Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bábrdl píše:
Jako chalupa je ten barák celkem v pohodě, i ta vzdálenost se na víkendy dá. Ale trvalé bydlení? To ne…Vaše potíž je, že nemáte vlastní byt. Takže sotva můžete řešit chalupu.
Vy si kupte něco takovýho https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/kostelec-nad-cernymi-lesy-cast-obce-svatbin-/427593308#img=8&fullscreen=false
Odkaz nejde otevřít ne načítá to žádnou stránku ![]()
@berry4 píše:
Já to asi nechápu. Dva lidi, co je sejme 31 000 na splátky měsíčně a chtějí daleko za Prahu do barabizny na spadnutí. @Mravenecekkk nic proti, ale ti cigáni občas žijí líp jen proto, že umí vydělat a evidentně jsou finančně gramotní, což u vás se po shlédnutí celé diskuse napsat nedá. Nemáte a nebudete mít mít na žádný dům ani byt v okolí Prahy. Nedáte to. Milion vám nestačí ani omylem. Tak jedině někde na Ostravsku. Jenže- všude, kde jsou levné byty, nebo domy, není práce. Tak to prostě je. Přepískli jste své sny vs realitu.
Vy tady jen ponizujete cigani kazdej je nějaki každý není tak dokonoli jako vy Díky za vaše Názory naschle ![]()
@Mravenecekkk píše:
Odkaz nejde otevřít ne načítá to žádnou stránku
Když to nakopíruješ, musíš vymazat mezery.
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/kostelec-nad-cernymi-lesy-cast-obce-svatbin-/427593308#img=8&fullscreen=false
Hodila jsem to jako příklad. Víš, prostě byt, praha-východ/západ. Ten dům je opravdu moc daleko.
To musí být troll toto, vždyť to není možné, aby něco takovýho bylo zaměstnatelné, schopné splácet x let úvěr/hypotéku. tomu nevěřím. dojíždět 45 min do Prahy a říkat tomu v okolí, šílený. My máme chatu v takové podobné časové vzdálenosti a jezdit tam denně, to si nedovedu představit ![]()
@debra.morgan píše:
To musí být troll toto, vždyť to není možné, aby něco takovýho bylo zaměstnatelné, schopné splácet x let úvěr/hypotéku. tomu nevěřím. dojíždět 45 min do Prahy a říkat tomu v okolí, šílený. My máme chatu v takové podobné časové vzdálenosti a jezdit tam denně, to si nedovedu představit
Ono je to taky podle toho jak jsou lidi náročný a pohodlný a co vydrží dojíždět se normálně dá každý den jen musí být člověk silné povahy
@Mravenecekkk no hlavně na to musí mít finance (auta, min. dvě, pohonné hmoty, servis, opravy, pneumatiky, pojisteni…) a musí se mu to vyplatit. u tebe nevidím ani jedno ![]()
@Mravenecekkk to není o silné povaze, ale o zdravém rozumu. Spocitej si náklady na dojíždění a pricti si je k nákladům na alespoň údržbu takového domu (kompletní rekonstrukce je mimo vaši finanční možnost). A jsi tam, kde teď v Praze - v háji. Akorát, ze ten háj je taky parádní díra
Vždyť je to do Prahy přes 70 km, to se nedá každý den dojíždět, to je absolutní nesmysl
@Tichošlápek píše:
@Mravenecekkk to není o silné povaze, ale o zdravém rozumu. Spocitej si náklady na dojíždění a pricti si je k nákladům na alespoň údržbu takového domu (kompletní rekonstrukce je mimo vaši finanční možnost). A jsi tam, kde teď v Praze - v háji. Akorát, ze ten háj je taky parádní díra
Já jsem to už počítal - je to přes 7 tisíc za měsíc jen v benzinu.
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem to už počítal - je to přes 7 tisíc za měsíc jen v benzinu.
plus minimálně 5-7 tisíc za energie, do toho nějáká údržba a opravy auta, s tím, že budou muset jezdit tam i zpět spolu, to je žůžo. No a protože na údržbu už pravděpodobně nezbyde, tak jim to za pár let spadne na hlavu. No a pak můžou prodat ten pozemek.
70km na denní dojíždění je moc.Ze začátku to bude sranda, ještě pokud nemáte děti ale pak začnou vyplouvat komplikace. Pouvazuj do budoucna.Kam dítě do školky? Do kolika má školka otevřeno? A příjezd do prahy po D1 je silenost. Stejně jako jiné příjezdy do prahy.Bez druhého auta to nejde-další náklady. My bydlíme 30km od Andelu a jako ranní cesty po Strakonicke jsou strašný. Ja to jezdím jen občas, ale obdivuji ty co to dávají každý den a je jedno jestli jedeš v 7h nebo v 9h. A to jezdí dost lidí i autobusy.Pro mě jako rozeneho pražáka bylo dojíždění ze začátku dobrodružství, teď s ditetem holý nesmysl a hledám práci v okolí - mám to tu ráda no, ale taky nebydlime v díře
@aiwwa píše:
plus minimálně 5-7 tisíc za energie, do toho nějáká údržba a opravy auta, s tím, že budou muset jezdit tam i zpět spolu, to je žůžo. No a protože na údržbu už pravděpodobně nezbyde, tak jim to za pár let spadne na hlavu. No a pak můžou prodat ten pozemek.
Na rozšíření JZD ![]()
@Prof. Farnsworth píše:… za cenu hnojiště, 7kč/metr
Na rozšíření JZD
@Chauvinist píše: … za cenu hnojiště, 7kč/metr
Když to zorají, tak by mohli dostat i 10-15 Kč za metr jako orná půda ![]()