Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Holky ducharky, vidite neco?Spodni dnes rano. Jsem neco malo po OVU.
Něco málo po ovu je kolik?
Ale podle mě testy negativní
@Anonymní píše:
@Michaela02993 tydn zhruba
Tak to je na test opravdu brzo, 7 až 10 dni po ovulaci tak akorat dochází k uhnizdeni
@Anonymní píše:
Holky ducharky, vidite neco?Spodni dnes rano. Jsem neco malo po OVU.
Neco malo po ovu 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️To je prosim co? 3 dny? To by byl zazrak kdyby tam byl i ten duch. Myslim ze driv jak 5 dni pred ms nebude, ale kazdy ma cykl jinak. Kazdopadne nevidim nic, jen snehubilo 😔 zkus tri dny pred ms nejdrive.
@Sintacel bohužél ne ale chtělo by to lepší fotku na denním světle a ten podklad dělá odlesky
@Sintacel bohužel nevidím nic, ale testy od pepina mají min barviva tak kdyztak zkus od jiné značky a uvidíš ![]()
@Michaela02993 asi už zkusím, už mě právě tyhle štvou
uvidím, co seženu…
@Sintacel nejlepší je kupovat v lékárně a drogeriim či supermarketum se v tomhle vyhnout
jak dlouho máš zpoždění?
@Kajka9 koupila jsem 2 papírkové a 2 plastové mamatesty, a hned jsem raděj zkusila jeden plastový, ale vypadá to spíš jako ryska než čárka ![]()
Jinak v den ms (v pondělí) jsem začala večer špinit, což se děje doted, tak nějak středně, víc někdy mín, někdy se mi to děje před ms a někdy ne, no dneska se to rozlouskne, protože nikdy se to nědělo déle než ty 2 dny…
@Sintacel ty plastové jsou na nic protože na nich i ryska vypadá jako čárka. Ukaž nám fotku?
ale případně to tvé špinění může být bohužel ms
záleží na testu co ti ukáže, někdo může spinit celý první trimestr a někdo má i normálně ms během těhotenství
@Michaela02993 já vím, je to bud anebo, zítra zkusím ten papírkový ![]()
já mám úplně debilní foták na telefonu, je to vždycky úplně rozmazané ![]()