Duphaston / Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
28.4.09 21:55

Děkuji moc. Tobě taky!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
28.4.09 22:11

Brala jsem Duphaston i Utrogestan. Duphaston poprvé na úpravu cyklu a zároveň jsem hned otěhotněla, ale bohužel to nedopadlo. Brala jsem 2× denně a BT mi nezvedal.
Teď beru Utrouš 2× denně (ale dávky jsou různé, může být až 6 denně), ale zavádím ho, nepolykám. BT mi zvyšuje a MS chodí první nebo druhý den po vysazení. Chtěla jsem od dr. znovu Duphaston, ale říkala, že Utrouš je lepší při těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.4.09 22:17

Anastazie dekuji za odpoved. Ja jsem brala utros 1-0-1, takze ne moc velka davka ale uz ho neberu paty den a ms nikde a testik bily :( toz tak nevim no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
29.4.09 11:57

Držím palce ať se zadaří, já jsem měla ZT loni v září :( Od tý doby se snažíme, ale zatím nic :? Příští týden jsem objednaná na utz sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.4.09 19:15

Anastasio ja jsem mela ZT uz dva :( Tak preji at se brzy zadari
No tak dneska sesty den po utrosi jsem to dostala, no ale jsem rada ze aspon vim na cem jsem :wink: Tak snad pristi mesic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
1.5.09 22:09

ahojky, já brala utroš na srovnání cyklu a spíš na růst sliznice /dlouhé cykly, slabá ms, neschopnost uhnízdění vyjíčka/ večer 2 tobolky polykat, v těhu jsem brala pak už jen jednu večer. a unavená jsem teda byla taky, a to nevím jestli z utroše nebo z práce, brala jsme v 9h večer a směnu v práci končila o půl 11 večer :roll:
měla jsem to s tím takhle, v jedno červenci před pár lety:-D jsem šla po 60DC na vyvolávačku, 5 den po injekci se dostavila MS, dostala jsem utroš 2 tobolky večer od 16 do 25 dc, jenže jsem 22dc začala špinit a 25cd se rozjela ms, doktorka v soukromém caru na mě neměla čas mi vysvětlit proč tomu tak je, nebo jestli mám utroš dobrat, tak jsem ho brala tedy do toho 25dc s tím, že jsem další cyklus nebrala a šla si najít jiný car, v novém caru mi dr řekla že utroš stačí brát 7 dní tak od 22 až 24dc. na další kontrolu k ní jsem šla už těhotná:lol:
/ v cyklu kde jsem utroš brala tak ovu nebyla, utroš se má správně brát až po ovu!, první cyklus po utroši byla ovu už 10 den a cyklus trval 25 dní. / pro mě nezvyk po minimálních 45 dnech a více:))
druhý cyklus po braní utroše jsem měla ovu 20cd a otěhotněla jsem:) utroš jsem na:,–(ila až 24cd a brala 6týdnů těhotenství.
tu jsou grafy cyklů o kterých píši
http://www.fertilityfriend.com/home/13eea2 první a s utrošem
http://www.fertilityfriend.com/home/18dbbf další po utroši
snad vám to pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
10.5.09 14:01

ahoj holky, tak se přidávám se svou prvotní zkušeností s duphostanem. dostala jsem ho na vytvoření lepší sliznice a pro riziko ranného potratu :( . Beru ho teprve od včerejška, ale musím říct, že je mi hodně zle - a to normálně na léky nijak zvlášť nereaguju. Děsně se mi motá hlava a žaludek je pořád jako na vodě, tak doufám, že to brzy přejde :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
17.5.09 18:23

Daloulo

ahoj, tak doufám, že tvé potíže netrvaly dlouho.. já teď prvně beru Duphaston, protože Utrogestan má už zase :? výpadek a první den mi bylo docela divně a navíc svědění, strašně nepříjemný…

a vy se snažíte o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
17.5.09 19:25

ahoj, no duphaston mi nedělá dobře doteď - zítra beru poslední 2 tabletky. pořád se mi motá hlava, je mi na zvracení - ale poslední 2 dny je to trošku lepší.
o mimi se snažíme zatím krátce :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.5.09 12:16

Ahoj

tak já jsem také včera dobrala poslední (ale já měla jen na 5 dní) a nic necítím, což mě taky netěší, protože se zas bojím že to nezabralo :)

ale myslím, že příště už bude tělo zvyklé a bude ti lépe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.5.09 23:42

Tak uz jedu druhy cyklus utros tak jsem zvedava, me teda nic nedela takze mi to pripada jak bych jedla lentilky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.5.09 12:46

Holky ja jsem asi nejaka divna me ten utros nic moc nedela. Beru ho rano hodku po jidle a pak se najim a v poho. Beru ho druhy mesic a zadarilo se :dance: tak jsem moc stastna a doufam ze tentokrast to vyjde, do tretice vseho dobreho :wink:

Kolik utrose jste brali v tehu?????

dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.5.09 17:47

Ahoj holky :wink:

Vrátila jsem se zpět, zakládala jsem tuhle diskuzi :wink:

Od 1.5. se snažíme o miminko, 18.5.jsem dostala MS a skončila 24.5. Teď mám brát Utrogestan 15.-25.DC, ale já nevím, jak to mám spočítat. Teda jako počítat umím, jen se v tom nevyznám. První den je 18.5, takže 15DC je 1.6, a když jedu hned dál bez přerušení, tak 25DC je 11.6. Ale když začnu počítat deset dní (rozdíl 15-25DC je snad deset dní, že jo? :oops: ) od toho 1.6, tak bych měla Utrog. dobrat 10.6. 8O

Tak jak je to prosím správně? :oops: :)

No a další problém, nemůžu ho nikde sehnat, a začít brát ho mám teď v pondělí, jsem ostuda :oops: Zítra mám ranní a so+ne denní až do večera, tak už nemám moc času. Nebo si mám nechat napsat ten Duphaston ?

Díky, zmatená Jana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.5.09 17:48

Katkaty, moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
28.5.09 19:02

janinkaz , já to na srovnání cyklu nikdy nebrala, ale jestli máš doporučeno brát ho 15.-25.DC, tak bych ho užívala od 15.DC do 25.DC včetně, takže celkem 11dní…Aspoň tak to chápu.

No a pokud ho nemůžeš sehnat (je možný, některé tu psaly, že má nějaké výpadky), obvolala bych lékárny a kdyby nikde nebyl, nechala si napsat tedy ten Duphaston po domluvě s lékařem.

Jinak přeju hodně zdaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital