duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
20.5.09 14:53

Ahoj, tak zloutenka dobry, ty se budem uz zbavovat samovolne bez sledovani, kleslo to na pulku. Zitra jdu na kozni, to jsem zvedava, co nam rekne a aby toho nebylo malo - i kdyz jsou to furt jakoze prkotiny - tak malej vyfasnul zelezo. Tak k prdum mozna pribyde i boleni briska z tohoto…ja doufam, ze to bude snaset dobre, je to na 2 mesice. Ale neda se svitit…

Potvora jedna v kocare spi bezvadne a jak prijedem domu, hned je vzhuru, pritom teprv usnul, spolihala jsem, ze to doma dospi a ja neco udelam. Je zas na ruce, jinde se krouti, trochu jsem ho vyprdela, ale proste chce byt ted u me. Asi ho rozmazlim nebo co…

Prcci pekne pribyvaji koukam, Ody malej chce byt prvni a nejvetsi, tak asi fakt zacal spurtovat :-), aby vsechny predbehl. Stani clovece diky tobe zni mi to bezva 4 deti, neumim si to sice predstavit, ale je to hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
20.5.09 15:22

snad to opravdu nepůjde takhle nahoru pořád......s tou prckovo váhou,kdo ho pak bude nosit????? :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.5.09 15:36

Suvi-ale já de facto nemám děti čtyři,ale dvě a dvě a to je velký rozdíl,mít je za sebou v rozestupu tří a méně let,tak asi visím na třešni před domem. :lol: :lol: Třeba Ibri a všechny dvojčecí maminy mají můj obdiv,já bych nezvládala.

Petro-Davidovi se zastavilo nabírání,když se začal hýbat kolem půl roku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.5.09 16:07

Tak kyčle máme stále ok, další KO ve 3 měsících.

No holky taky mě to napadlo je mu dnes přesně 6 týdnů, ale trová to už asi 5 noc, a přes den asi 2 dny.
Myslím že mlíka mám dost. Tak to asi bude ten sprut. Doufám, že to pomine, páč byc se ráda trochu líp prospala. :?

Jojo, přibírání! Já byla zvyklá že děti přibírali rychle a byli pěkní cvaldové, a tenhle žížalák má 4 kg :roll: :lol: . Jo pamatuju se že kolem půl roka , to rychlé přibírání ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
20.5.09 16:31

No super :wink: tak na půl roce????
no to ho neunesu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.5.09 17:25

Ahojky …

tak my jsme dneska byli s Kubou na chirurgii, protože má hydrokélu a když se mu to do půlroka nevstřebá, tak nás čeká operace … :(
Ach jo to je pořád něco …

Před chvilkou jsme se byli podívat na 14-tidenní miminko a holky, to je rozdíl, Jakub byl jak malej golemek, proti tomu malinkýmu a to jsou jen o měsíc od sebe

Ody určitě to pomine a Peťko bude zase krásně chrupat, vydrž mamino …

Jinak teda ty naši kluci nabírají jako blázen, no jsem ráda že nejsme jediný co mají přez 5kg …
Péťo koukala jsem se schválně a Mates měl na půlroce 8650g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.5.09 17:37

Holky,

jak mám vyrvat té naší ženské miniaturní ten její kývající se zub? :lol: Já mám pocit že když zaberu tak mě kousne. :roll: :) Potřebuju ho dostat ven už jí leze nový. Drží tam jen na kůžičce .......... to je ta věta co mi říkal vždy táta a já se tak děsila, že mi ho vyrve on. Ze skušenosti vím že nejlíp když si ho vyrve sama.
Tak si umyla ruce a kýve si s ním. Snad poleví.
Do jablka hryzla a jak uviděla krev tak už kousat nechtěla. No cíťa. To Jája si ho vyrval, ani jsem o tom nevěděla, vždy přišel: Maminko hele zub! 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
20.5.09 18:16

Miri…máme cvalíky :lol: no pořádný chlapy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.5.09 18:36

Miri: Dan má taky hydrokélu, ale naše dr. nás nikam neposlala. A ono už mu to prakticky úplně splasklo :) Ona naše dr. není příznivcem přílišných vyšetření ani očkování navíc. Jen nevím, jestli je to dobře :?

Peti: oni až prcci udrží hlavičku a zbytek sami, ponesou se líp :) To je stejné jako že spící člověk je těžší ne bdící. Lucka má 13kg a v pohodě ji unesu (ale už ne moc dlouho :lol: )

Ody: mě máma s takovým zubem vzala k zubaři. A stejně ten pod ním vyrostl nakřivo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
20.5.09 18:43

Jojo Aleesho.......to byla spíš nadsázka :lol:
pepovu Anetku taky nosím......teda občas :lol:
Holky.........přemýšlíte o očkování??Myslím Prevenar,nebo Synflorix mi dnes dr.nabízela.....,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
20.5.09 19:43

Holčiny, tak Honzíkův stav se zase zhoršil, opět nafouklé bříško a jsou tam vidět i kličky prý, tak zítra musí bezpodmmínečně na sál,mysleli, že vydrží do příštího týdne a ne, už je to akutní, no děs, tak tam odpol. mám volat jak to dopadlo, v sobotu tam jedeme tak se zase psychicky připravuju, tak jsem to potřebovala ze sebe dostat, prý ted v tom stavu mu hrozí ten vývod s větší pravděpodobností, achjo, to je něco, no a Marťas opět ječí potvůrka, ale jak, tak den docela na nervíky, zítra nás čekají ty kyčle a ko v 6 týdnech, tak se musím dr. zeptat co ho asi trápí, no co prdy nebo stolička, ale ten řev holky to je fakt jako když do něj vrazí kudlu, ale z ničeho nic. No nic, připravila jsem koupání a čekám až se mi ten drak probudí, už kníká pomalu, tak hezký zbytek večera, paaaaaa
Jo a ještě dotaz rodičovská se žádá kdy, jsem trochu mimo , no trochu víc, protože i věci co jsem dřív věděla mi nějak unikají natož toto, přemýšlím no jak jinak než o té 3 leté variantě.

• Citovat
  • Upravit
65312
20.5.09 20:23

Evinko,musíš Honzíkovi věřit,že to vše zvládne :lol: a vy s ním…
je to těžké,takový malý brouček a tot,ale potřebuje pozitvně naladěnou maminku.....drž se…
A myslíš jako to,kde se rozhoduje,jak dlouho budeš doma??Já při žádosti o porodné dostala formuláře a myslím,že je mám donést ted po té půlroční lhůtě,kdy se bere ještě trošku víc peněz,než nám pak přidělí :?
Ale nejsem si jistá................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.5.09 21:11

Evi-tak takovou zprávu jsem nechtěla číst :cry: ,ale jestli má Honzík jen polovinu tvojí statečnostia kuráže,tak to zvládne,musí!A Martínek je jasné,že ječí,musí z tebe cítit,jak moc se bojíš,potřebovala by jsi někoho k sobě,kdo by choval Martínka a ty jsi mohla trošku odpočinout.Moc na tebe každý den myslím,myslím na to,jak jsi statečná a aby všechno dopadlo jen nejlépe,vůbec si neumím představit sebe,jak bych to zvládala,drž se,posílám ti takhle alespoň virtuálně podporu a sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.5.09 07:55

Evi: moc držím Honzíkovi palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.5.09 08:30

Evičko - držíme Honzíčkovi všechny pěstičky co doma máme! :huban: