Dudlík na ovoce - je užitečný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
19.1.23 06:34

Když jsem ho kupovala, měla jsme obdobně obavy jako ty, nakonec se u máš hodně používal. Cca od půl roka, využívala jsem i při bolestech zoubků, malé to pomáhalo. Takže za mě jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
19.1.23 06:38

Jo, Ja využívala chvíli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.1.23 07:33
@Katalie píše:
K čemu je mi tahle odpověď, když se ptám lidí, kteří ho používali? :roll:

Aha já jsem si myslela že když jsem si ho koupila a neosvědčil se, že mohu dát svůj názor. Prostě dítě chtělo to ovoce vevnitř do ruky. :think:

• Citovat
  • Upravit
419
19.1.23 08:07
@ludmilaadamkova píše:
Aha já jsem si myslela že když jsem si ho koupila a neosvědčil se, že mohu dát svůj názor. Prostě dítě chtělo to ovoce vevnitř do ruky. :think:

Tak sorry, nic ve zlém. Z prvního příspěvku nebylo poznat, že jste zkoušeli. Samozřejmě chci všechny zkušenosti, i ty negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
19.1.23 08:26

My používali ze začátku na banán. Bylo to fajn, miminu se moc líbilo mít něco svého a nebýt krmené.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
19.1.23 08:26
@Katalie píše:
Tak sorry, nic ve zlém. Z prvního příspěvku nebylo poznat, že jste zkoušeli. Samozřejmě chci všechny zkušenosti, i ty negativní.

Ješětě to rozvinu - moje dítě nemělo nikdy problém s jídlem sápalo se po ovoci na stromech a keřích už kolem jednoho roku. Já jsem ten dudlík pořizovala když bylo malé 8 měsíců a prostě ho nechtěla respektive se akorát vztekala že chce to „jídlo“ vevnitř. Takže záleží na věku dítěte a taky jeho mentalitě.

• Citovat
  • Upravit
22957
19.1.23 14:10

@Katalie Já ho neměla, to ještě nebylo v prodeji. Myslím, že pro nějaké určité ovoce je to fajn na cucání.. kámošky syn to měl, měl tendence se z čehokoliv začít dusit, takže pro ní ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí