Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@BrnackaM promiň ale to už není můj problém věř si čemu chceš měj se ahoj nebudu to dále rozebirat ![]()
@Tereza260 nejsi jediná která je na tom špatně, a nikdo tě tady neosočuje!!! Jen jsme si připomněly co jsi tu předvedla v březnu, kdy jsi ještě tvrdila že dítě nechceš a pak jsi tu vyváděla kvůli tomu že jsi určitě potratila (mimochodem tu tvému „potratu“ předcházela zase hromada fotek negativních testů) a ještě jsi nám sem hodila fotku a tvrdila jsi že to určitě bylo embryo… Máš půl roku nového chlapa a už by sis s ním porizovala 4 dítě, když tě chlap opustí, pořídila by sis i 5te dítě jen protože by to ten další chlap chtěl??? Promiň, ale občas mysli než napíšeš něco co sis tak trochu asi přibarvila… Je ti do breku z toho jak se k tobě chováme? A jak ses chovala v tom březnu ty? Chceš to vědět? Tak jako by jsme (my co jsme ti napsaly že ty testy jsou negativní) byly jen nějaké hloupé krávy někde na pastvě a tobě jsme nesahaly ani po paty protože Ty jsi na tom testu něco viděla protože jsi to vidět chtěla
takže pac a pusu, my tě tu soudit nebudeme ale blbe taky nejsme
a promiň, k tomu že jsi měla autonehodu, taky nejsi první ani poslední a už jen to je divný, chceš se daz do kupy a to tak že si chceš pořídit další dítě??? Sorry, ale určitě bych po autonehodě měla chuť řešit další dítě ale ne svoje zdraví když se tak moc chceš dávat do kupy… A to teď mluvím i z vlastní zkušenosti
![]()
Pac a pusu, hodně štěstí až se tu zas budeš rozčilovat že jsi zase potratila a budeš sem dávat další fotku
![]()
A ano dál to nerozebírej, v březnu už jsi takhle jednu diskuzi ukončila, tak prosím ukonči i tuhle s nějakou důstojností
![]()
@Michaela02993 Klid, ona slečna/paní bude asi tak trochu bipolární. Nejpozději do týdne je tu zpět s hromadou dalších neg. testů, na kterých uvidí duchy a přijde zase s jiným příbehem. Ta už jiná nebude.
@BrnackaM taky pravda
já jsem naprosto v klidu, jen se mi z ní lehce zvedl žaludek
a začínám se bát toho s čím přijde příště, protože buď je to fakt vydařený troll a pokud je tak je slecma/paní asi opravdu z jiného oddělení Bohnické kliniky
@Tereza260 jsi troll nebo blázen. Na invalidním vozíku se starás o tři děti do 4let, stihneš se rozejít s jejich otcem (otci) a hned si najdeš dalšího, kterého znáš týden i s cestou a hned se snažíš znovu otěhotnět. Raději se věnuje dětem které už máš.
@karkarka Podle mě je to celý kec. Snaží se jen být zajímavá a strhnout na sebe pozornost.
@Emickazzz možná nějaký malinký dušík tam je, ale jde to špatně vidět. Asi špatná kvalita fotky :/
Ahojky holky, přidávám se do diskuze, prosím o posouzení jestli je to duch, ryska nebo uz lehce pozitivni tt. Snazili jsme se prvni cykl a dnes mam termin ms, ktera douzam nedorazi
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, přidávám se do diskuze, prosím o posouzení jestli je to duch, ryska nebo uz lehce pozitivni tt. Snazili jsme se prvni cykl a dnes mam termin ms, ktera douzam nedorazi![]()
Velká gratulace mamčo ![]()
@ančapepča píše:
Velká gratulace mamčo
Děkuji 🙂 na ms je fakt, ze se necitim 😄 tak uvidime, zkusim jeste ve stredu jestli zesili a potom holky kdy se doporucuje volat na gyndu? Hned to asi nema cenu co? Dekuji za odpoved.
Jinak cca 5 dni zpet jsem si delala tt a to jsem tam vylozene lovila ducha a myslim, ze tam i neco malo bylo, ale nic prukazneho. Takze jak uz zminuji zde nekolikrat zkusene maminy, opravdu ma cenu delat tt az v terminu ms. Ja uz byla smirena, ze dorazi, ale mivam ji fakt presne 25 dc coz je dnes a to s tim, ze mi zacina uz v noci. No a misto ms mile prekvapko 👏 👏
@MJ005 jj pokud teda si neměla ovu nějak jinak (dlouhé cykly)…pokud normálně 28-30 tak to zadej do tehu kalkulačky od prvního dne psledí ms
@Kajka9 píše:
@MJ005 jj pokud teda si neměla ovu nějak jinak (dlouhé cykly)…pokud normálně 28-30 tak to zadej do tehu kalkulačky od prvního dne psledí ms
Děkuji 🙂