..
Miri a Ali, co to je ta „hydrokéla“?
Ani nevím, na co jiného jsem chtěla reagovat..
Taky jsem se chtěla zeptat,co to je..........
Tak ted se malej pokadil až na záda
a pak jsem mu oblíkla dupajdy velikost 50…tak nevím,jak to číslujou ![]()
Amber: hydrokéla je tekutina v obalech varlete. Vypadá to jako by měl jedno varlátko větší a ten šourek je takový pevnější, ne jak splasklý balonek
Líp se mi při tom utíral
. Ale Dan už to má ok nebo jenom malinko.
Já myslela, jak budou děti venku hodné, a zlobili oba
Lucku jsem dokonce dala spát bez oběda, protože plivala jídlo
Jsem úplně vyřízená ![]()
Peti - jojo, já ten formulář měla ale už nevím kde je, do kdy musím zažádat hned
Maminky děkuji za podporu, já fakt sem píšu samé příspěvky negativní
Jo a Marťánek má teda řvavou, druhá noc po sobě nespavá řve jako tur, nevím, prdíky má stoličku taky ale strašně u toho tlačí ale až mi cestuje po postýlce, ted ho houpu v lehátku, v postýlce prostě ne, i venku jsem byla, tak nevím co mu je, i konečník má malinko červenejší jak tlačí, nejsou to opruzeniny to ne, chudák, kdyby člověk věděl, tak pomůžu, jenže fakt už nevím, jo prdlajs ani houpani nezabira, tak nic, snaha byla
, zatím pajdu se Marťánkovi věnovat ![]()
Evi…kde jinde by ses měla vykecat a aspon trošku podpory ti snad dodáme ![]()
a zabralo zase houpani,ale stejne knika je ty chlapáci, no nic tak fakt se mu jdu věnovat, písnu, odpoledne mám volat jak dopadl Honzík uff, pa
Evi, když nám nic nezabírá, tak jde na řadu teploměr nebo rektální rourka.. Ono se uleví a je klid
A mladej dneska taky řval, zase kvůli vedru.. ![]()
Ali, díky za vysvětlení
Radim má asi pupečníkovou kýlu nebo co.. Ale prý se to může srovnat.. Já se v tom nevyznám..
Teda Evi ty tvý kluci ti dávájí, až budou velcí, na rukách tě budou nosit …
Určitě dej vědět ja Honýsek dopadl …
Ali Jakub má toho pytlíka velikánskýho, myslím že se mu to jen tak nevstřbá, budu teda doufat že jo, protože by se mi doopravdy do nemocnice nechtělo … no ale co by se dalo dělat, že …
Pupeční kýlu měla Lucinka, ale na pohled to nebylo vidět a srovnalo se to taky samo. Aspoň dr. už pak nic neříkala
Ono je to asi dost časté.
Miri: tak to je chudáček
Dan to neměl tak hrozné, sama jsem si toho skoro nevšimla.
ali tak u Jakuba je to evidentní na první pohled … on to má teda v oboustranné, jedno má 4×3 cm a druhé 3×3 cm na takovýho pinďu malýho je to celkem dost, no budu doufat že se to vytratí samo …
Pupeční kýlu mám já, nikdo to nikdy neřešil, tak to neřeším taky …
Holky, vas vubec nestiham…
u nas je staly plac…ted' uz mozna vim, proc treba Danicek breci…dr rekla, ze ma spatnou reakci na to ockovani, co delaji v porodnici…na miste vpichu ma obr bouli a hnisa to…pry mu to muze bolet jako cert…tak nas poslala na plicni…tam zitra pujdeme, pro jistotu i s Vladikem, ma to mensi, ale take pry nic moc…a pripadne mu to budou vymackavat..... ![]()
No a ted v tech vedrech tak je konec…ano na prochazce neni dobre…knouraji a rvou porad…
Evinko…je to hrozny.....napis jak to dopadlo…Martinka asi stejne jak nasi kluky trapi briska…dr mi porad rika, jak jsou to chlapci a jeste nezrale…tak proste s briskem maji velky problem…na poslednim KO rekla, ze prestanou brecet za 2 mesice
na predposlenim KO pred 3 tydny za 8 tt, tak to porad posouva do predu…ja jen doufam, ze se to nekdy skonci.
Miri, chudak Jakubek, no snad se mu to take srovna bez operace…
EVI - stále na vás celý den myslíme!!!! ![]()
Holky, zub je venku!
Drahý ji ho vyrval, byla tak moc statečná, že jsem jí hned dala to nové oblečení co měla nakoupené a schvoané k narozkám, no nic, má přijít ještě něco, tak to jí schovám.
A miláček jí vzal na zmrzlinu.
![]()
Tady jí máte