Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím, ale po limitu těhotenské testy dělají rády duchy… takže bych to nebrala jako “pozitivní”… navíc je to bílá čárka a ne růžová… to se někdy udělá… zkus za 2 dny udělat další… hlidej si limit ![]()
Jenom na tom ta druha ryska pri skloni svetla prosvita.. Rozhodne negativní.
Je nejaky rozmoceny, nebrala bych to vazne a zkusila test zitra znovu.
To je takový ekl test. Celý špinavý. Kup si normální proužek, koukni na něj a pak ho vyhoď. Tohle je vážně fuj a nedá se podle toho soudit. Nebo nejlíp, kup si digitální. Tam se neudělají ze zaschlé moči fleky, které by tě mohly mást. A výsledek je evidentní.
Kup si nový, tenhle je poškozený, navíc pepino testy prý mají málo barviva. Možná lepší sehnat si mamatest.
Ahoj, tyhle testy jsou podle mě dost nespolehlivé. Zkoušela jsem několikrát a vypadal vždy jako ten tvůj na fotkách. Je to matoucí. Každopádně si pořiď jiný - nejlépe obyčejný papírkový. Jak dlouho meškáš?
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je to duch? Nebo se mi to jen zdá? Ze začátku nešlo vidět nic. Je to už po limitu a něco tam vidím, ale možná se mi to jen zdá.
Ahojky, zkus jiný test já 4dny před menstruaci Dr.max
Ahoj holky, posledního pul roku jsem měla cykly +- 28-30 dní. Poslední MS 23.8. Teď jsem 40DC a MS nikde, zkusila jsem test pepino, něco tam vidím, ale zda je to duch nebo ryska..co myslíte? ![]()
Samozřejmě zkusím ještě jinou značku, ale nejdřív zítra, teď u sebe nemám žádný další test.
Testovala jsem včera odpoledne, takže test nebyl ani z ranní moči a ovulaci nehlídám, takže nemohu říct, kdy proběhla.
Ahoj, myslíte, že je to duch? Nebo se mi to jen zdá? Ze začátku nešlo vidět nic. Je to už po limitu a něco tam vidím, ale možná se mi to jen zdá.