Duphaston / Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3389
25.5.11 21:38
AnastazieB píše:
Nemůže to být z těhotenství?

No, na 100% to říct nemůžu, ale myslím, že ne. Že ty potíže mám až od té doby, co beru Duphaston.

Příspěvek upraven 28.05.11 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
25.5.11 21:39
AnastazieB píše:Po Utrogestanu může být někdy nevolnost a motání hlavy (je to totiž globulka s olejem+léčivá látka)

Toho se právě bojím :( Nevolnosti mám i tak, slabo mi je taky a ještě k tomu motání hlavy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.5.11 00:40

Utrogestan ma uspaval extremne. Vymenila som ho za Duphaston a bola som uplne v pohode. Soferovala som pri obidvoch. Ale ta unava s Utrogestanu bola dooost drsna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.3.14 15:49

Já beru duphaston po 2.IUI a musím říct, že zatím nic. Předtím mi po 1.IUI dali Ustrogestan a to byla hruza, vzdy po polknutí moták, zácpa, bolení prsou..Proto mi ted doktor předepsal duphaston. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
18.3.14 14:28

Ahoj, já od začátku týdne beru Utrogestan… první mám ráno kolem půl sedmé a nepřekonatelnou únavu cítím pravidelně až po obědě… kolem druhé. No a pak samozřejmě sedám do auta a jezdím z práce domů. Mám ho teprve druhý den tak nevím jestli je to z toho nebo ne… někde jsem četla (asi příbalový leták), že únava když příjde tak 1-3 hodiny po požití…což u mě nesedí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.14 14:34

@petivka A zavádíš nebo polykáš? Při zavádění by ty vedlejší účinky měly být menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
18.3.14 14:38

@Douby zavadim. Dr.me na ty nevolnosti upozornovala tak jsem to ani nepokousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.3.14 13:21

@petivka pokud zavádíš, tak ty příznaky jsou minimální, aspoň ta motanice hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
19.3.14 13:24

@alvicek však motanice se mě netýká… jen fakt hroznej pocit ospalosti… ale dneska je to zatím ok… tak to mohlo být něčím jiným a jen jsem si to s těmi prášky spojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.3.14 13:29

@petivka ospalost taky, ja prvni dva dny spala vzdy hodinu po tom co jsem ho spolkla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
19.3.14 13:50

@alvicek :-D no když ja tu ospalost citila az cca 7 hodin po :) tak to asi byla jina souhra okolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.2.19 15:30

Duphaston + nevolnost

Ahoj děvčata, jdu s dotazem… beru duphaston ted druhy cyklus 16-25DC..... v lednu jsem pocitovala jen unavu, ale ted v unoru po něm zvracim, mam prujem, že i v noci mě to vzbudilo a musela jsem jit no a pak jeste 4× za den… a jsem po nem taky dost unavena… jen me zarazilo, ze v lednu (prni cyklus) jsem to takhle nemela. Mam ho na srovnání ms, ale zárověň se snažíme 8 mesicu o mimco. Ovu jsem vubec nehlidala, a cetla jsem, ze by se mel D brat az po ovu, ale to mi dr nerekl, takze jsem to nevedela a beru ho pred.. ovu mivam 18, 19DC..... ted jsme docela sexovali… obden… ms očekávám o vikendu :nevim:

Jen me zarazi ten průjem, picha me v podbřišku, ale jinak nez obvykle, a casteji chodim na malou… dnes jsem 24DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí