Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Sintacel to co je po limitu nepočítej
jakmile test schovas a podíváš se na něj za hodinu už je neplatný
tak šup ráno na další a bude jasno
@Michaela02993 Tak už jsem ho ani nedělala, protože se mi to rozjelo naplno
tak zase příští měsíc…
@Michaela02993 jinak se mi nad ránem zdálo (mívám často živé sny, kde vystupuju normálně sama za sebe ve svým těle, někdy na téhle zemi, někdy jinde), že se nám narodila Nelinka - začalo to chvíli před porodem, cesta do porodnice, porod, první noc… Akorát nevím, proč zrovna Nelinka ![]()
@Sintacel treba si podvědomě přeješ holčičku
to mě se naštěstí o porodu nezdá
![]()
@Michaela02993 ale ono to úplně v pohodě a bez bolesti
a moc hezký, akorát jsem pak neměla olejíček na zadeček, sestra pro něj šla a pak už se to nějak zadrhlo a probudila jsem se ![]()
@Michaela02993 já nevím, jsem přebalovala poprvý a neměla jsem s sebou olejíček, tak říkám sestře, jestli mi nějaký dá
já žádné miminko nemám, tak o těhlech věcech ještě přesně nevím, takže čirá fantazie snu ![]()
@Sintacel asi jo
olejicek je po koupání na celý tělíčko, na prdelku je buď zasyp nebo rybylka, sudocream atd atd
![]()
@Michaela02993 jen ještě zaverem k tomuhle mesici snazeni - ted jsem chtela promazat fotky v mobilu a koukam, ze kdyz jsrm fotila ten vcerejsi test odpoledne (v limitu), ta carka tam byla, takze asi to bylo biochemicke tehu…uz se mi to stalo asi 4×…myslis ze uz je to chyba v tele, ze se to neumi udrzet a da se to podporit lekama?
@Sintacel ukaž fotku? ![]()
Biochemické se stát může prakticky kdykoliv a nemusí to být tebou ale genetikou budoucího embrya
@Michaela02993 je tam sice zrovna blesk přes sklíčko, ale u sebe na telefonu i monitoru čárku vidím…
@Sintacel jo něco tam vidět jde ale jako čárka mi to moc nepřijde. Tady ty testy v plastu jsou úplně na prd v tom že nerozeznas čárku od vadného testu nebo rysky. No v tomhle případně už stejně zpětně nezjistíš nic víc než to že ms momentálně probíhá a vy se můžete snažit dál ![]()
Ahoj.
jsem 28DC… cyklus mívám 30-31
Mám takového ducha na testíku. Co myslíte? Vypadá to nadějně?
Ps: byl v limitu
@Denny97 nadeje je vzdycky, ale pred ms to v podstate nic neznamena, protoze ms vzdycky muze prijit…