Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Miriamm píše:
Ahoj,
tak jak? Dala vám Mudra doporučení na alergo??
Jojo, nejdřív jdem zítra na ORL a ve středu na alergologii a imunologii. Tak jsem zvědavá, stále jí to ani trochu nepřešlo.
@Anysek66 Také jsme prvně šli na ORL a pak na alergo. Akorát že pokud budou brát krev tak to zase bude trvat než budou výsledky, teď čekáme na staršího výsledky krve, ten taky ještě kašlat nepřestal. Mladšímu už léky zabrali.
@Miriamm píše:
@Anysek66 Také jsme prvně šli na ORL a pak na alergo. Akorát že pokud budou brát krev tak to zase bude trvat než budou výsledky, teď čekáme na staršího výsledky krve, ten taky ještě kašlat nepřestal. Mladšímu už léky zabrali.
To asi ano, ale aspoň se to hne. čím dřív tím líp, aspoň nemusím čekat měsíc na alergologii. uff
@Miriamm píše:
Ahoj, tak už máte výsledky? Jak to s vámi vypadá?
Ahojky, čekáme na krevní. 8.8 prý budou. ORL nic neprokázalo, takže si myslím, že má alergii, protože jsem si sehnala čističku vzduchu na spaní a kašle už jen nepatrně, Teď spíše kašle přes den když nespí. Je to trochu vtipný. Takže si myslím, že čistička pomohla. Alergologické kožní testy nám nemohli udělat, protože jsme braly v té době Aerius. Takže vše se úplně dozvíme po 8. A jak vy?
Nám zabíralo dávat denně ke snídani jednu lžičku řeřichy (třeba na chleba s máslem) a do večeře (lžičku řeřichy). Dokud jsme to dělali, tak dobrý - jak jsme přestali, tak do týdne kašel zpátky, přešel do šíleného průduškového a léčili jsme ho olejovým zábalem a znovu řeřichou do jídla. Trvalo to snad rok, pak jsem narazila na Gesretovu metodu - po prvním „srovnání kostry“ synovi vyrazil atop jak blázen, za 4 dny mazání byl atop pryč. Ale syn pořád lehce pokašlával, ale nepřecházelo to do šíleného průduškového kašle. Po druhém „srovnání kostry“ kašel zmizel úplně a jsme už cca 2 měsíce bez řeřichy a syn ani nepokašlává.
@Anysek66 Ahoj, Lukáškovi výsledky budou příští týden ve středu, tak čekáme.
@Miriamm píše:
@Anysek66 Ahoj, Lukáškovi výsledky budou příští týden ve středu, tak čekáme.
Tak taky dejte vědět!!!
Ahoj!
Byli jsme s Lukáškem na alergu pro výsledky, takže má to samé co Petr/bráška/, zánět, astma bronchiale, ach jo. Takže léky každý den…
@Miriamm píše:
Ahoj!
Byli jsme s Lukáškem na alergu pro výsledky, takže má to samé co Petr/bráška/, zánět, astma bronchiale, ach jo. Takže léky každý den…
Ahoj, tak to mě mrzí. My musíme ještě čekat do 8., je to hrůza to čekání, a hlavně ten její kašel. Tak držím palce ať to rychle změní.
Ahojky všem, tak už máme vysledky a nic. Jsem s prominutím nas…á, Je tam malá možnost zánětu, imunita v pořádku, a že by tam mohla být nějaká alergie, a to je vlastně vše. Doporučila nám nechat vyšetřit stolici na parazity a to je vše, máme přijít na konci Srpna, Ale, že by jí zajímalo, že pořád kašlem a nic se nezměnilo, tak to ani moc ne. Jsem opravdu rozladěná. Malá pořád kašle, trochu míň s čističkou vzduchu, ale stále až skoro do zvracení. Jsem z toho nešťastná. Teď pojedeme na týden na Slovensko do Tater, tak by se to mohlo tím vzduchem trochu zlepšit. Tak jsem zvědavá. Člověk doufá, že by mohli na velmi odborné klinice, která je na to zaměřená, pomoct, ale stále se nám jí nedostalo. Ach jo… Jinak hezký den všem ![]()
Ahoj,
tak to špatné, jak se nepřijde na to co malé je, jak to pak léčit že, ach jo.
@Miriamm píše:
@Anysek66 Ahoj, tak jak jste na tom kašlíci???
Ahojky, no teď jsme v Tatrách a je to o dost lepší. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne až se vrátíme. Příští týden jdeme na ty kožní. Tak uvidíme =o)