Nektarinka jako příkrm - čerstvá nebo podusit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dusit nektarinku nebo dát cerstvou
Ahoj maminy, chci zkusit dát malému (začátek 6.měsíce) nektarinku jako svačinu. Jen nevím zda dát čerstvou nebo podusit. Normálně kojim. Už druhý týden dávám dusenou zeleninu k obědu protože kojim každou hodinu
tak chápete proč chci už zavést i svačiny… mlicko už mu evidentně nestačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych nektarinku takhle malemu diteti nedavala, je to silny alergen. Spis jablko, hrusku, banan, merunku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacni bananem. Ja ho nejdriv mixovala, pozdeji drtila vidlickou. Ze zeleniny podusena mrkev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jestli už baští ostatní jídla jako banán, jablka, hrušky, brambory, zeleninu a tak, můžeš to zkusit, ale rozhodně bych tím nezačínala, počkala bych ještě tak 2 měsíce na exotické čerstvé ovoce.
- Citovat
- Upravit
Tak dobře. Takže banán. Ten tu mám. A jablko hrušku a merunku nějak tepelně upravovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sunny.Ami píše:
Tak dobře. Takže banán. Ten tu mám. A jablko hrušku a merunku nějak tepelně upravovat?
Ty máš teď čerstvou nektarinku a meruňku?
počkej až bude sezóna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je já se hrozně bála takhle malýmu dávat tvrdý kousky něčeho. Vlastně i po roce mu úplně nedávám měsíček jablka do ruky. Tak možná i proto je lepší zpařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola @Bubla Bůčková mám koupené nektarinky a myslela sem samozřejmě mixovane… vždyť má jen 2 zuby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CCa v 8 měsících malé jsem udělala chybu a rozmixovala ze zahrady posbírané ringle malé nepovařené a měla z toho pěkné bolení bříška tak tedy nevím jak nektarinky.
- Citovat
- Upravit
Nikdy jsem žádné ovoce tepelně neupravovala. V 6 měsících v pohodě zvládal jablko, banán, jahody, nektarinky, broskve, meruňky
- Citovat
- Upravit
Teď ještě není nektarinková sezona, nedávala bych..radši dej jablíčko, hrušku, banán..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sunny.Ami a jinak kojení co hodinu nemusí být důsledek hladu, můžou lézt zuby nebo dítě chce jen podudat. Kojila jsem dvě děti, obě 2,5roku a takových období co hodinu bylo za tu dobu několik.
Já jsem po obědě zavedla zeleninové husté polévky na večeři. Ještě bych s ovocem nespěchala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit