Duch na TT? (Pepino)

Anonymní
16.9.19 19:44

Duch na TT? (Pepino)

Ahoj, myslíte, že je to duch? Nebo se mi to jen zdá? Ze začátku nešlo vidět nic. Je to už po limitu a něco tam vidím, ale možná se mi to jen zdá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2218
16.9.19 19:49

Vidím, ale po limitu těhotenské testy dělají rády duchy… takže bych to nebrala jako “pozitivní”… navíc je to bílá čárka a ne růžová… to se někdy udělá… zkus za 2 dny udělat další… hlidej si limit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.19 19:55

Jenom na tom ta druha ryska pri skloni svetla prosvita.. Rozhodne negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.9.19 20:32

Je nejaky rozmoceny, nebrala bych to vazne a zkusila test zitra znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15175
16.9.19 20:44

Negativní, je to ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
16.9.19 20:57

To je takový ekl test. Celý špinavý. Kup si normální proužek, koukni na něj a pak ho vyhoď. Tohle je vážně fuj a nedá se podle toho soudit. Nebo nejlíp, kup si digitální. Tam se neudělají ze zaschlé moči fleky, které by tě mohly mást. A výsledek je evidentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.9.19 20:59

Kup si nový, tenhle je poškozený, navíc pepino testy prý mají málo barviva. Možná lepší sehnat si mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.19 10:36

Ahoj, tyhle testy jsou podle mě dost nespolehlivé. Zkoušela jsem několikrát a vypadal vždy jako ten tvůj na fotkách. Je to matoucí. Každopádně si pořiď jiný - nejlépe obyčejný papírkový. Jak dlouho meškáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 10:53
@Anonymní píše:
Ahoj, myslíte, že je to duch? Nebo se mi to jen zdá? Ze začátku nešlo vidět nic. Je to už po limitu a něco tam vidím, ale možná se mi to jen zdá. :nevim:

Ahojky, zkus jiný test já 4dny před menstruaci Dr.max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
1.10.23 10:49

Duch nebo ryska?

Ahoj holky, posledního pul roku jsem měla cykly +- 28-30 dní. Poslední MS 23.8. Teď jsem 40DC a MS nikde, zkusila jsem test pepino, něco tam vidím, ale zda je to duch nebo ryska..co myslíte? :nevim:
Samozřejmě zkusím ještě jinou značku, ale nejdřív zítra, teď u sebe nemám žádný další test.
Testovala jsem včera odpoledne, takže test nebyl ani z ranní moči a ovulaci nehlídám, takže nemohu říct, kdy proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí