Dudlík a předkus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
16.1.15 18:59

Nase starsi dite dudlalo o sto pryc. Zubarka nas varovala, ze se ji rozjizdi stredy jednicek (mela tam mezi nimi jakoby malou mezirku, co se zvetsovala). Kdyz jsme dudlik vymenili za atraktivni hracku (prala si velky kocarek na panenky), vse se srovnalo. Predkus jsem nezaznamenala. Mladsi dite prestalo dudlat brzy, asi v jednom roce, coz me prekvapilo. Jsem ale samozrejme rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.1.15 22:16

Tak se syn smířil s životem bez dudlíku fakt obdovuhodně. Dali jsme ho do krmítka a odnesli si ho ptáčci pro svoje miminka a ani včera ani dnes večer ani po obědě neplakal. Jen se ptal, „pípí, dudu?“ já řekla „jo, ptáčci mají dudýnek“ a to bylo vše 8o ten chlapeček mě fakt překvapuje :srdce:

• Citovat
  • Upravit
679
1.4.15 23:26

Ahojte, náš malý má dva roky a chystám se mu sebrat dudlík. Jsem už z toho několik dní ve stresu, jak to bude zvládat, čtu si různé hrůzostrašné historky, jak děti po odebrání dudlu nespaly a prořvaly noci… Má ho jen na spaní, ještě bych ho klidně nechala, ale zdá se mi, že začíná mít horní jedničky dost vystrčené, asi předkus. K zubaři jsme objednaní až za měsíc, tak nevím, jak to vyhodnotí… Je opravdu souvislost mezi nošením dudlu a předkusem? Spraví se to až přestane dudlat? Už týden mu vykládám, jak dudlík zabalíme a pošleme miminku (kamarádka má zbrusu nové) a ona mu za to pošle vytoužené autíčko. Souhlasí, pokyvuje, opakuje, ale nejsu si jistá, jak zareaguje na usínání s dudlem. Sama s tím nejsu asi úplně srovnaná, bojím se těch změn ve spinkání… Co myslíte, mám mu ho sebrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.