Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.6.19 08:43

Slaboučký duch?

Dobrý den, vidíte na TT taky slaboučkého ducha jako já? Dělala jsem ho dnes ráno, 4 dny před očekávanou MS. Bolí mě bradavky na dotyk, a už třetím dnem mám jakoby občas křeč v podbříšku, občas to tam pichne (bolest jako při MS).
Díky :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.6.19 08:46

@Nicoletka94 zdá s emi že tam něco malinko vidím..no zkus za 2 dny pokud tam něco je tak už by za ty dva dny měl být dušík pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.19 09:03
@Nicoletka94 píše:
Dobrý den, vidíte na TT taky slaboučkého ducha jako já? Dělala jsem ho dnes ráno, 4 dny před očekávanou MS. Bolí mě bradavky na dotyk, a už třetím dnem mám jakoby občas křeč v podbříšku, občas to tam pichne (bolest jako při MS).
Díky :nevim: :srdce:

Zrovna teď jsem na to podobne jako ty, a dnes v den ms, uz je silnejsi, taky jsem mela bolesti jako pred ms tak by me ani nenapadlo, ze to vyslo. Zkus az za ty 4 dny, ja kdyz testovala 8-5 dni pred ms taky jen dusici, ktere jsem lovila na svetle a spis si je domyslela. Prikladam foto z minuleho tyden to byl “asi” duch, ale spise bilo 21 DC a dnes 25DC uz vyraznejsi carka. Cykl mam 25 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.19 09:04

@Kajka9
Děkuju, to mám v plánu a doufam že bude sílit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.19 09:07

@MJ005
Taky jsem to tu dnes ráno hodila pod světlem a fotila s filtry. Právě jsem to chtěla falt sem jestli tam něco vidím jen já a nebo i ostatní :* :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
17.6.19 09:09

@MJ005 Zavolej na gyndu, že ti dnes mešká MS a máš pozitivní test. Oni už si tě objednají na správnou dobu…a ano, opravdu má cenu dělat test až když mešká MS. Já jsem si tenkrát dělala když mi MS meškala už 4 dny, protože už mi to bylo divný. O dítě jsme se snažili už asi rok a já se musím přiznat, že jsem na to, že se snažíme úplně zapomněla. Ale radost jsem měla obrovskou. Ať se vám daří :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 10:03

@MJ005 máme to podobně s testama :palec: také mám dusika, to jsem měla cca 6dni do ms (první foto-Lady max)-takové zvláštní tušení- a spis zvědavost a dnes-2dny do ms( Lady max test 10 comfort) :hug: taky jsem taky zvědavá, jak mi to dopadne, každopádně, to zatím neberu radši nijak, mám biochemko za sebou+mám pcos, tak to beru neutrálně.
Tak ti drzim moc pěsti :srdce: Teď už opravdu budu testovat po vynechání ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 10:05

@Nicoletka94
Taky vidím, ať sílí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
17.6.19 10:18

@MJ005 gratuluji. K dr nejdrive 8-9tt (14-3tydny meskajici ms), drive, pokud budes spinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
17.6.19 10:19

@Rexona3 gratuluji. takto jsem se radovala nejak pred pul rokem :srdce: a take jsem zacinala na slaboucke. Dusikovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.19 10:27

Tak co myslíte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 10:28

@janka23 Ano? :hug: To je krásný :srdce: A moc dekuji! No vše mě bolí, picha podbrichem aj hlava trochu a prsa… no stále čekám, co se bude dít a nebude dít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.19 10:32
@Tereza260 píše:
Tak co myslíte :oops:

Myslim, ze take gratulace 👏 👏 😄 dneska jsme to tu holky rozjely 🙂 tak at to mame vsechny v poradku. Terez a ty dnes pozitivni tt? Kolik dni mas zpozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.19 10:34

@MJ005 děkuji moc no dnes16 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.19 10:35
@Rexona3 píše:
@MJ005 máme to podobně s testama :palec: také mám dusika, to jsem měla cca 6dni do ms (první foto-Lady max)-takové zvláštní tušení- a spis zvědavost a dnes-2dny do ms( Lady max test 10 comfort) :hug: taky jsem taky zvědavá, jak mi to dopadne, každopádně, to zatím neberu radši nijak, mám biochemko za sebou+mám pcos, tak to beru neutrálně.
Tak ti drzim moc pěsti :srdce: Teď už opravdu budu testovat po vynechání ms.

Anooo😄 😄 to mame uplne stejne testiky, akorat je dnes 25DC a jeste ji nemam tak hezky silnou jak ty pred MS. Muj Cykl je 25 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí