Duše zvířat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Moc mě mrzí, že vám odešel milovaný pejsek a jak se teď musíte cítit. Vlastně ani nevím, jakou útěchu vám nabídnout, ale měla jsem nutkání zareagovat, protože rozumím vašim pocitům, že si to vyčítáte. Také mi kdysi zemřelo zvířátko, bylo to tedy morčátko (ale opravdu jedinečné), které se dožadovalo mé pozornosti, když jsem šla spát, tak jak to nikdy nedělala, a ráno již nebyla
člověk má ale nějaký svůj režim, běží mu v hlavě co vše musí ještě udělat, a co zítra a že už je pozdě, měl by jít spát a spousty dalšího a je to naprosto normální. Máme jako lidé nějakou zodpovědnost, zařizujeme věci, staráme se o rodinu, naše milovaná zvířátka, chodíme do práce a nemůžeme být fyzicky i mentálně neustále s nimi, neustále empatičtí a všímavý. Jestli měl nějaký zdravotní problém (sama píšete, že byl vážný), stejně byste mu asi nedokázala více pomoci, a třeba by se nějakou vaší přehnanou pozorností, rvaním léků, taháním po veterinářích cítil ještě hůř. Podle toho, co jste psala v úvodu, jste se starala maximálně a on to viděl a věděl, že vám na něm záleží
čas tu bolest otupí, držte se a snažte se zahnat tyhle černé a vyčítavé myšlenky vzpomínkami na to dobré, co s vámi zažil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adamek42 píše: Více
Děkuji, Adámku. Za Miu, za tu lásku a péči. Včera jsem přišla o naši kočičku. Ztratila se před měsícem a půl a pohybovala se v okolí. Byla čistě bytová, zachráněná jako koťátko. A včera se k nám vrátila - bohužel ne živá. Utopila se v zahradním jezírku, kam se šla zřejmě napít… Ráno se mi o ní zdál živý sen. také mi přišla informace, že už je na druhé straně. Nechtěla jsem tomu věřit a v jednu odpoledne mi volala paní (všude jsem rozvěšovala letáky), že jí našel její desetiletý syn u nich v jezírku. Milujeme jí. A doufám, už kvůli dceři, že se k nám vrátí byť v jiném tělíčku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit