Zpozdena ms, vytok, duch?

Pauluuska
16.9.19 18:29

Zpozdena ms, vytok, duch?

Ahojte holky. Muj dotaz vas asi moc neprekvapi. :D Ale zacala bych tim, ze dite s pritelem planujeme (jsme planovali? :D) tak behem druhe pulky pristiho roku (snazeni), jenze…chtela bych asi vedet, co si myslite o tomhle:

Posledni menstruaci jsem mela v pulce srpna. Mela jsem to dostat vcera, nejpozdeji dnes. Pred dvema lety jsem vysadila HA, par mesicu po ni jsem mela nepravidelny cyklus, ale cca rok uz jej mam na den kazdy mesic presne. A mozna to me ted rozhodilo. Kazdopadne - menstruace porad nikde, ale v sobotu rano jsem se probudila s tim, ze jsem ji dostala - mela jsem na kalhotech od pyzama asi tri vetsi kola “krve” - nebo teda spise krve vice do hneda, ale na toaletaku potom nebylo nic. Tohle se mi treba nikdy nestalo. Takze jsem cekala, ze se to teda behem dne rozjede a porad nic. Trosku me v podbrisku pobolivalo (to dokonce i zacatkem minuleho tydne, ale rikala jsem si, ze to je nejak brzo), mam chute, hlad, jako kdybych to mela proste dostat. Posledni dny jsem ale zaroven strasne unavena. K tomu mam vytok, kdy si obcas myslim, ze jsem to uz fakt dostala, protoze je tam nejak “mokro” a ono nic. -_- Rano jsem si teda udelala hned test, ale zatim to vypada negativne - nebo muzete posoudit vy v prilozene fotce? Na svetle to totiz trosku vypada, ze tam uuuplne jemne prosvita i druha carka, tzv duch jak tomu rikate :) v tomhle se opravdu nevyznam, takze myslite, ze tam neco je? jako na fotce to mozna videt nejde, ale kdyz se podivam uplne zblizka, tak tam trosicku druhou carku vidim. Nebo teda - je negativni test jen s jednou carkou a vubec nic tam ani trosku neprosvita? Nebo ze si mam zkusit udelat test za par dnu, pokud MS nedojde? Kazdopadne to tehotenstvi by bylo velke prekvapeni, protoze se s pritelem chranime…Omlouvam se za komplikovany dotaz/problem, ale jinak to specifikovat neumim. :D Pekny vecer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
16.9.19 18:37

Hele, jako úplně něco mlhavého tam možná je, ale spíš ne. Pokud MS nepřijde, tak otestuj znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
16.9.19 18:49

Ja to vidim ;). Tak at sili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
16.9.19 19:09

@Pauluuska vidím krásně ať sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pattybouvier
16.9.19 19:14

Také malého vidím, tak at sílí a dej vědět :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17.9.19 10:41

Taky vidím stín :-) takový jsem měla před měsícem a jsem v 9tt, držím palce. Vyzkoušej další test zítra ráno. Pokud ti nevadí do něj investovat trochu víc, tak super zkušenost mám s digitálním Clear Blue :-) ať pěkně roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.19 10:57

Holky jdu se poradit, jestli se vam nestalo neco podobné :? ms se mela dostavit ted v patek, nikdy jsem zpoždění nemela, ale takhle světly duch uz tam mam od toho pátku vubec nesili, je furt stejny.. zkousela jsem i jiné znacky a vsude je to uplne stejné. Výtok mam teda hustší a bílý. Jen doufam, ze to neni mimodelozni těhotenství, kdyz se hcg vubec nezvyšuje :( achjo, jsem z toho uz fakt špatná. Děkuji predem za reakce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 11:04
@Anys26 píše:
Holky jdu se poradit, jestli se vam nestalo neco podobné :? ms se mela dostavit ted v patek, nikdy jsem zpoždění nemela, ale takhle světly duch uz tam mam od toho pátku vubec nesili, je furt stejny.. zkousela jsem i jiné znacky a vsude je to uplne stejné. Výtok mam teda hustší a bílý. Jen doufam, ze to neni mimodelozni těhotenství, kdyz se hcg vubec nezvyšuje :( achjo, jsem z toho uz fakt špatná. Děkuji predem za reakce. :roll:

Ahojky sílit by měla určitě, možná raději zajít k doktorovi…já si dělala testy cca po dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.19 11:05

@Anys26 měla jsem podobně, pár dnů ta čárka vypadala stejně, testovala jsem asi týden v kuse, protože MS nedorazila a pak se začala víc zabarvovat, a to až tak 4 dny po vynechání, tak jsem si koupila clear blue a našla jsem + a 1-2 týdny.. takže klidně je možný, že se to ještě ukáže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
17.9.19 11:20
@Anys26 píše:
Holky jdu se poradit, jestli se vam nestalo neco podobné :? ms se mela dostavit ted v patek, nikdy jsem zpoždění nemela, ale takhle světly duch uz tam mam od toho pátku vubec nesili, je furt stejny.. zkousela jsem i jiné znacky a vsude je to uplne stejné. Výtok mam teda hustší a bílý. Jen doufam, ze to neni mimodelozni těhotenství, kdyz se hcg vubec nezvyšuje :( achjo, jsem z toho uz fakt špatná. Děkuji predem za reakce. :roll:

Buď úplně v klidu tohle Dr max po zaschnutí dělá, bude vždy vidět obzvlášť pod tolika filtry jako u tebe. Těhotná nejsi :) Dr. Max musíš po limitu zahodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.19 11:47

@Eliskaxox psala jsem, ze mi to ukazuje na vsech testech. Tohle je treba ten z rossmannu asi za 50,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.19 11:49

@82maky dekuji, raději zitra zajdu.. a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
17.9.19 12:54

@Anys26 promiň toto mi přijde jako ryska, není to vůbec do růžova. Já vím jaké je to hledat, rok jsem tady plašila s testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.19 13:14

@Eliskaxox jeeje :( no tak uvidim, ja zitra stejne raději zajdu za dr. Jelikoz mam prvni mesic clostil, ale na kontrole jsem nebyla protoze meli dovolenou no a do toho to zpoždění a docela silny tlaky v podbrisku, tak uvidim co mi rekne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
17.9.19 13:45

@Anys26 já budu držet palce ať ti doktor řekne dobré zprávy. Moje sestra je třeba výjimka která měla pozitivní test až v 6.tt protože měla cystu, která do sebe vstřebávala HCG. Teď má krásnou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí