Duch nebo světlá druhá čárka - falešný výsledek?

13
10.7.26 22:45

Duch nebo světlá druhá čárka- falešný výsledek?

Ahoj holky, stalo se Vám někdy že vám na mama test vyšla slabá čárka/ duch a bylo to falešné? A přijde Vám to jako duch nebo slabá čárka? Mam zpoždění menstruace 2 dny.
První samotný test na fotce je z ranní moči a následně jsem si dělala další z dopolední moči a furt tam něco je. Co si myslíte vy? A kdy udělat digitální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
10.7.26 23:35

Mamatest bohužel dělá často falešné duchy. Navíc ten spodní test má tu druhou čárku nějak moc vpravo. Kup raději jiný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.7.26 08:12

Nooo ja bych rekla, ze tohle uz falešné nebude hele ;) :andel: ale digitální bych určitě zkusila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36356
11.7.26 08:31

Zkusila bych jiný papirkovy. Já jsem si delala vždycky od Dr.maxe a co ukazal byla pravda. Digitální sem si nikdy nedělala. Za mě to jsou zbytečně vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
11.7.26 14:09

Tohle falešné být klidně může. Za mě mamatest dělat opravdu až když MS mešká několik dní. A tedy už je prípadná hladina hcg natolik vysoká, že na testu v případě pozitivity bude už dálnice. Dříve má bohužel absolutně nulovou vypovídající hodnotu, protože takové čárky jako je na fotce dělá běžně i netěhotným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23004
11.7.26 15:56

Já tam vidím zřetelně čárku. Zkus koupit jinou značku testu ;)
Dr.max 100% spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí