Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
17.6.19 10:36
@MJ005 píše:
Anooo😄 😄 to mame uplne stejne testiky, akorat je dnes 25DC a jeste ji nemam tak hezky silnou jak ty pred MS. Muj Cykl je 25 dni

Jee tak to uz mas fajn, mne to jeste nedochazi 🙂 a taky napoprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
17.6.19 10:39

@Tereza260 nadhera. gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
17.6.19 10:40

@janka23 strašně moc děkuji :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
17.6.19 10:42
@Rexona3 píše:
@janka23 Ano? :hug: To je krásný :srdce: A moc dekuji! No vše mě bolí, picha podbrichem aj hlava trochu a prsa… no stále čekám, co se bude dít a nebude dít :roll:

Ac nejsem zastancem testovani pred ms, po potratu jsem byla uz dost dlouho pri tech xx cyklech nervozni a take testovala od dusika. Ale viditelneho. A dnes jsem ve 28tt :srdce: :srdce: :srdce:
Ja byla do 8tt “v klidu” nic me nebolelo.jen troxhu bradavky!! A od 9tt jsem nasledujici mesic travila veskere dny na zachode s hlavou v mise :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 10:42

@MJ005 aj stejné testy jsme zvolily :palec: pobavilo mě to :potlesk: :palec:
Můj Cykl 28-30dni jakkdy, beru duphaston už 5,nebo 6mesic na úpravu, skrz neustále spineni a krvácení, ale to už mám naštěstí za sebou :dance:
Tak uvidíme, jak dopadneme, každopádně ti drzim palečky! A až zesílí, hod fotecku :srdce: a jak se cítíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 10:49

@janka23
Nápodobně! Nikdy jsem před ms netestovala, ale min. mesic proběhlo biochemické tehu, které hned odešlo s krvácením, bylo to rychle, a to jsem testovala až týden po vynechání ms… Tak teď jsem si udelala prave, jen tak, a byl tam dusík :srdce: (není možné, aby to bylo z min. mesice, braly mě krev a negativ, vše odešlo samo a velmi rychle) Tak to opravdu vše beru neutrálně, neraduji se, normálně i kourim, min ale kourim-minuly měsíc jsem okamžitě přestala, ale pak přišlo to silné krvácení…
no uvěřím tomu, až by mě to Dr potvrdil a hned přestanu samozrejme kouřit :srdce: Mám velice tichou radost z testiku :srdce: ale taky i strach mít radost, takže tot k mý smíšeným pocitům :kytka: přítel samozřejmě nic ještě neví, též si bohužel počká, až si budu víc jistější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.19 10:55
@Rexona3 píše:
@MJ005 aj stejné testy jsme zvolily :palec: pobavilo mě to :potlesk: :palec:
Můj Cykl 28-30dni jakkdy, beru duphaston už 5,nebo 6mesic na úpravu, skrz neustále spineni a krvácení, ale to už mám naštěstí za sebou :dance:
Tak uvidíme, jak dopadneme, každopádně ti drzim palečky! A až zesílí, hod fotecku :srdce: a jak se cítíš? ;)

Dekuji, tobe taky preji moc stesti a zdravicka at je vse v poradku 🙂 🙂 nooo ja jsem uplne v poho, vubec na sobe nic nepozoruji. Jen to ze v patek jsem si sla koupit podprsenku a z mych B-C kosicku naraz C a to mi ty prsa jeste z ni lezly, ze bych snesla D, ale rikala jsem si, ze je mam vetsi jako pred MS. No a jinak teda cca tyden stridave bolestli jako pred MS, takze jsem pocitala, ze ji dostanu. Holky zde sice pisi, ze ty bolesti jsou stejne, ale ja si rikala, ze ne, ze musi byt trochu jine, ale opravdu jsou stejne 🙊 🙊 takze pro me prekvapko. Snazili jsme se prvni mesic 😄 😄 a ty neco pozorujes na sobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.6.19 11:11

@MJ005
Tak to je krásný, ze je to vlastně na první dobrou :lol: :palec: My s přítelem spolu spíme už asi 6mesicu, bez ochrany- to bylo hned po zjištění PCO. Jee Dekuji moc :srdce:
No já cítím, asi 3dny-občas bříško, obcas bolest hlavy, občas prsa- Tak na stridacku :roll: :mrgreen: dnes bříško- tak si taky furt říkám, ze to dojde, ale zatím dobrý :* Prsa se ti dobre zvětšily teda :mrgreen: to mě asi ne, nebo to jsem nevypozorovala, spis cítím občas bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.7.19 19:51
@MJ005 píše:
Zrovna teď jsem na to podobne jako ty, a dnes v den ms, uz je silnejsi, taky jsem mela bolesti jako pred ms tak by me ani nenapadlo, ze to vyslo. Zkus az za ty 4 dny, ja kdyz testovala 8-5 dni pred ms taky jen dusici, ktere jsem lovila na svetle a spis si je domyslela. Prikladam foto z minuleho tyden to byl “asi” duch, ale spise bilo 21 DC a dnes 25DC uz vyraznejsi carka. Cykl mam 25 dni.

Ahojky, tak jsi na tom s tehu? Ja dnes byla na prvni kontrolu a jsem tedy 5+4 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
1.7.19 20:10

@MJ005 veliká gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.19 19:45

@Citronkalekninka ne jsem ráda, akorát mě to překvapilo už mám čtvrté dítko, to nejstarší je holka 13let a to nejmladší je také holka3.5roku no a mezi nimi mám 5let kluk. Trochu mě to zaskočilo ale teď se moc těšíme na naší princezničku Emmu jsem 6mesic a už se nám to blíží, tak snad vše dobře dopadne. Docela často musím na nějaké pozorování do nemocnice a straší. A také nepribiram ale malá jo.Ale já věřím že to bude v pořádku :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 17:57

Ahoj holky nejsem v tom moc zaběhla tak se zeptám na váš názor. Je to vadný test? :think:

• Citovat
  • Upravit
312
15.7.19 18:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky nejsem v tom moc zaběhla tak se zeptám na váš názor. Je to vadný test? :think:

Ano, je to vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
15.7.19 18:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky nejsem v tom moc zaběhla tak se zeptám na váš názor. Je to vadný test? :think:

Ano je to vadný test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 18:50

Aha :palec: a jak se to pozná? :nevim: četla jsem ze je něco jako duchové. Omlouvám se za hloupé otázky ale vůbec to neznam ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex