Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,holky nevíte kde se dá zehnat gumový dudlík na flašku ale bez dírky.V lékárně mají jenom s dírkou ,malý pak moc poliká a polovičku vyblinká.Sehnala jsem s flaškou ale bohužel nikde není.zatim dík Ahoj Mirkass
Ahoj,
tyto dudlíky jsem kupovala v Globusu nebo DM drogerii. Byly po dvou v průhledném obalu, ale nevím od jaké firmy. Díru jsem si udělala sama. Snad se tak ještě prodávají, já je kupovala víc než před rokem.
Ahoj
nepropichnuty dudliky na flasku maji v Globusu a v Droxi ( v Brne )
Pa Maty
Souhlasím,dnes jsem zakoupila další dudlík od Aventu s 2dírkama č.2 od ukončeného 1měsíce a zatím dobrý…Taky jsme měli hltavce,od prsa mu to šíleně teklo..Co jsem na:,–(ila lahvičku Avent je to pohoda..hezky saje i u prsa se zlepšil-teď už jen pro chuť…
Mají malinké dírky a mimi musí víc dřít…Hodně štěstí…Kokhi a Venoušek 1měsíc a 1den ![]()
Ahoj,
sice bydlíme v Ostravě, ale gumový dudlík bez dírky jsme koupili v Kauflandu. Jsou po 2 ks v pytlíku.
Ahoj Miri, u nás se osvedčili dudlíky od Aventu,malý z nich dobře pije a nehltá,jen se koukni na měsíce, mě se osvedčil kombinovaný,že můžeš měnit průtok mlíka. ![]()