Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Ahaa jak se to pozná?
četla jsem ze je něco jako duchové. Omlouvám se za hloupé otázky ale vůbec to neznam
Duch je slabá čárka, ale tohle na fotce je extrémně rozpita „druhá čárka“ takže to není ani duch ale vadný test, buď je namočený špatně nebo moc dlouho ![]()
Dělala jsem to přesně podle návodu. Chyba musí být teda někde jinde. Děkuji za info
@Anonymní píše:
Dělala jsem to přesně podle návodu. Chyba musí být teda někde jinde. Děkuji za info
Tak to musí být holt vadný test, to se občas stává. Asi jsem ti zkazila radost z možného ducha na testu, ale třeba ho na dalším testu najdeš
@Anonymní píše:
Ahoj holky nejsem v tom moc zaběhla tak se zeptám na váš názor. Je to vadný test?
Rekla bych taky ze bude vadny, ale na druhou stranu si myslim ze na dalsim budes mit ducha. Jen tak od sebe by tam ta druha zbarvena carka nebyla po namoceni do moci bez tehotenskych hormonu. Tak zkus novy a dej foto. mne se duch objevil az cca treba po 10 min takze az po testovaci dobe a to treba 5 dni pred ms. Pak treba nic a v den ms slaboucka carka. Ted jsem 8+4 a ve ctvrtek jdu na kontrolu, kdyz bude vse ok vystavi mi uz prukaz. Jinak je hloupost cekat!! Volej hned po // k doktorce, objedna si te na 6tt zjisti jestli je tam gestacni vacek a nasadi ti kyselinu listovou, ktera se ma zacit brat hned, v 9tt uz je aj pozde. Pisou silnejsi davky nez koupis bezne v lekarne.
Toto je moje zkusenost s otehotnenim. Jsem poprve tehotna a zadarilo se nam na poprve. Tak preji hodne stesticka
![]()
@MJ005 mě Teda dr listovku nenapsal :/ asi záleží na doktorovi no :/
No já sem se trochu zaradovala miminko bych rada. Zkusím za par dni ale asi nic. Když vás říká víc ze je vadný. Ale je pravda ze nějaké příznaky pozoruji ale to bude asi z toho ze bych rada a moc se hlidam.
jinak kyselinu listovou mi dr doporučila už teď. Takže tu beru.
@Anonymní píše:
No já sem se trochu zaradovala miminko bych rada. Zkusím za par dni ale asi nic. Když vás říká víc ze je vadný. Ale je pravda ze nějaké příznaky pozoruji ale to bude asi z toho ze bych rada a moc se hlidam.jinak kyselinu listovou mi dr doporučila už teď. Takže tu beru.
A ktery den cyklu jsi dnes?
@Anonymní píše:
Za 3 dny bych to měla dostat
Ono na začátku jsou příznaky lehce zaměnitelné s PMS. 90% říká že je vadný protože jsi asi natrefila na špatný kus, ale neznamená to že test nemůže být pozitivní
Jsem 6 dpo a dneska jsem objevila „ducha ducha“
![]()
Vím, že je moc brzo a ani fotit to nebudu, protože to opravdu nejde skoro vidět a mohla by to být i jenom ryska. Každopádně nikdy předtím jsem na tomhle testu ani žádnou rysku nevykoukala a to jsem ty testy vždy zkoumala pod světlem a natáčela atd. (nikdy jsem ani nebyla schopna určit, kde přesně ta ryska je, teď to jde jasně vidět).
Jako přehnané naděje si nedělám, ale stejně hned zítra testnu znovu, jak se znám.
@Anonymní píše:
Za 3 dny bych to měla dostat
To jsem mela uplne mini ducha a musela jsem test natacet za svetlem a vylozene ho lovit. Spis nebyl videt, sle neco tam proste bylo. Pak jsme myslela ze je to ryska, bylo to strasne tenke oproti kontrolni rysce, ale nakonec jsem tehotna. Takze nevim co si myslet. Podle me pokud je snehobily tak opravdu nic a pokud uz vidis naznak ducha ci rysky tak jsi tehu, ale druha vec je, ze tehu byt muzes, ale nemusi se to chytit a odejit s ms. Stejne tak muzes mit pozitivni a zacit po tydnu krvacet, ze se to neudrzelo. Je to tezko. Preji ale aby to bylo ok a vyslo to 🙂 jinak priznaky jsme mela uplne jako na ms i se zvetsenim a bolesti prsou a v podbrisku me taky pichalo. Nejde to rozeznat a to jsem myslela, ze se hodne znam a mam sebe samou dost vypozorovanou 😄
@Anonymní píše:
Ahoj holky nejsem v tom moc zaběhla tak se zeptám na váš názor. Je to vadný test?
Vadny test. Rozpita carka
Holky ducharky, vidite neco?
Spodni dnes rano. Jsem neco malo po OVU.