Duch u nás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
4.1.14 19:46

Noo holky vždycky když vidím nějaký takový nadpis diskuze, nedá mě se nepodívat a pak se bojííííím :mrgreen:
Kamarádka mi povídala příběh..dělala v nemocnici a zemřel tam pán..odvezli ho do márnice a potom se vrátila na pokoj, kde on ležel a jak otevřela dveře, tak ho tam zase viděla, ale ne přímo jeho postavu, ale viděla ho průhlednýho, on se na ni prý podíval a šel k oknu a pak zmizel.. :nevim: když to říkala vrchní sestře, tak ta jí na to řekla, že jí se stalo něco podobného, když měla službu, tak se jí zdálo, že po chotbě někdo prošel, šla se podívat..ale nikoho neviděla, šla obejít pokoje a našla tam paní již po smrti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 19:49

@Deniel :| BRRRRR :zed: Proc ja to ctu :zed: :mrgreen: Fuj to sem se lekla :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.1.14 19:53

@kaja00 noo a to mě to kámoška říkala jak jsme se viděli a manžel odešel večer na noční, a já nemohla usnout a nechtěla ani otevřít večer oči jak jsem se bála, abych někoho neviděla :mrgreen: ale prý každý ducha nevidí..někde jsem zase slyšela, že vidět nejdou..ale kamarádka mě to říkala, že se jí to prý opravdu stalo..zase proč by mi lhala, že jo..na to ji znám dobře :nevim: člověk nevěří do doby než se mu něco takovýho stane.. :think: a já tiše doufám, že mě se nic takovýho nikdy nestane, to by byla asi moje poslední chvilka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 19:56

@Deniel To moje posledni chvilka taky :mrgreen: Ja proste nemuzu tohle cist :mrgreen: Ale vzdycky musim nakouknout :mrgreen: :lol: Nikdy se nepoucim :lol: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.1.14 20:00

@kaja00 no to já jsem se jednou začetla do jedný diskuze o duchách taky tady a pak se mi i zdálo..že něco slyším, tak jsem to rychle zavřela. Ale to jsem si už asi vsugerovala ;) jsem srab a taky mi to nedá se sem vždy podívat, je to takový tajemno.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 20:02

@Deniel presne :mrgreen: Je to tajemne strasidelny :) Bonim se ale je to zajimavy cist :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.1.14 20:09

@kaja00 mě se i líbí duchařský horory, jen se na ně dívám tak, že mám zavřený oči a ptám se co tam zrovna je :mrgreen: tak maj ze mě vždycky radost ti se kterýma se dívám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.1.14 20:12

@Terulisekk toho chudáčka broučka už chtělo sejmout spousta uživatelek emimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.14 20:31

@Deniel :mrgreen: Tak to ja na horory nekoukam obecne :mrgreen: Radsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.1.14 21:33

@syselinka omlouvám se :oops: :D jak se jmenuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.1.14 21:36

@Terulisekk kdo jak se jmenuje? 8o ten brouček nemá jméno, ale můžu mu říkat třeba brouk pytlík ;)

Příspěvek upraven 04.01.14 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.1.14 21:41

Někde jsem četla, že se prý zjeví jen tomu, o kterém ví, že to zvládne, že tu situaci unese..tak já vždycky, když mám nějaký blbý pocit, tak říkám: HELE, NEUKAZUJ SE, JÁ TO FAKT NEZVLÁDNU, OPRAVDU BYCH TO NEZVLÁDLA..

jinak mě se asi před měsícem stalo něco zvláštního- v noci jsem se vzbudila a u dveří byla taková zvláštní záře velikosti lidské postavy… strašně jsem se lekla a rychle zavřela oči.. naštěstí jsem hned usla… doteď nevím, co to bylo, když máme všude rolety… každopádně, dík, že jste mi to touto diskuzí připomněly.. teď se strachy.. po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.1.14 21:51

@syselinka no ten brouček by měl mít jméno… :D když už ho chtělo zabít tolik uživatelek emimina… on fakt vypadá jak živej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.1.14 21:54

Holky já jsem nepochytila o jakého broučka jde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.1.14 21:57

@Lejaa zapni si podpisy (pod názvem diskuze).. a syselinka má v podpisu právě takovýho broučka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová