Důvěrné - sperma zvláštně chutná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
4.12.14 14:28

Hm, močení mě tedy fakt nebere, ale když to oběma vyhovuje, tak proti gustu…
Sperma taky nějak zvlášť chutné není, divím se, že si to někdo užívá, mě u takového dráždění spíš vzrušuje jak se na něho dívám když mu to dělám. A stejně si na konci musí pomoct sám. Jsem ale radši když se mi udělá na břicho nebo na prsa. Fakt to nesnáším na obličej nebo nedejbože do vlasů, to mě dokáže spolehlivě vytočit, takže už to ani nezkouší. Asi jsem v tom konzervativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.10.19 18:34
@pajisek90 píše:
Ježíši to si děláš srandu ne??? Kolik ti je let??? Každá puberťačka ví, že když je chlap vzrusenej tak se nemůže zároveň vymočit!!! Natož aby chca*ky chutnaly po kávě :) No já zírám 8o

Já jsem s partnerkou před vyvrcholením vytáhl, vystříkal do utěrky, šel se vymočit a hned pokračoval. Takže to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.23 11:42

Únik moči při orgasmu

Ahoj, omlouvám se za anonym, je mi hrozně trapné o tom mluvit s partnerem. Jsme spolu 3 měsíce a sex nám klape skvěle. Teď se ale 2× stala hrozně divná věc. Dodělala jsem partnera pusou a cítila hrozně hořkou chuť. Ze začátku sperma ale s nim šla podle mě i moč. Bylo to nechutné, malem jsem se pozvracela. Když se udělá třeba na břicho, záda.. nikdy tam moč není, ale vždy, když do pusy, tak ano. Nechtěla jsem ho s tím konfrontovat.. nechci, aby se cítil trapne. Stalo se to už někomu, případě.. da se to nějak řešit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
161
21.7.23 11:51

Nemusí to být moč. Pokud partner bere dlouhodobě nějaké léky, má to taky vliv na chuť spermatu, stejně jako nějaké jídlo. A pokud vím, tak když bude jist ananas, sperma by mělo chutnat lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.7.23 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, je mi hrozně trapné o tom mluvit s partnerem. Jsme spolu 3 měsíce a sex nám klape skvěle. Teď se ale 2× stala hrozně divná věc. Dodělala jsem partnera pusou a cítila hrozně hořkou chuť. Ze začátku sperma ale s nim šla podle mě i moč. Bylo to nechutné, malem jsem se pozvracela. Když se udělá třeba na břicho, záda.. nikdy tam moč není, ale vždy, když do pusy, tak ano. Nechtěla jsem ho s tím konfrontovat.. nechci, aby se cítil trapne. Stalo se to už někomu, případě.. da se to nějak řešit? :oops:

to není moč, ale předejakulační tekutina ne? ;) A každý má chuť jinou, to tak prostě je.., není kuřák..? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.23 12:41
@Zwetta píše:
to není moč, ale předejakulační tekutina ne? ;) A každý má chuť jinou, to tak prostě je.., není kuřák..? ;)

Kuřák není. Je to moč. Je to žluté a jako zdravotní sestra zápach poznám moc dobre. Navíc je to nesmyslné množství

• Citovat
  • Upravit
7692
21.7.23 12:42
@Anonymní píše:
Kuřák není. Je to moč. Je to žluté a jako zdravotní sestra zápach poznám moc dobre. Navíc je to nesmyslné množství

Takže i chlapi squirtují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7861
21.7.23 12:57
@Anonymní píše:

Já spíš podle zápachu čmuchám trolla :) Jak v puse poznáš barvu, když se to tam navíc smíchá se spermatem? Jak dokážeš v tak krátkém časovém úseku odfiltrovat jednotlivé chutě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí