Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, s manželem se snazime o miminko. Vcera a dnes jsem si delala test z actionu a vyšli mi takhle, co myslíte? Na termín u dr čekám.
@NikiČap píše: Více
Čárku slabou vidím, ale zpoždění mi přijde větší už, než vypadá čárka. Zkus za 2 dny zase test, případně jinou znacku ![]()
Použila bych jiný test než z Actionu. A nebo počkala na doktora, ale po 2 týdnech od vynechání už by asi měla být čárka silnější
uvidíš ![]()
Pokud máš zpoždění už dva týdny tak je čárka slabá, ale ohledně testů z Actionu mám zkušenost že výsledek byl pozitivní když jsem byla těhotná a negativní když jsem nebyla, žádný falešný duch jak u jiných testů.
Něco tam vidím, tenhle test neznám, nejlepší jsou obyčejný úzký papírky, např. Dr.max nebo Pepino v drogerii. Po 2 týdnech by měly být dálnice. Zkus jiný test, ale věřím, že to tam je.. ![]()
No, nedalo mi to a to je dnes rano, pepino a mamatest, minulý týden jsem se testovala a začátkem týdne nic, žádná druha ani duch a cca pátek sem tam lovila čárku, v neděli pak test actionu a tam už byla ta slabá.