Dudlík na ovoce - je užitečný?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Když jsem ho kupovala, měla jsme obdobně obavy jako ty, nakonec se u máš hodně používal. Cca od půl roka, využívala jsem i při bolestech zoubků, malé to pomáhalo. Takže za mě jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalie píše:
K čemu je mi tahle odpověď, když se ptám lidí, kteří ho používali?
Aha já jsem si myslela že když jsem si ho koupila a neosvědčil se, že mohu dát svůj názor. Prostě dítě chtělo to ovoce vevnitř do ruky. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
Aha já jsem si myslela že když jsem si ho koupila a neosvědčil se, že mohu dát svůj názor. Prostě dítě chtělo to ovoce vevnitř do ruky.
Tak sorry, nic ve zlém. Z prvního příspěvku nebylo poznat, že jste zkoušeli. Samozřejmě chci všechny zkušenosti, i ty negativní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používali ze začátku na banán. Bylo to fajn, miminu se moc líbilo mít něco svého a nebýt krmené.
- Citovat
- Upravit
@Katalie píše:
Tak sorry, nic ve zlém. Z prvního příspěvku nebylo poznat, že jste zkoušeli. Samozřejmě chci všechny zkušenosti, i ty negativní.
Ješětě to rozvinu - moje dítě nemělo nikdy problém s jídlem sápalo se po ovoci na stromech a keřích už kolem jednoho roku. Já jsem ten dudlík pořizovala když bylo malé 8 měsíců a prostě ho nechtěla respektive se akorát vztekala že chce to „jídlo“ vevnitř. Takže záleží na věku dítěte a taky jeho mentalitě.
- Citovat
- Upravit
@Katalie Já ho neměla, to ještě nebylo v prodeji. Myslím, že pro nějaké určité ovoce je to fajn na cucání.. kámošky syn to měl, měl tendence se z čehokoliv začít dusit, takže pro ní ideál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit