Dva zamlklé potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
7.1.11 22:55

Co se týká té bolesti,tak se nejspíš jedná o premenstruační syndrom.Neprůchodnost vejcovodů ve většině případů nezpůsobuje žádné problémy. U mě se na ni přišlo až při diagnostické laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.11 22:57

Ale já na to nikdy předtím netrpěla… Přes sono to zjistit nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.1.11 23:01

Pokud vím,tak existuje ještě metoda,kdy se do dělohy vštříkne nějaká kontrastní látka,díky které je pak možné zjistit případné defekty. Většinou se ale nepoužívá,protože při laparoskopii je možné rovnou neprůchodnost odstranit,tedy pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.11 23:05

Aha, tak uvidíme co domluvím s doktorem… Chci s ním probrat ten spermiogram a co tedy dál… Jinak moc děkuji za rady a povzbuzení a přeji hezkou dobrou noc… :kytka: Dám vědět jak jsem dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.1.11 23:07

Není zač děkovat.Sama podle sebe vím,jak je nepříjemné,když člověk tápe.Přeju dobré pořízení,ať to dobře dopadne.Dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.11 20:11

Tak mám za sebou třetí :-(((

Dobrý večer, déle jsem tu nebyla, podařilo se mi otěhotnět, v šestém týdnu jsem byla na kontrole- vše bylo v pořádku, další kontrolu jsem měla v devátém týdnu a už bylo zase všechno špatně :cry: Lékař podle velikosti plodu zjistil, že v sedmém týdnu došlo opět k odumření… Nekrvácela jsem ani jsem neměla jiné komplikace… Jsem z toho už nešťastná… Takže teď jsem byla na kontrole po revizi a dostala jsem doporučení na genetiku a hematologii. Snad se dozvím, co je špatně a podaří se nám to nějak napravit… Je mi smutno… :-?

Příspěvek upraven 22.02.16 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 20:36

Divím se,že tě na vyšetření posílají až teď 8-o .Podle mě měli jednat,už minule.Je ale dobře,že na ta vyšetření půjdeš.Zjistí,kde je chyba a pak už to půjde.Teď hlavně ten smutek nedrž v sobě,dej mu průchod.Sice to nikdy úplně nepřebolí,ale tím,že to nebudeš dusit v sobě,se ti alespoň trochu uleví :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.11 20:50

No on ten první potrat nešel přes mého lékaře- měl zrovna dovolenou, takže v hlavě měl jen ten druhý, takže asi proto… Mě nenapadlo, že neví a doufala jsem, že nám to do třetice vyjde… Dost mě to vzalo, tak jsem šla i na nemocenskou, abych se z toho mohla vybrečet… Už je to lepší. Jinak děkuju za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 20:57

Udělala jsi dobře,žes zůstala doma.Alepoň na pár dnů.Odpočineš si a dostaneš se z nejhoršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
25.3.11 22:12

Díky a dobrou noc
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.11.12 14:15

Čtvrtý pokus

Tak jsem tady po nějaké době znovu… :( Těhotenství se nepodařilo v roce 09, 10 ani 11… :? Rok 2012 je korunován núspěchem otěhotnět, máme za sebou genetická vyšetření, spermiogram a podstoupila jsem před měsícem laparoskopii vaječníků… Zdá se to neuvěřitelné, ale všechno je v pořádku. Zjištěna z mé strany lehká hyperhomocysteinémie, která se upravila podáváním B-komplexu a kyseliny listové. Na laparoskopii mi bylo zjištěno jedno ložisko endometriózy, malé- asi 8mm a odstraněno vypálením… Lékař je víceméně bezradný a nechápeme proč se nedaří. Poslední šance před IVF je stimulace vaječníků Clostilbegytem. Napsal mi hned dvě tablety denně a od zítřka začínám- jen jsem se teď dočetla, nebyl by vhodný i Utrogestan, když došlo ke třem spontáním potratům zhruba v sedmém týdnu? nemáte někdo zkušenosti s podobným případem, prosím??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.11.12 14:29

@T.martasek zkoušela jsi cvičit Mojžíšovku, třeba by pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.11.12 14:42

Nezkoušela, nevím ani co to obnáší, musela bych pohledat informace…díky za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.11.12 14:43

Zkus projít diskuse tady na emimi nebo celkově na internetu, možná by ti pomohla, sama jí cvičím, ale bohužel ještě nevím jestli mi pomůže k vysněnému miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.11.12 15:03

Hledala jsem informace všude, našla jsem doporučení, že je lépe se nechat napravit zkušeným fyzioterapeutem, který Ti následně cviky ukáže, ale nedoporučuje se provádět v těhotenství a léčebný proces trvá 6-9 měsíců… Začínám léčbu, tohle bylo optimální zkoušet při mém posledním ročním zkoušení otěhotnět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty