Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak zloutenka dobry, ty se budem uz zbavovat samovolne bez sledovani, kleslo to na pulku. Zitra jdu na kozni, to jsem zvedava, co nam rekne a aby toho nebylo malo - i kdyz jsou to furt jakoze prkotiny - tak malej vyfasnul zelezo. Tak k prdum mozna pribyde i boleni briska z tohoto…ja doufam, ze to bude snaset dobre, je to na 2 mesice. Ale neda se svitit…
Potvora jedna v kocare spi bezvadne a jak prijedem domu, hned je vzhuru, pritom teprv usnul, spolihala jsem, ze to doma dospi a ja neco udelam. Je zas na ruce, jinde se krouti, trochu jsem ho vyprdela, ale proste chce byt ted u me. Asi ho rozmazlim nebo co…
Prcci pekne pribyvaji koukam, Ody malej chce byt prvni a nejvetsi, tak asi fakt zacal spurtovat
, aby vsechny predbehl. Stani clovece diky tobe zni mi to bezva 4 deti, neumim si to sice predstavit, ale je to hezky.
snad to opravdu nepůjde takhle nahoru pořád......s tou prckovo váhou,kdo ho pak bude nosit?????
![]()
Suvi-ale já de facto nemám děti čtyři,ale dvě a dvě a to je velký rozdíl,mít je za sebou v rozestupu tří a méně let,tak asi visím na třešni před domem.
Třeba Ibri a všechny dvojčecí maminy mají můj obdiv,já bych nezvládala.
Petro-Davidovi se zastavilo nabírání,když se začal hýbat kolem půl roku. ![]()
Tak kyčle máme stále ok, další KO ve 3 měsících.
No holky taky mě to napadlo je mu dnes přesně 6 týdnů, ale trová to už asi 5 noc, a přes den asi 2 dny.
Myslím že mlíka mám dost. Tak to asi bude ten sprut. Doufám, že to pomine, páč byc se ráda trochu líp prospala. ![]()
Jojo, přibírání! Já byla zvyklá že děti přibírali rychle a byli pěkní cvaldové, a tenhle žížalák má 4 kg
. Jo pamatuju se že kolem půl roka , to rychlé přibírání ustalo.
Ahojky …
tak my jsme dneska byli s Kubou na chirurgii, protože má hydrokélu a když se mu to do půlroka nevstřebá, tak nás čeká operace … ![]()
Ach jo to je pořád něco …
Před chvilkou jsme se byli podívat na 14-tidenní miminko a holky, to je rozdíl, Jakub byl jak malej golemek, proti tomu malinkýmu a to jsou jen o měsíc od sebe
Ody určitě to pomine a Peťko bude zase krásně chrupat, vydrž mamino …
Jinak teda ty naši kluci nabírají jako blázen, no jsem ráda že nejsme jediný co mají přez 5kg …
Péťo koukala jsem se schválně a Mates měl na půlroce 8650g
Holky,
jak mám vyrvat té naší ženské miniaturní ten její kývající se zub?
Já mám pocit že když zaberu tak mě kousne.
Potřebuju ho dostat ven už jí leze nový. Drží tam jen na kůžičce .......... to je ta věta co mi říkal vždy táta a já se tak děsila, že mi ho vyrve on. Ze skušenosti vím že nejlíp když si ho vyrve sama.
Tak si umyla ruce a kýve si s ním. Snad poleví.
Do jablka hryzla a jak uviděla krev tak už kousat nechtěla. No cíťa. To Jája si ho vyrval, ani jsem o tom nevěděla, vždy přišel: Maminko hele zub!
![]()
Miri: Dan má taky hydrokélu, ale naše dr. nás nikam neposlala. A ono už mu to prakticky úplně splasklo
Ona naše dr. není příznivcem přílišných vyšetření ani očkování navíc. Jen nevím, jestli je to dobře ![]()
Peti: oni až prcci udrží hlavičku a zbytek sami, ponesou se líp
To je stejné jako že spící člověk je těžší ne bdící. Lucka má 13kg a v pohodě ji unesu (ale už ne moc dlouho
)
Ody: mě máma s takovým zubem vzala k zubaři. A stejně ten pod ním vyrostl nakřivo ![]()
Jojo Aleesho.......to byla spíš nadsázka ![]()
pepovu Anetku taky nosím......teda občas ![]()
Holky.........přemýšlíte o očkování??Myslím Prevenar,nebo Synflorix mi dnes dr.nabízela.....,
Holčiny, tak Honzíkův stav se zase zhoršil, opět nafouklé bříško a jsou tam vidět i kličky prý, tak zítra musí bezpodmmínečně na sál,mysleli, že vydrží do příštího týdne a ne, už je to akutní, no děs, tak tam odpol. mám volat jak to dopadlo, v sobotu tam jedeme tak se zase psychicky připravuju, tak jsem to potřebovala ze sebe dostat, prý ted v tom stavu mu hrozí ten vývod s větší pravděpodobností, achjo, to je něco, no a Marťas opět ječí potvůrka, ale jak, tak den docela na nervíky, zítra nás čekají ty kyčle a ko v 6 týdnech, tak se musím dr. zeptat co ho asi trápí, no co prdy nebo stolička, ale ten řev holky to je fakt jako když do něj vrazí kudlu, ale z ničeho nic. No nic, připravila jsem koupání a čekám až se mi ten drak probudí, už kníká pomalu, tak hezký zbytek večera, paaaaaa
Jo a ještě dotaz rodičovská se žádá kdy, jsem trochu mimo , no trochu víc, protože i věci co jsem dřív věděla mi nějak unikají natož toto, přemýšlím no jak jinak než o té 3 leté variantě.
Evinko,musíš Honzíkovi věřit,že to vše zvládne
a vy s ním…
je to těžké,takový malý brouček a tot,ale potřebuje pozitvně naladěnou maminku.....drž se…
A myslíš jako to,kde se rozhoduje,jak dlouho budeš doma??Já při žádosti o porodné dostala formuláře a myslím,že je mám donést ted po té půlroční lhůtě,kdy se bere ještě trošku víc peněz,než nám pak přidělí ![]()
Ale nejsem si jistá................
Evi-tak takovou zprávu jsem nechtěla číst
,ale jestli má Honzík jen polovinu tvojí statečnostia kuráže,tak to zvládne,musí!A Martínek je jasné,že ječí,musí z tebe cítit,jak moc se bojíš,potřebovala by jsi někoho k sobě,kdo by choval Martínka a ty jsi mohla trošku odpočinout.Moc na tebe každý den myslím,myslím na to,jak jsi statečná a aby všechno dopadlo jen nejlépe,vůbec si neumím představit sebe,jak bych to zvládala,drž se,posílám ti takhle alespoň virtuálně podporu a sílu.